ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 24 452
  • 642
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,

Може ли да изкажете мнение за последния ред Намерения на дадения мъж
Според Обесения спира процеса или ще има раздвижване ?
Обща настройка на мъжа - 6 чаши
Двамата не са в контакт
Чувства - 5 жезли Йерофант Асо меч
Мисли- паж жезли Крал Пентакли 2 пентакли
Двамата са семейни
Намерения - обесения рицар чаши асо пентакли

Време ли е да го остави в миналото - 2 чаши

# 631
Twinklestar, изглежда човекът се е насочил към нови хоризонти, имаме две аса и Паж, все нови възможности и посоки. От деветте карти имаме само една, която евентуално показва взаимодействие и то е конфликтно - Петица Жезли. Може би това е била точката на прекратяване на комуникацията. Големите аркани са консервативни и сдържани - Обесеният, Иерофантът, по-скоро запазващи ситуацията каквато е в момента. Мъжът е обвързан, Крал Пентакли, няма против да продължи с няколко дини подмишница - Двойка Пентакли, Рицар Чаши, но - другаде. Шестицата чаши според мен допълнително показва, че всичко обсъждано в момента за него е минало. Твърде статични карти, ситуацията за мен е архивирана.

# 632
Здравейте, много отдавна не съм се включвала, изобщо целенасочено се бях отдалечила от картите Таро.

Днес реших да направя подредба за взаимоотношения с човек, с когото нямам връзка, но чувствам много близък. Той ми е вдъхновение и подкрепа в трудни ситуации.

Не разбирам защо при мен излизат тези 7 меча 🤔. Заради скрити чувства?

От негова страна какво е отношението?
Крал жезли и слънцето приемам поожително.
По страшния съд сякаш той очаква някаква трансформация?

Дали не е всичко само в моята глава?

Дали накрая няма да се озова в ситуация на  изтощение заради прекалена отдаденост по тези 10 жезъла?

Ето тази подредба направих:

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 09:27 от Amandine

# 633
Скрит текст:
Здравейте, много отдавна не съм се включвала, изобщо целенасочено се бях отдалечила от картите Таро.

Днес реших да направя подредба за взаимоотношения с човек, с когото нямам връзка, но чувствам много близък. Той ми е вдъхновение и подкрепа в трудни ситуации.

Не разбирам защо при мен излизат тези 7 меча 🤔. Заради скрити чувства?

От негова страна какво е отношението?
Крал жезли и слънцето приемам поожително.
По страшния съд сякаш той очаква някаква трансформация?

Дали не е всичко само в моята глава?

Дали накрая няма да се озова в ситуация на  изтощение заради прекалена отдаденост по тези 10 жезъла?

Ето тази подредба направих:

По тази подредба аз не виждам развитие на романтична връзка. Цялостната енергия мисля, че показва повече чувства от твоя страна отколкото от негова. Даже от негова страна не виждам чувства. При него по скоро нещата са его и самодостатъчност. Страшния съд при него на тази позиция го приемам като изкупление на греховете, но след малко ще го обясня.
От твоя страна определено има чувства. Седмицата мечове я тълкувам като чувство за измама. Ако не съзнателно, то несъзнателно може да усещаш, че той те е подвел или ако някаква друга жена (може дори да я познаваш) проявява интерес към него и да има едно чувство, че тя се опитва да ти го открадне. Двойката жезли според мен ясно си показва, че гледаш към нови хоризонти и евентуално нов вид на отношенията. Висшия жрец на тази позиция даже мога да кажа, че вече в главата си стягаш сватба един вид (казвам го малко преувеличено, но е ясна идеята).
Според мен 10ката жезли (тук правя и връзката със страшния съд) на тази позиция може да изразява следното - ще има разговор между вас където той ще се извини ако те е подвел по някакъв начин (страшния съд) и може дори да поиска някакво отдръпване, но ти обаче ще искаш да продължиш да поддържате отношения дори и то само приятелски и реално ще носиш целите отношения на гърба си.
Нека се има предвид, че ако съм права за тези неща (но има и голямата вероятност да съм написала пълни глупости) сега като имаш тази информация, да промениш подхода си в отношенията и нещата да се развият по друг начин - примерно ти да се отдръпнеш предварително и евентуалния разяснителен разговор да не се състои.

