Отговори
# 225
Рошличката, за РД на моята госпожица купих тази рокличка:
Скрит текст:
Не беше скъпа и ни свърши работа. Едва ли ще има друг повод за обличане, но то при рокличките май е все така. Колкото и роклички да е имала, не са обличани повече от 2-3 пъти.

# 226
Рошличката, ние сме с момче, но беше тотална грешка да го облека с дрехи, които не са му удобни. Мрънка през цялото време и от физиономията му личи колко не е на кеф

Ако сега трябваше да решавам сигурно щеше да е по пижама, така че дали рокля или не, важното е да е удобно за детето.

Към тези, чиито рождени дни са минали! Кои бяха най- сполучливите подаръци, на коитондецата се зарадваха най- много?
 При нас са busy board и кола за яздене. Пък тези, които не са минали още може да почерпят идеи Kissing Heart

# 227
Благодаря, Ев и Лейди.

(Редактирано)

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 22:25 от Рошличката

# 228
Аз купих на нашия младеж ризка, панталонче и тиранти, но Лейди благодря, че сподели, ще му взема с нас и допълнителен чифт боди и обикновен клин да го преоблека след снимките, че да му е по-удобно.

Някоя мама правила ли е домашна торта за бебета? На заведение ще сме и има торта за възрастните, но мисля да направя някакви мини мъфини-тортички за децата, които ще са на 1-2г възраст, но нещо не мога да си харесам рецепта. По сладкарниците за бебешки мъфини искат 8-10лв за брой, което ми се струва супер скъпо.

# 229
Аз ще се опитам да експериментирам с морковена торта за деца, с подсладител фурми. От кухнята гледам, че й слагат в десертите оризов сироп, сироп от фурми и т.н. та реших и аз. Сега като казваш за мъфини май ще е доста по-лесно от торта и по-лесно за ядене после, та ще обмисля и тази възможност.

За облеклото нашата девойка си носи рокли, та съм планирала и за рождения ден да е с рокля, няма да е някоя принцеска обаче, просто ще е някоя нова, която не е носила преди.

# 230
Аз купих на нашия младеж ризка, панталонче и тиранти, но Лейди благодря, че сподели, ще му взема с нас и допълнителен чифт боди и обикновен клин да го преоблека след снимките, че да му е по-удобно.

Някоя мама правила ли е домашна торта за бебета? На заведение ще сме и има торта за възрастните, но мисля да направя някакви мини мъфини-тортички за децата, които ще са на 1-2г възраст, но нещо не мога да си харесам рецепта. По сладкарниците за бебешки мъфини искат 8-10лв за брой, което ми се струва супер скъпо.
Със сигурност ще е по- добре така. Аз не  бях взела допълнителни дрехи. Веднага след снимкитенмахнах ризата, но дънките му извадиха душата, въпреки че са еластични. Аз съм си виновна, че не се усетих. Още, когато ги пробвахме беше нещастен с тях 🤣

# 231
Люси , ако няма да си сама не е проблем да пътуваш . Аз бях самичка и нямаше кой друг освен мен да се занимава с малката . С кола ще пътуваме лятото. Миналото лято се върнахме с кола (наш личен автомобил) . Дръпнахме предната седалка до края напред и отзад имахме голямо пространство. Наредихме възглавници и стана равно като легло , на нивото на задната седалка. Сложих и гнездо и така аз спях на седалката , а малката на гнездото , даже си я кърмех така 😁😁

За рокличката - аз съм от тези дето обичат самия празник даже тематичен и за това си избрахме рокля русалка. Не съм давала луди пари за нея и на малката и беше удобно

# 232
Рожденият ден на Никола мина много добре, той се държа прилично, почти не е мрънкал.
Мисля, че и всички останаха доволни. Вече запазих дата и ресторант за кръщенето, та започвам да подготвям нещата за него. Уж в семеен кръг, а бройката на гостите стана 35... та ще е като малка сватба, а аз не обичам такива големи събирания, но веднъж ще е.
Качвам една снимка и после ще я изтрия, просто много му се радвам, направо забравих какво малко бебе беше.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 07:42 от Nikol15

# 233
  • В твоето съзнание...
Никол, истински сърцеразбивач си имаш, много е красив! Да е честит, много да ви радва и само поводи за гордост да ви дава!

