👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 3

• 26 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
За съжаление ДМ много обичат да ги правят тези неща с техните марки. Докато има, по някое  време доставките се забавят и накрая изобщо спират. Случвало ми се е и за козметика, и за хранителни добавки преди време.
Момичетата са посъветвали правилно. Първо провери наличностите, ако трябва ги купи и заяви да си ги вземеш от там. 40 км уж не са много, но си е разкарване, особено по нашите пътища.

Нашият прогрес с яденето е общо взето никакъв. Надявах се с месото да се отприщи, но и там камък удрям. Повечето готови пюрета са на основата на картоф и месо, а дребното картоф категорично отказва да яде. Днес аз направих тиква, сладък картоф и морков и добавих малко заешко. С зор хапна 100 гр. И това е. Устата като кокошо дупе затворена иди пъхни нещо. Дохраних с мляко, какво да я правя.
Чухме се с приятелка днес. Те Април правят една година и направо ме отчая, че и при тях било така. Уж 3 заместени хранения, ама или дохранвала и тя, или ядяли порциите на 2-3 пъти с почивки, за да поизгладнее.

# 511
Аз лично се обърках с мерните единици - милилитри и грамове. Порцията трябва да е 160 мл примерно, което всъщност не е 160 гр. Вие как теглите?

Аз използвам тези мерителни лъжици, за да докарам порцията в милилитри. Разбира се, аз захранвам с пюрета, а не по ЗБВ и е лесно.
Присипвам пюре в тях и така си знам колко е хапнал. Не е огромна разликата спрямо грамове, но има.
Също за количеството - водя се по др Владимирова: 6 месеца 160мл, 7м 170 мл и т.н. като до годинка порцията не трябва да надвишава 200 мл

# 512
Много са симпатични. Открих ги и си ги поръчах. Благодаря Hug

# 513
По наличностите за млякото на DM тук при нас излиза че има две кутии. Ако на някой иска - мога да отида да ги взема

# 514
По наличностите за млякото на DM тук при нас излиза че има две кутии. Ако на някой иска - мога да отида да ги взема

Ако е това при нас имат 10. Мога да купя и да ви ги пусна, на който има нужда, с наложен платеж по някой от куриерите

# 515
Честит празник момичета ❤

# 516
Честит празник!

Ето това е :

# 517
Съжалявам, това и при нас не е налично.

# 518

Честит празник! Бъдете живи и здрави и много обичани! 🌷

# 519
Честит празник, дами! 💐

Днес добавих мн малко жълтък в пюрето. Каква реакция може да се получи и какво трябва да направя, ако стане нещо?
Благодаря предварително! 😇
Леко ме притесни този жълтък….

# 520
Xelly7 ,  моят господин за няма и 5 минути направи реакция,пламна червен от ръба на брадичката по бузите и стигна от едната страна чак до окото.
Благодаря ви за помощта за млякото.Засега намерих 1 кутия,ако продължава да го няма ще мина на Лактана.

# 521
Нашето бебе минава през някакъв период -  вкъщи само ме търси, иска да го гушкам и да го нося. Реве като го оставя сам в активната гимнастика или в кошарата за игра. Не иска да седи с друг. През нощта се буди и иска да го гушна, ако го оставя в кошарата, се буди отново и плаче...Снощи и онази вечер го взех на спалнята , за да мога да поспя. Това е положението от два дни насам. Има ли други бебчета, които преминават през това?
Върнах се да търся назад в мненията какво беше положението при Рей с приспиването и да пробваме и ние такова

# 522
Jupiter sea, имат период, когато осъзнават че предметите се отдалечават и мама е отделен човек. Тогава стават големи лепки за мама. Да не би да е това?

# 523
Деа, преди си играеше сама, сега през 2 -3 минути пълзи към мен, прави “самолетче” и мрънка докато не я взема в скута. На никакви играчки не се задържа повече от 3 минути.

# 524
И при нас е същото.
Оставя ли го на килимчето / гимнастиката и се почва рев... изляза ли от стаята - рев... лошото е, че преди таткото успяваше да го приспи сравнително лесно, а сега с него е рев, трябва да съм там и се кротва.

Общи условия

Активация на акаунт