# 634
Много благодаря за коментара!

В миналото, може да се каже, че ме беше подвел и беше беше продължил напред без мен, поради много интриги и странично вмешателство.
Сега  се старае да се реваншира и ми дава безусловна подкрепа, показва пълно доверие (защото много неща се случват от разстояние).

Не търся романтична връзка с него, по скоро приятелски отношения и подкрепа, каквато и аз му давам безусловно.

Разговори имахме няколко тази седмица, всичките показващи много позитивно отношение към мен, което и ме накара да хвърля картите. Мислите ми заминаха и в романтична посока, да, но ще е най-добре да не се забърквам с него, ако някой  ден имам възможността...

# 635
Тези пояснения са много важни. Реално картите показват точно това - твоето залита дори само в мислите ти към романтични отношения и неговото изкупване на вина. Тук ключова роля играе десетката жезли. Както другите дами тук са казвали десетките показват край. На база новата информация бих променила леко тълкуването си на картата и бих казала, че едната страна ще се отдръпне, а другата ще продължи да търси отношения, но вече не съм сигурна кой точно.

# 636
Не използвам обърнати карти, 78 са достатъчни и няма нужда от допълнително усложняване.

# 637
Скрит текст:
Здравейте! Направих подредба за професионално развитие. Моля за помощ за интерпретиране  на 8 чаши обърната надолу, отговор на въпрос "Какво трябва да избягвате?". Не ми е ясно дали трябва да се възприема като съвет да не прекратявам отношения/да не напускам място или обратното: да спра да отлагам и да се колебая, тоест необходима раздяла? Другата карта до тази, отговор на същия въпрос е Императрицата в права позиция. Нея си я обясних до някъде като избягване да се грижиш за другите за сметка на себе си, да не бъдеш нуждаещ се от чужди грижи и одобрение, да не хабиш енергия да се харесаш на хора, които разпознаваш като един вид майчинска фигура. Не знам дали е правилно тълкуването ми.

Другото странно, което ме озадачи е на въпроса "Какво трябва да направите за да постигнете успех?" се пада карта 5 пентакли в права позиция и 2 пентакли обърната надолу. Тях си ги обяснявам като необходима саможертва, чрез дисциплина и вяра изтърпяване на лишения в името на по-висша цел, мечта и втората карта съответно избор, решение, фокус върху едно нещо, защото балансирането на повече няма да доведе до резултати.
Дали правилно разсъждавам?
Една снимка на подредбите ще даде много яснота, защото така не става ясно по колко карти са теглени на въпрос (когато е подредба са важни и околните карти), колко голяма е подредбата, самите позиции имат ли конкретно значение, коя е колодата (защото картинките играят важна роля) и подобни. Така във въздуха малко трудно да се хване контекстът.

# 638
Здравейте нова съм в таро иска ми се да практикувам ,ако някой иска да му хвърля карти пишете
Благодаря

# 639
Здравейте нова съм в таро иска ми се да практикувам ,ако някой иска да му хвърля карти пишете
Благодаря
Айде, ще съм доброволец. Предстои ми връщане на работа след майчинство. Ще трябва за пореден път да напасна ежедневието си спрямо това, тъй като имам и други ангажименти със странични дейности, а работата ми е сравнително отговорна.
Въпросът ми е "Какво мога да очаквам в професионален план в следващите 3 месеца". Благодаря!

# 640
Благодаря

И аз бих се включила като доброволец. Въпросът ми е като на Like_Smoke. Какво ме очаква в професионален план в следващите 3 месеца? Само че, аз искам да сменям работата и съм в активно търсене на нова такава. Благодаря Simple Smile

# 641
  • София
И аз бих се включила, ако все още се търси доброволец. В моментна съм без работа, кандидатствала съм на някои места и бих попитала ще имам ли скоро нова работа.

# 642
Здравейте! Някой би ли имал време и желание да ми направи таро подредба за един въпрос: Ще се събера ли с бившия ми приятел?

Общи условия

Активация на акаунт