Термин Март 2024 – тема 4

• 48 672
  • 791
  •   1
Отговори
# 645
Честита радост,Анастасия!😇

# 646
Честито бебче, Анастасия! 🥳

# 647
Честитоооо!💐

Момичета, винаги ли се нощува в реанимация в деня след секциото?

# 648
Зависи от болницата. В моята болница те водят директно в стаята освен ако няма усложнения.

# 649
  • София
Честито бебе!

В двете, с които имам (ще имам) опит се нощува. Във втората поне водят бебето на някакво време. Че първия път го видях чак след 15 часа (поне повечето часове проспах през нощта).

Аз днес най-накрая се наканих да оправя част от багажа за болницата. Останаха ми моите дрехи, 2-3 неща от козметиката и зарядни.
Намерих някаква енергия да разпределя дрешките, чаршафите и хавлиите. Пуснах днес 2 перални, още 2 утре и други ден да огладя.

# 650
Аз се чудя и какво да си взема за хапване леко да си имам и колко бутилки вода..

# 651
Препоръчват шоколад да се вземе, ако ще е операция. Най-вече заради хемоглобина.

# 652
  • София
Млечен шоколад ще ми донесе ММ. А иначе ще си нося стъклена или метална бутилка да си я пълня. Предния път доста вода пих и съчетавах раздвижване с ходене до диспенсъра. Ако нещо трябва повече пак на ММ ще разчитам.

# 653
В реанимацията използвах почти 2 шоколада и една спортна бутилка от 750 мл. вода.

# 654
Честито Анастасия! И аз родих секцио преди 2 дни, доста тежко го изживях, но сега се възстановявам. Бебчо е в кувьоз, казаха че е добре. Вече искам вкъщи!

# 655
Честито Анастасия! И аз родих секцио преди 2 дни, доста тежко го изживях, но сега се възстановявам. Бебчо е в кувьоз, казаха че е добре. Вече искам вкъщи!

Честито и на теб. Бързо да се възстановяваш. 😊

# 656

Честито но защо слагат бебчето във кувьоз ако не е лично

# 657
Всичко беше наред, видях като го изкараха, но имаше леко пяна на устата, после след изследванията белтъка беше нисък, наложи се малко кръвна плазма и, системи, малко кислород. Ами все едно няколко дни по рано е изваден, а аз съм 15 преди термин. А е с добро тегло 3350. Сега казаха че всичко е наред, диша си сам, храни се добре, ака и пиша. Казаха че е с добри показатели и днес ще отида да го видя. Всичко се случва, ние сме в ръцете не само на лекарите, но и на Господ. Живи и здрави всички ДЕЧИЦА и родители! На всички, които им предстои успех!

# 658
Честита радост! ❤️
Не се притеснявай! Докторите и акушерките в неонатологията са най-големите ангели! ❤️
Пожелавам ви скоро да сте си заедно!

# 659
  • София
Честито бебче! Бързо възстановяване и изписване, скоро да сте си вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт