Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да подобря бисквитките с едри овесени ядки, които правя?
Как мога да проверя дали отворените кори за баница са годни за употреба?
Каква е процедурата за приготвяне на гладка варена застройка за супа, без да се образуват бучки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да подобря бисквитките с едри овесени ядки, които правя?
-
Как мога да проверя дали отворените кори за баница са годни за употреба?
-
Каква е процедурата за приготвяне на гладка варена застройка за супа, без да се образуват бучки?
-
Как мога да накарам едно авокадо да узрее по-бързо?
-
Как да приготвя фалафели без блендер?
). Във всеки край, пък и домакинство може да е било различно - манджите са като фолклора, не е еднакъв в различните райони на страната и това е чудесно и голямо богатство.
. Трябва да е супер дребен, че да става само с накисване. В салати май се слага този вид от рода на табуле. И аз все се каня да взема да го опитам и все си забравям. Този с варенето си е наистина като макарони, аз го ям със захар и масло 😂😂😂
То така и ще стане, ако не срещна някъде, Лидл в момента не ми е особено наблизо иначе ще го имам предвид.