Термин Март 2024 – тема 4

• 46 212
  • 791
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм сънувала такива неща. На морето сме и го викам по име, та целия плаж да ме чуе 😀😀😀 и той идва и ако можех да рисувам, щях да го нарисувам ..толкова добре го видях и го помня. 😀

# 91
Аз преди да разбера, че съм бременна го сънувах като голям ( около 2-3г).
Споделих на мъжа ми, а той изобщо не вярва в тия неща😅
Две седмици по-късно - БАААМ, втората чертичка и нямахме грам съмнение, че чакаме момче.
Като споделихме на близките, че чакаме дете, сестра му възкликна - “ето го мъжкото бебе, което сънувам няколко пъти” 😳
Бяхме си в шок!
За първи път чувахме, че и тя е сънувала няколко пъти мъжко бебе😅
И малко по-късно вече доктора потвърди, че като му казах, че още с теста съм знаела, че ще е момче, с много интересен подход ни потвърди - “само едно истинско свекървище знае, че е такова от самото зачеване, ревността почва от сега” 😂
С нетърпение чакам да се роди, та да се очовечи да видим дали моя сън ще се потвърди за външния му вид.
Друго искам да питам - имате ли една читава снимчица от 4Д в лице… ние всеки преглед се борим и не, не… крие се с ръчички изобщо не се показва… имаме само една от първата фетална, на която пак ръката е до лицето, но се вижда поне едно носле😅

# 92
  • София
И двете деца така и не съм сънувала. Има още време за малката, ама като гледам какви щуротии други сънувам, се съмнявам Grinning

Ние имаме от втората ФМ, на която все пак се вижда що-годе, но сега е в такава поза, че е абсурд въобще да видим лицето. Със синът ми имам страхотна и много ясна снимка, но щерката е със собствено мнение.

# 93
Охх, това за свекървата ме разсмя истински! 🤣🤣🤣🤣

А за снимките - нашият е такъв фукльо и кифльо, че всеки път застава като за лична карта 😀 Много хубави снимки в лице имаме и категорично прилича на мъжа ми засега. Даже доктора вика, че е бащичко 😀😀

# 94
При мен пък майка ми била сънувала, че ще е момиче. И след като направихме Vision теста  - хоп момиченце. Grinning Вярвам си доста в тези неща и ще ми е интересно дали и моят сън ще се окаже верен.
Имаме снимчица от втората ФМ в лице на People Baby.

# 95
Аз сънувах 3 пъти, че раждам- 2 пъти беше нормално и един път секцио. А в съня ми на следващия ден след раждането бях на работа, Анастасия ще разбере, тя е колежка. 😄 Сънувах я и вече родена, беше с кестенява коса. И сега има малко, успях да я зърна в понеделник, защото в неонатологията им слагат много сладки плетени шапчици, но в понеделник беше без, видях косата й, вярно е кестенява, а мен ме мъчиха киселини няколко седмици преди спешното секцио. 😃

# 96
Аз сънувах момиче 2 пъти, и на втората фетална потвърдиха. 🥹3 път я сънувах с името и. 😇

# 97
Някоя мама имала ли е левкоцити в урината и нормално ли е това?

# 98
Аз имах. Пуснах стерилна урина и тя излезна чиста, та от какво отчете че имам не знам

# 99

Аз имам, като лекарката ми не ме карала да пускам нещо допълнително. Имам и завишени левкоцити през цялата бременност.

# 100
Ще ме карате да си изхвърля капана за сънища Grinning
Аз не съм сънувала бебето си, а много ми се иска, за да го видя, защото нямам нито една снимка. Като усети трансдюсера и направо пощурява и започва да се бие, ръце летят пред главата, крака ритат, ужас е. Днес на тоновете акушерката реши, че имам яките контракции, докато не й показах как рита точно на колана. На втората фетална видяхме лек полупрофил и до там... иначе една приятелка беше сънувала бебето още в началото на бременността. За момента позна пола, за останалото ще видим - моите очи и брадичка, другото било на бащата.

Левкоцитозата в кръвта е нормална при бременност до 15, до колкото знам. В урината до сега не съм имала, но имах във влагалищен секрет и ме накараха да си пусна стерилна урина - чиста излезе и край, никой нищо не е коментирал повече.

# 101
Джиджито 🤣🤣🤣🤣, нашата мома винаги се крие на ехографа с ръцете пред лицето и. И вчера лекарката на феталната вика ау че силно рита, викам аз като ви казвам.😅

# 102
При мен веднъж на прегледа си беше захапала едната ръчичка. JoyJoyJoyJoy

# 103
Много е интересно поне на мен дълго чакане бебе е, вчера показа юмрук сякаш ни казва, оставете ме намира не ме притеснявайте добре ми е тук.😅
П.П и нашето бебе прилича на баща си, дълголкрако, с неговия нос... Ей това е двойно игли до 3 месец, после до края на бременността, раждаш го, и на баща си прилича...😶

# 104
Странен въпрос, но 😂 имали ли сте усещане за нещо като бучкане навътре във вагината за кратки моменти 🙄 ?

Общи условия

Активация на акаунт