Отговори
# 195
При нас също имаше голям успех с гърнето. Бяхме на почивка и нямаше нито един напишан или наакан памперс през деня - просто ѝ казвах "хайде на гърнето" и си свършваше работата. Дори се заканих като се приберем направо да ѝ купя бельо и да пробваме. След като се прибрахме,уви,рядко свършва нещо на гърнето. Много е нервна, тъй като ѝ избиват 3!!! зъба наведнъж и не желае нито да стои на гърнето, нито да играем (иска само гушкане и носене).

# 196
  • В твоето съзнание...
Алисе, по какъв начин си казва?

Аз отдавна го слагам на гърнето, задължително след всяко ставане, вече евентуално и след хранене и естествено ако има сигнали, но си имаме и напишкани и наакани памперси. Наакани рядко де, ама се случва.
Но не мисля, че той ми казва, въпреки, че знае за каквое гърнето... А може и аз да не го разбирам.

# 197
Алисе, браво на девойката!!!
March, Петърчо и той изобщо идея си няма да си каже/покаже. Имаме гърне от месеци. Слаган е , обаче той го взема на игра и го размятва насам натам като каубой😆🙈

Ей тази поръчах пък дано да е окей. Видях ги из фейсбук маркетплейс, явно са популярни, поне докато са тук нашите да имат с какво да го забавляват.

# 198
march23 казва кака 😄😄повтаря го няколко пъти и разбирам ,че и се ходи по голяма нужда и я слагам на гърнето и след около 5 минути имаме резултат. За малката нужда все още не се сеща де , но не мисля да я насилвам. Щом това го научи без насилване ,ще научи и другото . Направо се моля да продължи все така ,че като знам етърва ми как се мъчеше с нейното 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ чак на 4 годинки махнаха памперса , дано нашите бебчета го махнат по-рано.

Люси люлката изглежда супер , даже може зимата и вътре да си я ползвате . По едно време и аз се бях заканила да си взема за вътре ,но няма къде . В стаята на малката е претрупано с играчки , в хола не може пак е неин терен с килимчета, проходилки 😄 в спалнята също не може , тясна е . Но си я водя по паркове , тук имаме доста и не са надалеч .

В къщи се люлее на това 😄
а тук е в парка , но беше доста студено и не успяхме да я люлеем много

Пропуснала съм да сложа тази снимка тук 😂😂😂още от сега си избира от менюто ( случайна снимка )

# 199
V.P. недоспалият ми мозък е забравил да каже браво и на твоето детенце за гърнето!!

Алисе, чудесна е бебка ❤️❤️ вчера без малко да ти пиша, че минаваме покрай вашия град, но стана много късно , все ми е на ум ☺️

# 200
Люси часът няма значение наистина . Моята е от тези дето спят късно 😂😂и до 11-12 сме на крак . Пробвала съм я всячески ,но не се получава , просто не иска да заспива рано
Ние утре ще се срещнем с акушерката ,която ни посещаваше преди и след раждането. Прекрасен човек , с когото от после станахме приятелки.
Мами пътували ли сте със самолет ,но сами с бебето. На мен ми е притеснено ,че ще съм сама. Миналото лято пътувахме ,но с таткото , а сега ще сме сами 😥

# 201
Алис, сама не съм пътувала, но скоро пътувахме с таткото и бебето със самолет и ми е прясно. Ако мога с нещо да ти помогна, кажи.
За нас най-полезните неща бяха ергономичната раница и сгъваемата лятна количка.
Играчки, книжки, лепенки, храна за снакване ...

Браво на бебчетата, които ходят на гърне!
Ние за сега имаме успех с малката нужда, но когато аз го сложа. Мисля, че сме далече от това сам да си каже Simple Smile

# 202
  • В твоето съзнание...
О и ние сме много далеч, той сега тепърва започна да маха с ръце към нещата, които иска и да казва чао. Общо взето не обича да прави каквото му показваме, решава си след някакво време започва.
Тези дни повече излзиаме и навън не иска да пълзи, та се научи да дава ръка за ходене, защото в къщи това изобщо го отказва.

# 203
О и ние сме много далеч, той сега тепърва започна да маха с ръце към нещата, които иска и да казва чао. Общо взето не обича да прави каквото му показваме, решава си след някакво време започва.
Тези дни повече излзиаме и навън не иска да пълзи, та се научи да дава ръка за ходене, защото в къщи това изобщо го отказва.

Все едно нас описваш 😁  същата работа 😘

# 204
Aria Mia интересува ме как се пътува с количка . Лятото пътувахме с коша за кола ,но той се побираше в багажника над нас. Сега количката ми е задължителна, понеже има един дълъъъъг коридор до самолета , нашият бг самолет е най-накрая и ще ми е трудно с две раници и бебе . Дали е възможно да отида до самолета с количката ? Дали пък няма да ме таксуват тогава ? Нямам си идея изобщо .

Иначе гърнето при нас е факт. Днес пак се изходи там . Каза кака и я сложих .

# 205
  • В твоето съзнание...
Алисе, мисля, че имаш право да идеш с количката до изхода, там ще ти я вземат и ще я приберат в багажното, обаче на слизане до колкото знам ще бъде на багажната лента.
Браво на девойката за казването, много е оправна.

# 206
Ами тя количката ще ми трябва най-много за след изхода . Има доста път до самолета , а малката си тежи + 2 раници незнам как ще стане 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

# 207
Алис, ние бяхме с лятна компактна количка - сгъва се и става, колкото малко куфарче за ръчен багаж.
Въпреки това, ни нанараха да я оставим на стълбите на самолета. Качват я при чекирания багаж и след това си я взимахме от лентата за багаж. Пътувахме с Уизз и Раян еър. Споменавам го, защото не знам, дали при всички авиокомпании важат еднакви правила за количките.

Ако имаш носилка/ергономична раница, вземи си я. Така ще можеш да пренесеш по-лесно бебка и багажа до лентата, където ще си вземеш количката.

А това, че сладурката си казва, кога има "кака" е направо невероятно 😊 Браво на нея!

# 208
Ох, много ти благодаря , щом е до стълбите е супер. Ще пътуваме с Wizz air .
За съжаление нямам ергономична раница , ще си я нося до там , надявам се да ми дадат предимство да седна  в автобуса,който ще ни закара от пистата до летището  😁😁

# 209
Ако не ти дадат предимство, искай си ... За жалост, хората често са доста не досетливи 🙄

Ох, много ти благодаря , щом е до стълбите е супер. Ще пътуваме с Wizz air .
За съжаление нямам ергономична раница , ще си я нося до там , надявам се да ми дадат предимство да седна  в автобуса,който ще ни закара от пистата до летището  😁😁

Общи условия

Активация на акаунт