Великобритания - тема 97 Валентинска Великденско-Пролетна

• 35 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • До хладилника, който обичам
Извинявам се за разсеяността, Ronka12, Pampers!
Ронка, а в другите бенефити разлика има ли? Отпуска, compassionate leave, employee's benefits?
Аз малко трудно сменям работа, ако нещо много не ми е накривило капата, или не куца сериозно, та това също - защо смени работата на първо място?

# 106
Blue dress, ако случайно не се получи, ще ти пратя едно мини бурканче с трениран Heart

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 23:17 от D.D

# 107
Няма разлика в другото. Не е и nhs, ние сме котрактори и бенефисите он нхс ги няма. А одити аз не мога да пиша, колкото и да искам да се науча. Още месец не мога да дам, защото както нямаше желаещи за тая позиция, сега има потенциални и накрая от два стола щв остана на земята 🤣

# 108
Тогава, щом новата не ти носи радост, а старата ти харесва, аз не бих се чудила Simple Smile може да не е твоето просто, опитала си и като не става, е чудесно, че имаш къде да се върнеш.

# 109
  • След завоя в дясно
При нас ваканциите съвпадат, но не и инсет дните.

Някой да е взимал лекарство за животни онлайн с рецепта от бг ветеринар?
Бу аз ползвам тези:
https://www.petdrugsonline.co.uk/ , но не съм взимала с рецепта.
Ronka12 -може би старата работа е по- добър вариант в този случай, успех ти желая каквото и да решиш Simple Smile

# 110
  • София
Страхотно изглежда хлябът!
И ние имаме хлебопекарна и нон стоп правим хляб в нея, за училище за сандвичи, за работа, за вкъщи … много по-вкусен е от магазина, но трябва да се внимава:)

При нас, училищните ваканции все ги удължават с по някой петък преди ваканцията и/или понеделник след - уж трейнинг на учителите или нещо друго подобно..

# 111
Много мрачен и мокър понеделник, хич не ми харесва това начало на седмицата. Дават го по-натам да се пооправи, поне да не вали ще ми стига, а ако и малко слънчице има, ехе, разкош!

# 112
Много мрачен и мокър понеделник, хич не ми харесва това начало на седмицата. Дават го по-натам да се пооправи, поне да не вали ще ми стига, а ако и малко слънчице има, ехе, разкош!

Защото аз трябва да водя/вземам деца. На предната ми такава седмица бяха минусовите температури😂 Поемам цялата вина за смотаното време

Много къс тоя януари🙈Знам, знам - на всички им е скучен, син и дълъг. Ма съм до никъде с всичко, месецът свършва, а задачите си стоят и мигат в червено. Уж добре си разпределям времето.

# 113
Ахахах, Pampers Simple Smile) на мен ми съвпада обикновено с ваканции и почивни дни - гаранция, че времето ще е смотано! А сега, нито ваканция, нито почивка.

# 114
Редовен номер ми е да си взема почивен ден и да е единственият дъждовен😂Сега като съм home office се пада като съм дежурна за децата... Всеки с късмета си.

# 115
  • nowhere
И при нас вчера беше ужасно мрачно и дъждовно, но днес е прекрасен, слънчев ден и пролетта витае във въздуха.

D.D, ходих за брашно, имаха същата марка, но не същото брашно, но намерих друго канадско. Може ли да ми кажеш кое е по-добро за квас?
Скрит текст:

# 116
Blue dress, моля те погледни какъв е % на протеина на брашното за квас, с това не съм работела никога.  Както ще те помоля да видиш впквасеният микс какво има, защото ми се струва, че е някаква готова миксура.
Ако е това, което намерих в мрежата е с протеин 14гр/100, т.е силно е и следва да е подходящо за квас. В мрежите се твърди, че всичко над 11 е силно, не винаги постигам отлични резултати с такова.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 18:22 от D.D

# 117
Момичета с животни, особено с котки - към кого са застраховани животните ви?
Трябва да избера застраховка за котките и доста се чудя кого да избера и какъв лимит да сложа. Чета по форумите и че всяка година се повишава цената, т.е. това, че сега ми дава за двете ок. £35/месец към Many pets, защото са млади и здрави, не значи, че няма да се вдигне драстично - в едната ми група за котки чета хора с възрастни котки, които плащат по 80-100/месец даже да не са им със заболявания.

# 118
  • UK
Бу, аз съм с Many pets, май съм ти казвала. Бяха Bought by many преди и наша приятелка вет ми ги препоръча, аз като питах.
Излъгах те затова се редактирам, декември 2020 съм сключила на £12,80, оттогава досега се е качила на £13,50, но не съм и клеймвала. Ако решиш да сключваш с тях, пиши да те рефърна, раздават ваучери за Амазон или нещо подобно. За възрастни котки е скъпо, да, и колкото по-рано сключиш май по-добре и без вече съществуващи заболявания.

# 119
Да, с млади здрави животни е лесно, но сега пак се зачетох как им скачат застраховките на страховити суми за животни над 10г.
На кое ниво сключи за твоята, гледам три, и избра ли да имаш ко-пей, или не?
Иначе моята ветеринарна практика работи с всички, питах ги преди, та това не е фактор. С мултипет застраховка ще видя кои идват най-добре, а в сиамската група ще чета за какви excess сключват - и се надявам, че моите като са смесени, ще са и по-здрави от породистите животни, въпреки че в тоя живот гаранция - Франция.

Общи условия

Активация на акаунт