Случи ми се нещо странно XXIX

• 85 091
  • 817
  •   1
Отговори
# 750
Не същата беше. Черна с бяла гушка, бели чорапки и бяло връхче на опашката. Дори майка ми ни потвърди, че е същата.

# 751
Имаше една дъска Ouija, с която съм чувала, че се викат духове. Бащата на един познат е казвал, че така е разговарял с починалите си родители.
Вие вярвате ли, че наистина има такива неща? Някой бил ли е свидетел?

# 752
  • Sofia
Аз съм описала в тази тема моят случай с викане на духове.Страшничко си беше 😱

# 753
Аз съм описала в тази тема моят случай с викане на духове.Страшничко си беше 😱
Тоест смяташ, че те наистина съществуват? (Аз съм от хората, които хем вярват, защото имам усещания, хем си мисля, че може да си въобразявам)

# 754
Моят опит с Дама Пика е смешен Бях дете,една вечер не можах да заспя,майка ми пита защо.Обясних за тая измишльотина.Тогава моят прекрасен татко каза 'Давай да ти покажа'.
Казах му какво да прави,направи го,видях,че нишо не се случи и си заспах като младенец
Не мога да повярвам,че възрастни жени се вързват на глупости с карти и Дами Пики.Чак пък толкоз😄
Дето се казва-на страха очите са големи.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 16:07 от red soul

# 755
Аз като дете съм викала с импровизирана "уиджа" - с игла и конец. Друг държа иглата и аз лично задавах лични въпроси, на които отговорът знаех само аз - винаги верни и точни с конкретни имена. Сис сигурност държащият иглата не знаеше отговорите, тогава това се представи с име на починал прадядо на едно от момичетата - много специфично име. Вярвам, че беше нещо лошо, няма как да е било добро.

# 756
  • Мадрид / София
Уихата не е играчка. Викате дух, ама не се знае реално какво отговаря и обикновено е от ниско измерение, там където обитават нишите духове. Отваря се портал и после не се затваря, щото няма знания за това как се затваря. Медиумите и ясновидците съветват да не се играе с уиха (исп).

Като се каже паранормално явление ме развеселява. Така може да се нарече нещо, което не се познава. Веднъж познал/познала механизма на явлението то престава да бъде паранормално и се превръща в нещо нормално. Само дето реалността е толкова различна от това, на което са ни учили.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 16:15 от Angela61

# 757
Уихата не е играчка. Викате дух, ама не се знае реално какво отговаря и обикновено е от ниско измерение, там където обитават нишите духове. Отваря се портал и после не се затваря, щото няма знания за това как се затваря. Медиумите и ясновидците съветват да не се играе с уиха (исп).

Като се каже паранормално явление ме развеселява. Така може да се нарече нещо, което не се познава. Веднъж познал/познала механизма на явлението то престава да бъде паранормално и се превръща в нещо нормално. Само дето реалността е толкова различна от това, на което са ни учили.

Защо да е от нисшия Астрал? Как разбираме духът дали е добър или е лош?

# 758
Казва се "паранормално" защото такова е неговото естество. Както трансцедентно напр. Дори да е нормално за теб, пак си остава паранормално.

# 759
  • Мадрид / София
Защото е по-лесно достъпен, по-близо е до нас. А ако някой може да се свърже с духа на хора, които вече са отишли "в светлината" не му трябва уиха. То по принцип всички го могат, но са забравили как става, а и се иска практика поради тази причина.

Паранормално е, защото науката не го е обяснила 🙈😄. Има да се почака науката да изнамери технология за да направи тези "открития". Докато се изнамери средство за да се "види" как действа квантовия свят, седни удобно докато чакаш. Ще стане в бъдеще, не се съмнявам. Ще ни се даде знание за такива уреди.
Това е една реалност, за която има страх да се говори. Колко хора предпочитат да отхвърлят тази част от реалността, защото не я разбират и това води до дискомфорт и страх от неизвестното? Колко хора не искат да се говори за тази част от реалността?
Не очаквам отговор, но всеки един знае отговора в сърцето си ако има смелостта да се попита искрено.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 18:10 от Angela61

# 760
Защото е по-лесно достъпен, по-близо е до нас. А ако някой може да се свърже с духа на хора, които вече са отишли "в светлината" не му трябва уиха. То по принцип всички го могат, но са забравили как става, а и се иска практика поради тази причина.

