Случи ми се нещо странно XXIX

• 86 129
  • 817
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Пепи, съболезнования! Бъди силна, защото болката никога няма да мине, просто се свиква.
blue.angel, разчуства ме, това което си написала и нямах намерение да го споделям, но сега ще го направя.
Утре стават 4 месеца, от както загубих баба си. Бяхме много близки с нея и няма да изпадам в подробности, защото ще се разплача, докато пиша това. Почина 40 дни преди да навърши 82 и на нейния РД ние правихме 40 дни...
Тя беше жената, която ме отгледа, възпита и се занимаваше с мен, докато родителите ми ходеха на работа. Липсва ми страшно много и още си плача. Липсват ми разговорите с нея. Аз съм човек, който не обича да показва емоция и слабост, за това плача, когато съм сама, олеква ми малко и слагам маската до следващата вечер.
..Баба беше с акъла си до последно и не почина от старост, а от лекарска грешка. Понякога си казвам, че ако знаех какво трябва да се следи, такъв край нямаше да има сега и нямаше това да е причината. Но това е друга тема.
Още не съм я сънувала...

# 211
Боже, колко се обичахме.....

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 10:49 от Г-жа Рамацоти

# 212
    с кого ?    Какво  загуби...разкажи.....

# 213
  • София
Моля, придържайте се към темата. Съчувствам на всеки за загубите в живота му, но мисля, че ги имаме всички в една или друга степен. Знам, че “тежко е” е само повърхностно определение, обаче не е нужно да си бъркаме в живите рани.

# 214
На гости съм, спя в холчето. Моята приятелка става през нощта да изпраща мъжа си на работа, беше преди пет. Вратата, когато се отваря, има звънче и то се чува ясно как подрънква. Изпрати го, влезе, отиде в спалнята, след малко я чувам излиза и светва лампата на верандата. Светлината е толкова силна, че все едно в стаята, дето спя, свети лампа. Светна я и се прибра. Явно за да свети на котките да не се блъскат в стените. Тъй като в стаята мъжа й изгаси цветната светлина от телевизора, и в стаята настъпи приятна тъмнина и очите ми си отдъхнаха. Но, както се оказа, радостта ми беше кратка, тя излезе и светна лампата на верандата и отиде да спи.
Само дето не ми падна мозъка от мъка. И, както съм легнала по гръб, със затворени очи, и си мисля как ще заспя и колко много ме болят очите(и много интересно, все едно бях там, на тавана при жиците, но после го осъзнах това), изведнъж лампата изгасна. Сутринта проверих дали не е изгоряла крушката, не беше.

# 215
Странно е да светне заради котките, те си виждат в тъмното идеално.
Ама ние хората го забравяме, и аз съм го правила, после се усещам.
Според мен крушката си има някакъв дефект, същото ни се случваше с една и съща крушка в селската къща и ММ я смени - не беше изгоряла, но нещо друго й се поврежда, не знам какво, нито му разбрах обясненията. Откакто ме удря ток преди години, не пипам електриката вече Simple Smile

# 216
След като е на верандата, може да е с фотоклетка и да си изгасва след известно време.

# 217
Не е с фотоклетка. Нарочно оставя да свети на котките. Аз на моите не, защото те идеално се ориентират в тъмното, както и нейните. Но ме кара да спя на цветна светлина, а аз не мога да спя в сумрак, очите ми не могат да си починат и започват да ме болят, главата също. Ама какво да правя, иначе мрънка на сутринта.
Лампата не е с фотоклетка, и както съм написала(една вечер я бях забравила, свети цяла нощ. )Пуснах я от ключа отново сутринта, за да проверя свети ли. Значи е била изключена от там.

# 218
  • София
Ако няма логично обяснение (да има и друг ключ, който е за тази лампа или някоя от котките да е натиснала, или да е нещо с крушката), възможно е да е станало и от концентрирана негативна енергия. Аз така съм съсипвала няколко уреда и машинки, които много ме дразнят. Имах един телефон и си бях наумила да го сменям, един ден го държах и си мислех как още утре ще отида накрая да си взема нов. След няколко минути изгасна и спря, включвах, зареждах, въпреки че беше с пълна батерия, не тръгна. Не го бях изпускала или заливала с нищо, не беше и много стар. Купих нов, успокоих се и той взе, че тръгна. Дадох го на майка ми преди година и половина, още работи без проблем.
Имам една приятелка с много силна енергия, която много влияе на всичко, свързано с ток. Няколко пъти сме били заедно на почивка и винаги нещо се случва, или лампите изгасват, или нещо примигва. Даже един път, в един хотел, не беше нужно и да слагаме картата, всичко си работеше и без нея. Казаха, че не е възможно и досега не се било случвало.

# 219
Ха, ха...тъкмо дочитам тук последния пост и размишлявайки си за тоците, отивам в банята да сложа кърпи. След няма и 1 минута, чувам силно "пук" и осветлението изгасна.
Сега нямам ток на всички централни лампи и аплици в къщи, обаче настолните и лампион си работят, че са на контакти, разгеле.
Да си кажете коя от вас беше  или да проверявам за късо...Simple Smile

# 220
Някой бушон ти е гръмнал

# 221
Някой бушон ти е гръмнал
Определено и то този за осветлението, без включените на контакт лампи. Някоя от крушките на полилея в банята е направила късо, те са едни особени - G9 и сякаш горят по-бързо от останалите, но не мога сега да се качвам да меря с мултицет, че е и тъмно. Ще чакам ММ да си дойде и да види. 
Ама какво пречи тук някоя дама със способности да се намеси, като тази от последния пост например Simple Smile

# 222
Това с концетрираната негативна енергия ми се случва често, мисля че като цяло си е доста често срещано. Преди няма и седмица се бях ядосала много за нещо, като трябваше да изключа и един уред от контакта и ... разхвърчаха се искри, бушона падна... За щастие всичко си работеше нормално после. Неведнъж и крушките са гръмвали, когато искам да изгася/светна и съм силно афектирана от нещо. Това ми се случва от дете.

# 223
Не ми е сефте с лампа. Обаче тогава светна, не изгасна. Бяха ме приели в болницата и едната пръчка на неона едва мъждукаше. И така няколко дни,до момента, в който не мина визитация и докторката не изцепи една нелепост по мой адрес на излизане. Толкова се афектирах, че ми светеше в главата. Не можех да си поема въздух от мъка и обида. И в този момент разваленият неон светна по-ярко и от другата, работещата пръчка. И си свети до изписването ми.

# 224
  • София
Аз така съм съсипвала няколко уреда и машинки, които много ме дразнят. Имах един телефон и си бях наумила да го сменям, един ден го държах и си мислех как още утре ще отида накрая да си взема нов. След няколко минути изгасна и спря, включвах, зареждах, въпреки че беше с пълна батерия, не тръгна. Не го бях изпускала или заливала с нищо, не беше и много стар. Купих нов, успокоих се и той взе, че тръгна. Дадох го на майка ми преди година и половина, още работи без проблем.

Имам подобен опит - даден уред или компютърен консуматив не работи добре, купя заместник и щом заместникът дойде у дома, тоя дивак се разработва. И не става дума за мои гафове или кофти преценка - проблемът се е повтарял доста време, в някои случаи седмици, защото не съм имал време или не ми е било важно да го сменя точно сега. Определено не е работил като хората и не е било нещо еднократно или проявяващо се понякога, но пристигането на нов го "лекува като с магия". Пазят си мястото, гадинките! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт