Модни консултации - 75

• 69 213
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Етам са едни от малкото марки, които предлагат сутиени с наистина малка номерация.

# 661
Аз вчера си взех
https://www.coquette.gr/shop/plus-size/soytien-plus-size/triumph … F9LMaAjoHEALw_wcB

и мога да ви кажа, че стои прекрасно.

А показаните Етам защо нямат за по-малка гръдна обиколка? Аз съм 75...

Има има, тези от линка са по френската номерация Stuck Out Tongue Winking Eye (нали французите са обратно на всички, тоест 90 А например отговаря на 75А европейска, подгръдната -15, търси логиката).

Аааа, благодаря ти, нямах идея. Пак няма моя номер - 75G BowtieSmiling Imp

# 662
Големи номера има в Триумф, Лиска, Блу бел, Бра клиник( или както там беше) в моловете.Някои бг марки предлагат, но не знам магазини.Онлайн аз не купувам, прекалено много неща трябва да съблюдавам.Също съм 75G.

# 663
  • Mediterraneo
Никога в живота си не съм връщала нещо.
Но и рядко поръчвам де, особено дрехи. Всъщност изключително рядко ползвам дреха, без да я преправя.
Да върна, да опаковам обратно, да се главоболя...  възхищавам ви се на енергията Simple Smile

Аз съм скръндза, при това ме мързи много. Преди няколко месеца поръчах сигурно 15 различни сака, докато намеря това, което искам. Разбира се, че върнах всичко останало. Не обичам да обикалям магазини и да си губя времето там. опцията безплатна доставка и безплатно връщане правят живота ми по- лесен. Купувам онлайн абсолютно всякакви дрехи и обувки. Дори Амазон имат опцията първо премери после плати. Връщането е без никакво опаковане даже Simple Smile, много магазини имат опцията да ти пратят куриер до вкъщи. Абе, чудя се как съм живяла без онлайн пазаруването.

# 664
Преливащата се рокля на Зара е много красива на живо и материята не е лоша, плътна е. Има нещо странно в кройката на гърба обаче, виси някак си точно над талията, аз не се харесах в нея. Може би на по-слабо тяло, без изразена талия ще стои добре.
Относно връщането на онлайн поръчки, вече всичко е много лесно, нищо не се преопакова, повечето онлайн магазини доставят в опаковка, която е предвидена и за връщане в нея. Аз често поръчвам по 2 размера, примерно, и оставям този, който ми стои, другия обратно в пликчето/кашона и заминава. Супер улеснен е процеса, никакви главоболия няма.

# 665
  • Berlin
По повод номерацията на сутиените, при Tschibo има една табела, по която може да се намери алтернативен размер, ако нормалният липсва. Напр. на 90D съответства 95С и 85Е, т.е. евентуално тези два размера също биха паснали на 90D. https://www.tchibo.de/m/waescheberater-c400043245.html#group_1
Не знам дали е универсално, но може са се изпробва, ако се пробват на място.

# 666
Да, но с по-голяма подгръдна рискуваме в последствие да ни стане голям сутиенът на колана като се разтегне или изначало да е хлабав и да се вдига нагоре отзад.

# 667
  • София
Нямам опит с конкретната марка, но при мен не върши работа един размер нагоре. Имам 1-2 с по- малката обиколка, стават но не са ми най- удобните определено. Общо взето, няма ли моя си размер, пропускам.

# 668
Да, за съжаление са ми продавали сутиени по този начин в Интимисими например и после се оказват нефункционални, и почти не ги нося.
Относно онлайн пазаруването - на мен ми е гузно да връщам и разкарвам куриерите, работата им е доста тежка и напрегната, винаги връщам в магазини, а също и ми е неудобно да поръчвам нещо, което не искам да притежавам на 100% и просто искам да видя как ми стои. Магазините също правят допълнителни разходи и като цяло не е много екологичен подход.

# 669
Под прозрачна блуза си представям подобен модел и цвят:
https://www.astratex.bg/sutien-triumph-soft-touch-bez-baneli/?size=85/B&_gl=1*whirdw*_up*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIj9vJ2bqlhQMVv4poCR1uyQPaEAAYASAAEgLPlfD_BwE

# 670
На мен пък никак не ми е гузно онлайн пазаруването и единственото хубаво  “наследство “ от Ковид времето е, че свикнах с него и нямам нерви за обиколки в реални магазини.
НМ например са жива скръб в магазините, а онлайн имат чудесни модели. About You също нямат реален магазин.
А какво да правят хората в малките населени места, за едни гащи да палят колата и да търсят голям град с магазини?
На куриерите това им е работата, имат бонуси за повече пратки, та нека погледнем и другата страна.
Под бели ризи и панталони нося топ/ сутиен или бельо в един особен бледолилаво- сивкав цвят, може да мине и за пепел от рози , невидим е.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 18:06 от Mateah

# 671
  • Някъде по Дунава
А какво да правят хората в малките населени места, за едни гащи да палят колата и да търсят голям град с магазини?
Именно затова пазарувам основно онлайн. ММ не обича за един шопинг да ходим до областния град. Покрай мен и той се научи така да пазарува - техника, хранителни добавки, касети за принтера, дори разсад за ягоди. Понякога избирам неща онлайн, проверявам дали ги има в съответния магазин, където ще ходим и много бързо става пазаруването.

# 672
Големи номера има в Триумф, Лиска, Блу бел, Бра клиник( или както там беше) в моловете.Някои бг марки предлагат, но не знам магазини.Онлайн аз не купувам, прекалено много неща трябва да съблюдавам.Също съм 75G.

Благодаря, но не живея в БГ. Особено за сутиени пазаруването онлайн е абсолютно рисково. Аз до миналия месец винаги съм купувала 75 Е и когато отидох в магазина на Триумф, момичето ми каза, че неправилно съм избирала сутиен досега и ми обясни къде трябва да пада чашката. И изведнъж скочих с две букви нагоре. Grin Разбира се, от марка до марка има голяма разлика, както и от модел до модел. Така че сутиени без да се пробват - твърдо не.

Относно онлайн пазаруването - никой мъж не обича да ходи по магазини, не оспорвам положителните аспекти в някои случаи, но едновременно с това " шопинг-терапията" и впечатлението "на живо" са незаменими предимства.

# 673
  • София
На мен обикалянето по магазините, ровичкане по закачалки и мерене в пробни ми действа изнервящо, а не терапевтично. Вкъщи имам спокойствието да премеря и огледам дрехата, да я пробвам как седи с наличното по гардеробите. Връщам също много, защото често поръчвам по 2 размера, особено ако цената е добра, за да не я изпусна ако не нацеля точния размер Grinning Нищо сложно не виждам във връщането, но офисите на куриерите са ми на по 200-300 метра от вкъщи.

# 674
Отделно от гореизброеното даваме работа на куриерските фирми.Аз също предпочитам да видя и пипна, но понякога няма опция.

Общи условия

Активация на акаунт