Отговори
# 210
Алисе, ако е нещо,  с което ти се занимава, понеже знам виждам пе пазаруваш от шийн/тему- има едни малки куфарчета с колеленца, върху които децата могат да седят,
Виждала съм реклами, ако ми попадне картинка ще споделя - и са реално кабинен багаж. Някак си колелцата са им по-встрани.
Не като на стандартните куфарчета отдолу.
Ако не ти дадат предимство, искай си ... За жалост, хората често са доста не досетливи 🙄

Ох, много ти благодаря , щом е до стълбите е супер. Ще пътуваме с Wizz air .
За съжаление нямам ергономична раница , ще си я нося до там , надявам се да ми дадат предимство да седна  в автобуса,който ще ни закара от пистата до летището  😁😁

# 211
Честит осми март, мили мами! Бъдете много здрави и щастливи!Бъдете много усмихнати! Да ви радват вашите съкровища и да ви правят най-щастливите майки на този свят! ❤️❤️❤️

# 212
Честит осми март, мили мами! Бъдете много здрави и щастливи!Бъдете много усмихнати! Да ви радват вашите съкровища и да ви правят най-щастливите майки на този свят! ❤️❤️❤️
Честит празник на всички мамии🌷🌷 да не се отървете от здраве ! ФЪН забрави да пропуснеш,че и бащите да слушат  ,обичат и уважават мамите 😁😁😁❤️

# 213
Ооо да, 😂вярно ги забравих татковците.. 😂
Те да слушат най-много!

# 214
Честит празник дами !

Люси то аз нямам време вече за поръчка , в неделя тръгвам на 10-и
Опитах се няколко пъти да се свържа с агент ,но неуспешно. Ще видим вече в неделя , дано да е така ,както аз искам ,че иначе ще ми е много трудно.

# 215
Алисе, ако можеш/искаш вземи от вщvinted или фейсбук маркет плейс носилка, мисля че Ариа го беше споменала. Аз и до ден днешен мятам Петърчо в ергобейбито дори за 5-10 минути , ако нещо е кисел и плаче, когато изляза от стаята, а примерно искам да сложа покупките в хладилника.
Не е перфектното решение, но за еднократно мисля, че ще помогне.

Честит празник дами !

Люси то аз нямам време вече за поръчка , в неделя тръгвам на 10-и
Опитах се няколко пъти да се свържа с агент ,но неуспешно. Ще видим вече в неделя , дано да е така ,както аз искам ,че иначе ще ми е много трудно.

# 216
  • В твоето съзнание...
Алисе, при всички положения на слизане, ще си без количка до лентата за багаж.
На отиване ще ти я вземат на вратата на ръкава или на изхода преди автобуса.

# 217
В самият сайт пише ,че зависело от летището. Потърсих информация на летище Варна ,но такава не намерих. С бебе на ръце и две чанти как ще пътувам в автобуса незнам

# 218
Мами, различна тема . Помагайте! 🤗 Скоро имаме годишнина и искам да подаря хубав парфюм на мъжа . Неговите предпочитания са ,тежък и аромат на пури . Давайте идеи ❤️

# 219
Мами, различна тема . Помагайте! 🤗 Скоро имаме годишнина и искам да подаря хубав парфюм на мъжа . Неговите предпочитания са ,тежък и аромат на пури . Давайте идеи ❤️
Най-бързи и адекватни отговори  ще получиш ако зададеш въпроса в тази тема (без да подценявам настоящата) - https://www.bg-mamma.com/?topic=1625375.675

# 220
Здравейте от България 😄
Пътуването беше ужасно , връщам се след две седмици и повече никога няма да пътувам САМА с малко бебе, това ми беше за пръв и последен път.
До самолета бях с количката ,което беше голям плюс за мен. На слизане реших ,че ще е най-добре да бъда последна и наистина си струваше. Помогнаха ми за багажа ,тоест за ръчната чанта , която беше на борда. Слязохме, нямаше автобус . Самолетът беше спрял до входа , та повървяхме малко , не ме питайте как 😥😥с раница , бебешка чанта и бебе на ръце . Да, не ми дадоха количката 🥺🥺беше в багажното. На паспортния контрол ме пуснаха да мина най-отпред , макар че бяхме последни , за което съм много благодарна . Ноооо отидохме за количката, Ами сега ? Няма никой на около ,количката си върви по лентата , оставих малката на земята 😂тя тръгна да пълзи ,аз я гоня ,следя и количката 😂😂Абе смешно ми е сега , но тогава хич не беше смешно. Както и да е успях да взема количката сглобих я и си отдъхнах 😁😁

За сега още не сме излизали по разходки , но е страхотно ,когато има кой да ти помага. Мама готви , мама се занимава и с бебето. Днес така се къпах , с часове 😂😂😂 от лятото насам винаги бързах да се къпя , даже понякога успявах само косата да мия , а тялото после или обратното хахаха

Таткото обаче ни липсва , малката на моменти се сеща и го търси

# 221
Алисе Важното е, че сте стигнали, наистина не е лесно сам в самолет с бебе по това, което чета и празправят приятелки. А как беше по време на полета? Какво правеше девойката?

# 222
Очаквах да спи по време на полета ,но уви. Спа само половин час , през останалото време беше будна . Ревеше , понякога се заиграваше , сучеше , но като цяло не беше в настроение. Миналото лято пътувахме и не беше така ,явно защото е била по-малка и си поспа 2 часа , но този път беше ужасно

# 223
Ох, аз от сега се ужасяващ как ще стигнем до Варна, умаме отпуска и през юли и през септември- с кола ми се струва абсурдно сега вече като да мобилни, а със самолет ... дано да успеем, още не сме ходили в посолството

Очаквах да спи по време на полета ,но уви. Спа само половин час , през останалото време беше будна . Ревеше , понякога се заиграваше , сучеше , но като цяло не беше в настроение. Миналото лято пътувахме и не беше така ,явно защото е била по-малка и си поспа 2 часа , но този път беше ужасно

# 224
Момичета, и особено тези, които имат малки госпожици - за първите рождени дни кое предпочитате: да са облечени като малки принцески заради снимките и евентуално повечето гости или пък да са с нещо по-бюджетно и удобно за самите деца, а когато пораснат малко (например догодина) сами да бъдат принцеси, ако искат?

Общи условия

Активация на акаунт