Какво ще купя отново - 8

• 103 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Ами вие сте адашки почти. Как няма Simple Smile
Аз обаче сефте я виждам тази, а със страстен лютеницояд.
Чак сега забелязах, че има и съвпадение и на моята профилна снимка и етикета, и двете са дами с тигани.😆

п.п. Ще изтрия, че твърде много съвпадения (случайни), че могат да ми сложат бан за реклама.

# 721
  • Пловдив

Плътни, с деликатен аромат.

# 722
В търсене на безглутенов десерт попаднах на тези бисквитки в Билла. Цената е около 5лв.
Вкусни и приятни са.

Скрит текст:

# 723
Ще потърся бисквитките още днес. Simple Smile

# 724
  • София
Ароматизатори lamystique. Много приятни, ненатрапчиви миризми и добър дизайн.

# 725
Лютеница Велика купуваме от над 10 години вкъщи.Пробвали сме всякакви варианти на едро смлени лютеници във високия ценови клас, както и в средния,включително и някакви сръбски варианти.Пробвали сме и лидълската.От Великата по-хубава не сме открили.

# 726
  • София
Лютеница Велика купуваме от над 10 години вкъщи.Пробвали сме всякакви варианти на едро смлени лютеници във високия ценови клас, както и в средния,включително и някакви сръбски варианти.Пробвали сме и лидълската.От Великата по-хубава не сме открили.
На нас Царица ни допадна повече. После пробвахме едни лютеници на Philicon, някой ги постна тук в темата. Много добри.

# 727
Предполагам,че пуешка или пилешка кайма стават за "принцеси"?
Защо не? Всяка кайма би трябвало да стане. Аз не ползвам само кайма, а слагам яйце, понякога настърган домат и смесвам добре - това отпуска каймата и не се свива в центъра, когато се пече.
Днес правих принцеси и сложих домат ,яйца винаги слагам. Каймата не се сви  както обикновено.Благодаря за съвета!
И да похваля този препарат против мравки,бяха ни нападнали яко ..Вечер ги сложихме (къщички с гел)и сутрин нямаше нито една мравка.

Ооо и нас са ни нападнали мравки отскоро! Синът ми постоянно троши нещо по земята и ако случайно пропусна някоя трошичка да изчистя до вечерта се развихря една колония от мравки...
Та, въпросът ми е от къде го купихте?

Здравейте, нас също ни нападнаха. Аз го взех от агро аптеката.
Сложих по една къщичка с гел в спалнята, защото влизат някъде от терасата и една в кухнята. В кухнята изчезнаха за една нощ, но в спалнята все още има отиващи към гела. Вярно, че върволицата от мравки е намаляла, надявам се утре да ги няма Simple Smile

# 728
Взех си много вкусни бонбони Milora с белгийски шоколад.

# 729
Вафли Черноморец с вкус на ванилия
Зърнена закуска Trix

Сок Миринда с вкус на манго

# 730
  • Пловдив
На мен много ми харесва тази лютеница от Лидл, при все че свекърите правят домашна.

# 731
  • Sofia
Взех си много вкусни бонбони Milora с белгийски шоколад.

Откъде ги закупихте?

# 732
  • София
Лидълската лютеница и у нас се харесва.

# 733
Любими са ми всички лидълски десертни блокчета с извара на Милбона. Simple Smile

Като десертите с извара  в Березка ли са?

# 734
Моят любим десерт са кантучините с бадеми. И по този повод да кажа, че тези в Кауфланд са по-хубави от лидълските.

Общи условия

Активация на акаунт