Паранормално е, защото науката не го е обяснила 🙈😄. Има да се почака науката да изнамери технология за да направи тези "открития". Докато се изнамери средство за да се "види" как действа квантовия свят, седни удобно докато чакаш. Ще стане в бъдеще, не се съмнявам. Ще ни се даде знание за такива уреди.

Хората отдавна са имали тези знания - включително и богомилите. Но заради контрол над обществото сме “забравили”. Или поне така казват всички Simple Smile

# 761
Аз също знам, че е много опасно да се викат духове. Присъствала съм един-два пъти, просто се съгласих, защото всички останали много искаха да го направят. Само един въпрос зададох, отговора, който получих не се потвърди във времето.
И наистина, викаха духа на известен наш писател. Аз не мога да си представя, че духът на този талантлив одухотворен човек ще търчи, за да отговаря на въпроси на ученички за отношенията с гаджетата им. Въобще не се знае кой идва и какво може да ти причини. И въобще, според мен, трябва да оставим мъртвите на мира, да почиват в покой. Все едно, рано или късно, ще идем при тях.

# 762
Моят опит с Дама Пика е смешен Бях дете,една вечер не можах да заспя,майка ми пита защо.Обясних за тая измишльотина.Тогава моят прекрасен татко каза 'Давай да ти покажа'.
Казах му какво да прави,направи го,видях,че нишо не се случи и си заспах като младенец
Не мога да повярвам,че възрастни жени се вързват на глупости с карти и Дами Пики.Чак пък толкоз😄
Дето се казва-на страха очите са големи.
Нали?
Дъщеря ми беше в първи клас, когато започна са се прибира с мокри гащички. Тя не се е напикавала откакто махнахме памперса.
Говорих с учителката и се оказа, че децата се страхуват да отидат до тоалетната, защото тръбите на парното издават странни звуци, когато през тях преминава въздух и някой ги сплашил, че това е духа на Кървавата Мери. Учителката сподели, че и тя понякога се стряска от звуците.

Наложи се да правя екзорсизъм в тоалетната - напръсках с парфюма, който ми беше в чантата и правих разни странни движения с ръце, за да изгоня духа на страшната Кървава Мери пред детето…. Междувременно помолих учителката да ги праща до тоалетната с другарче. Та преборихме я тази Кървава Мери. Пробвайте и вие!

За Оуиджи - гледайте филмите. Те са правени за забавление, не са автентични. Казвам само, да не се върже някой.

# 763
  • Мадрид / София
С Уиха има автентични случаи, но не са филмирани и никак не са забавни за потърпевшите. Затова е по-добре да се избягват експериментите.

# 764
Знам за история в семейството ми, в която са викали духове и са успявали, но предпочитам да разказвам случки, в които съм пряк участник. Защото от уста на уста се преиначават някои неща и имам чувството, че подвеждам с информацията. Само ще кажа, че в случая не става въпрос за детска шега, а за достатъчно голям човек, който ясно е осъзнавал какво прави. Дори нямам представа как се вика дух от отвъдното.. Спиритуалната дъска не би ли трябвало да служи само като средство за комуникация? Жената точно това е искала да прави - да "говори" с душата на конкретен човек. Но това, което е извикала, но е било особено доволно, че го безпокоят, било си е направо ядосано. Едвам го е изгонила и след тази случка спира окончателно да прави такива неща.
Преди време бях разказала случай на мой вуйчо, който след смъртта на баща си има някакво страховито видение с хора и музика посред нощ. Та неговата сестра близначка е имала "по-нездрав" интерес към паранормалното. За последното съм напълно сигурна, така че вярвам, че е преживяла нещо.

Общи условия

Активация на акаунт