Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 194
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
И в къщата на жена си. Само на приказки е голяма работа.
Майката на Бачора е била по онова време милионерка, май  от имотния бизнес, каза Даниел в едно видео...по повод, че бабата ги финансирала за чистането в началото... Къде са им имотите? Къде са автосервизите?

# 481
Емилия е изтрила снимката от Коледа с Емели и милото.

# 482
  • София
Емилия е изтрила снимката от Коледа с Емели и милото.

Харесала е поста на сестра му в статията написана за бизнеса им. Според мен е влязъл някакъв наплив на покани към профила му и явно ще го крие повече.

# 483
Аз така и не успях да ги гледам при гостуването им при Цитиридката. Ще им хвърля един поглед и там като няма кво да гледам.
Е Даниел нали само той е останал да живее в бащината им къща. Бащата сигурно затова е при Мари. Отстъпили са му къщата.

# 484
Емилия не е ли приятелка със сестра му ?

# 485
  • Варна
Емилия вече не следва милото в Инстаграм. Може да му е дошло в повече тази известност.

# 486
Гръм в рая… тъпо е, ако са се разделили и това дете - напред, назад…

# 487
  • Варна
Ами вече доста известна стана тя, канят я за интервюта и все за Бачорски говорят. А Милото ми се струва по-обран, плюс това не са в добри отношения след като са били някога партньори. Имаше някакви стари снимки с него, на морска сватба са били, изтрити са… Незнам…дано не е истина и се окаже, че ще крият личния си живот. Иначе ще ми е жал за Емели

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 23:03 от Jadebg

# 488
Ако са се разделили, Емилия и детето пак ще трябва да се местят, но апартамента от Даниел май не е готов (ако още го има де), а квартирата е освободена. Много кофти. Аз лично ако имам свое жилище и съм на мястото на Емилия, няма да се преместя при този човек, особено ако връзката ни постоянно е била он/оф.

# 489
Ако са се разделили, жалко за Емилия, те съвсем скоро празнуваха годишнина, тя обзавеждаше стая за Емели в Петър. Емели се вълнуваше, искаше да кани бебе Дани...

Жалко и че Даниел само се бие в гърдите, че е купил жилище за Емели, щеше да е добре да имат постоянен дом.

# 490
При тях е съдби на кръстопът.Страшен миш-маш.И все пак ми се струва,че Мари в Съдби на кръстопът участваше.Много ми е позната.

# 491
При тях е съдби на кръстопът.Страшен миш-маш.И все пак ми се струва,че Мари в Съдби на кръстопът участваше.Много ми е позната.
може ли линк да погледам Мари

# 492
може ли линк да погледам Мари
[/quotе]
И аз го търса..рових в ютуб ,ама не можах да я намеря

# 493
Заедно са си. Емилия си снима от неговия дом. Снимките от годишнината им стоят.
Подкрепям мненията, че той не иска да се набива на очи в публичното пространство, още по-малко да го свързват с Бачорските.
Човека се опитва сериозен бизнес да завърти. За мен е разбираема тази дистанция от скандали.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 11:55 от Mom.of.two

# 494
Ето я Мари
 Едит -май не е тя ,но ми приличаше доста.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 11:47 от Candy_girl

Общи условия

Активация на акаунт