Отговори
# 465
Тази Нивеа има много информация за Ферит. За жена му, любовницата, детето, за ранената ръка...
Явно и тя го е разучила. Но се пусна по течението и тя, белли. Няма да имаме мира от нея.
Господи, дари ме с търпение Grinning

# 466
Дано Сейран да не е бременна, че да се обяснява и за второ дете.... Simple Smile

# 467
Сейран
Скрит текст:
досега  беше типична Есме с баща си и копие на Казъм с Ферит.
Занапред Сейран ще се разкрива ,като типична Шанлъ  /зависливи,нагли , паразити/
Това с изнудването беше черешката на ....

Никой на може да избяга от кръвта си

# 468
Дано Сейран да не е бременна, че да се обяснява и за второ дете.... Simple Smile

Голям джумбиш ще стане, да сервира на Невра още едно дете Grinning

# 469
Димана, Феро плаче пред всички, къде от безсилие, къде с цел манипулиране.
       Целта му не оправдава средствата. Даже се чудя дали наистина има цел Thinking
Не можеше ли да говори с тази Animal Horse без да й прави сексуални намеци, без да флиртува и да се прави на глупак? И преди казах и Сейран има трески за дялане, но на Феро са му в пъти повече. Още не се е разделил с едната, скача при другата, а пък третата го чака в ялъто.

# 470
...но според мен той се опита да се отърве от тази и тя го целуна

Не можеш преди това да кажеш, че си искал просто да бъдете приятели и след това да говори за брак и дете, че не били негов избор. За мен направо си й даде картбланш, демек- не гледай, че съм женен и ще ставам баща, "вратите са отворени".

# 471
Като гледам Невра , това че още е женен и чака дете , не и пречи. Ще приеме още  едно бебе. Ще си го целувааа ....приятелски. Тъкмо е за него -  богата , ходи по клубовете , ще му даде магазин . На една вълна са !

Аз само го пробутвам , току на Пелин , току на Невра    амаа........... не ми се получават нещата.  Ха ха ха  !

# 472

Ще каже че той няма никаква вина Simple Smile

# 473
  • Яко в Матрицата...
Ей го... Глупак номер три - Орхан, се прави на мафиот, ама после - аз не мога да вляза в затвора. И какво става - тъпак номер едно ще го спасява... Боже, как може да пишат такива глупости! Баща да остави сина си да замита поръчано убийство Joy Жал ми е за Ферит, ама така е... Като си тъп...

# 474

Ще каже че той няма никаква вина Simple Smile
Как пък все на него се случва.... Simple Smile))

# 475
Значи от няколко серии плюя Ферит и почти нищо не гледам заради него, но според мен той се опита да се отърве от тази и тя го целуна Scream Нито погледа му беше влюбен, нито усмивката му от радост.
Иначе е идиот.
Тотала няма да падне, ще се моля за другите две категории.

Прегледах само сцените в инста

Ще видим утре рейтинга , но то голяма любов към Кязъм папа Всичко се забравя , пускат една сърцераздирателна песен и рев за папа Не му желая смъртта , а и няма да умре водеща  и носеща рейтинг фигура , но с лека ръка да му се прости ...Забравиха побоите сестрите , забравиха и обвиненията към Ферит , който и го спаси и сега ще са най-после сестри Шанлъ и ще борят Корханите Пишат за да са писали

# 476
Оххх айде да обединяват Пело и Сейро и да си станат дружки... 😄
Да натрият носа на Феро бей...
Ама като я знам рибка каква е ...
Едно щипване на бузката от Ферит и е забравила за всичко
Дадоха ни спойлер вече с разговора в кафето...
Никога не съм си мислила, че някоя сцена с Пело ще ми хареса 😂

# 477
Сега Ферит ли ще поеме вината вместо баща си?

# 478
Значи от няколко серии плюя Ферит и почти нищо не гледам заради него, но според мен той се опита да се отърве от тази и тя го целуна Scream Нито погледа му беше влюбен, нито усмивката му от радост.
Иначе е идиот.
Тотала няма да падне, ще се моля за другите две категории.
Ето това няма как един плейбой да поиска
.Да си тръгне  от една жена, преди  тя да  е тотално влюбена в него.
Някой на това  казват ,че е игра във флирта
Да имитира отказ ,за да  я накара  тя да иска още

# 479
Аз и за момент, не се разчуствах или натъжих за Казъм. Нито в началото, като се опитаха да трогнат зрителите със "съня" на Казъм, нито като го дадоха безжизнен вързан за дървото. Не мога да съжалявам човек, който сигурно почти 20 години абсолютно осъзнато, физически и психически тормози, бие, гори, продава и тн децата си! Правейки го, знаейки какво е да си жертва на насилие от собствения си баща. Нито той би ме разчуствал, нито Халис, нито ги приемам, трябва да останат живи и да си сърбат последствията.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 11:25 от bellie_ellie

Общи условия

Активация на акаунт