С какво ви дразнят свекървите? -- 153

• 36 432
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Горкото дете. Само за него ми е жал, защото няма избор. Не разбрах и аз много добре с какво е крива свекървата, но и да я нямаше, добър заместник има.

# 166
  • София
Не разбрах и аз много добре с какво е крива свекървата, но и да я нямаше, добър заместник има.

Не завивала добре баницата.
Грешка - не я режела добре.
И освен това е зодия скорпион.

# 167
И сервира на нейните си мъже първо.

# 168
Ами ако младият татко имаше сестра, а не брат?
Направо ме побиват тръпки, като си представя какво ли щеше да е, ако имаше и зълва в картинката... Бррр...

# 169
Младият татко сигурно е с две леви ръце, щом и да си сипе не може сам, та цяла кохорта го обгрижва,  уж заради бебето.

# 170
  • при късмета
Как изобщо изчетохте целия неграмотен ферман? Аз не стигнах много далеч от началото

# 171
Ами ако младият татко имаше сестра, а не брат?
Направо ме побиват тръпки, като си представя какво ли щеше да е, ако имаше и зълва в картинката... Бррр...

Можеше пък зълвата да е читава и да ги нарита да си ходят всичките. Знае ли се Grinning

# 172
Младият татко сигурно е с две леви ръце, щом и да си сипе не може сам, та цяла кохорта го обгрижва,  уж заради бебето.

А-а-а, за сипване нищо не се е казало, проблемът беше, че никой не го е питал дали е гладен. Както и родилката, де.
Специално да ги питат в собствения им дом дали са гладни. Simple Smile

# 173
Как изобщо изчетохте целия неграмотен ферман? Аз не стигнах много далеч от началото
Мако, моля те, вземи становище. Ти винаги ще имаш малко по- различна гледна точка. Наистина ще ми е интересно в какво ще обвиниш свекървата тука.
Тя, че се е намесила, намесила се е. Но...при този стаден принцип на участие в изписването на бебе, единственият положителен герой е самото бебе 😀

# 174
  • Варна
Не се знае колко здрава е майката в момента.

Майката освен, че е родила скоро, е хипохондричка и очевидно е още хлапе, което не е дораснало да се грижи за себе си, но се е размножили и нагърбило с мъж и бебе. Супер комбинация.

# 175
  • при късмета
Тайс, отдавна и двете пишем тук, знаеш, че не всяка свекърва критикувам. А, ако ще обвинявам някого за неразбирателство м/у снаха и свекърва, това много по-често е мъжа, отколкото самата свекърва.

# 176
Тайс, отдавна и двете пишем тук, знаеш, че не всяка свекърва критикувам. А, ако ще обвинявам някого за неразбирателство м/у снаха и свекърва, това много по-често е мъжа, отколкото самата свекърва.
Знам, но си аналитична и в този случай има място за доста изводи.

На мен сега ми е интересно колко човека останаха при родилката след данданията.
Дано са се разщъкали по къщите си, че е било взривоопасно 🤣

# 177
  • София
Не разбрах и аз много добре с какво е крива свекървата, но и да я нямаше, добър заместник има.

Не завивала добре баницата.
Грешка - не я режела добре.
И освен това е зодия скорпион.
И аз останах с впечатление, че неправилното рязане е огромното й прегрешение. Грешната зодия съм пропуснала -- започне ли някой да ми пише/говори за зодии и минавам в режим "игнор".

# 178
Само аз ли не видях един трезво мислещ в цялата история?! С конкретика не ми се коментира, че то много трески, много цепеници ще се разхвърчат😣и поне 4 гьостерици от по-длъжките ще са ми нужни, щот нали за твърдоглавието по Северозапада цели предавания има по тв.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 16:33 от ccvet

# 179
  • Димитровград
Цялата поема прилича на пързалка.

Общи условия

Активация на акаунт