Ние сега ще правим рожден ден само с родата, и пак сме 20тина човека...
Евентуално лятото или ранна есен може да направим кръщене, на което да поканим и приятели, но точно защото ще стане като сватба, все още не ми се занимава...

Луси, за пътуване, аз бих избрала самолет, два, три часа все ще минат някак.
Но аз с кола честно казано не бих пътувала без детето да е в столче, съответно пътят би се удължил с 50% поне и ще стане цяло приключение. Ако имате вариант да си го направите като някакъв трип и да нощувате някъде, би било по-приемливо... Но така ги виждам аз нещата де, за друг, може да е удобно по различен начин.

Аз още не съм му взела дрехи за рождения ден, но поне ми дойде украсата от Тему Grinning
Бях харесала един дънков комплект от HM, но видях и един гащеризон с жирафче, който пък съвпада като тема с балоните и сега не знам Grinning

# 234
Nikol, прекрасен е малкият - да ви е жив и здрав,
Наистина толкова бързо се променят в тази една година. Днес бяхме на почерпка за едно бебе родено на 30 януари - толкова мъъъъъничко, направо нереално спрямо Петърчо а нямат и година разлика реално.

March, предните пъти когато се прибирахме с кола с нощувка бяхме -  определено по-добре. Може би просто още една нощувка ще предвидим ... ноо първо да решим кога. Моите родители са тук, за сега сме окей ☺️

# 235
Никол, да ти е здрав рожденника! Прекрасен е, голямо момче! ☺️Наистина, колко много се промениха за една година. ☺️ Да са ни здравички само.
Ние тези дни местим усилено багаж, съответно водихме и малкия с нас и днес графика му се промени.. Но мисля, че е доволен, игра си с каките му, после бяхме при моите родители и видя на брат ми кучето и котката, които се оказа, че ги е страх и се скриха бързо. А пък нашият господин беше много доволен и даже им ръмжеше.. Въобще ден пълен с нови неща за него и малко разнообразие за мен 😀

# 236
И рождения ден на моята принцеса мина, за подаръци получи уокър, каишка за прохождане, играчки дървени, музикални и плюшени играчки, дрешки и златни обеци.
Тя се забавлява и се радва много на отварянето на подаръците, на украсата и на тортата.
Дори не мога да повярвам, че едно толкова малко дете, само на 1 годинка може така да се радва на подаръци и украса Heart на повечето снимки е усмихната или учудена Simple Smile

Тези, които са правили питка за прохождане, по каква рецепта я правихте и какво знаете за ритуала? Някой ми каза, че трява да е по пълнолуние? Моята още не ходи сама, прави 1-2 крачки и след това пълзи, рано ни е за прощъпулник, но ако не тръгне до пълнолунието този месец, до пълнолунието следващия месец ли да чакам?

# 237
  • В твоето съзнание...
Честит да ви е празника, кукличка! Желая ви да е здрава малката, да ви радва и да ви дава само поводи за гордост!
За прощапулника - аз не съм чувала да има връзка с фазите на луната или да има значение каква ще бъде питата. Не мисля, че е някакъв религиозен ритуал. Но разбира се не съм и някакъв специалист по въпроса.
И Вики още не ходи, но аз така или иначе мисля прощапулник да направя когато вече е по-стабилен.
Момичета, на мен ми е интересно, какви предмети ще сложите за различните професии?

# 238
Привет момичета,някоя от вас премина ли вече към триколка или лятна количка
Аз съм си със Сайбекс,летния кош,но тежи 11 кг и мисля за лятна количка,но никоя не ми е така удобна като моята,единствено че много тежи
Ако инвестирам в по-скъпа лятна,се чудя колко време още ще я ползваме и струва ли си
За триколките всички казват,че са неудобни за детето,а всички са с такива 😀 и като цяло се обърках,някоя ако е намерила нейното решение,да сподели

# 239
За рождения си ден Никола получи триколка и лятна количка. Триколката е на Лорели , харесва му да стои в нея, но за мен е доста тежка и по-често излизаме с лятната количка, която е Чиполино Move on - много лека,буквално вятърът я бута понякога 😁 на мен ми е една идея по-ниска спрямо моята височина и като минус мисля,че е от запарващ плат...лятото ще се поти доста детето.

Общи условия

Активация на акаунт