Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 173
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Обаче жилетката на Емилия , с която се показа от Турция е много красива.Чак ми се прииска да я имам

От българска марка е.

Супер

# 541
Аз питах производителя, 420 лв е жилетката

# 542
Ами при положение, че е бързата да смени личната карта със софийско местожителство, не й е много приятно, че е от смолянско село.
Но показва гайдари, качва  сторита с народна музика характерна за нейния край. Показват се родопски баници приготвени от баба и. Според мен човек, който се срамува няма да го прави това. Сега за името, че се превъзнася е друго. Ето това е комплекс.

# 543
Знаем ли кой гледа Емели, докато майката е в Турция?

# 544
Не, не ни интересува по принцип.

# 545
На сторито Емилия е с много замазващ филтър. Много по-добре ще е без него....

# 546
Знаем ли кой гледа Емели, докато Емилия е в Турция?!??! Тук нещата наистина са ескалирали 😂😂

# 547
Знаем ли кой гледа Емели, докато Емилия е в Турция?!??! Тук нещата наистина са ескалирали 😂😂

Бързо звъннете на социалните! Не може така да оставим Емели на произвола 🤣🤣🤣

# 548

Бързо звъннете на социалните! Не може така да оставим Емели на произвола 🤣🤣🤣
Ванче, вече и мейл писах 😂

# 549
  • София
За пореден път ще кажа, в случай, че Атанаска хвърля едно око тук или й докладва някой друг, че много лесно и бързо може да си смени официално името на Атанасия. Ще й излезе по-евтино дори от турско менте.

# 550
Тя и да си смени името, пак ще си остане Наска.

# 551
Много сте забавни!
   Питам кой гледа Емели,така както някой се интересува кой ще гледа Дани,докато мама се развява из Дубай.
   Ако я гледа милото, което дълбоко ме съмнява, но все пак, евала на този човек! Ако я гледа Бачора,няма по-логично нещо от това.
   За Танаска се вълнуваме, за Емилия не може.
  Жилетката не ми е нищо кой знае какво,но пък на гол чорапогащник съвсем.

# 552
Какво значение има кой я гледа? Няма да остане гладна и жадна. Мен и Дани не ме интересува кой го гледа. Имат си родители и баби тия деца. Няма да останат сами да се гледат.

# 553
И двете деца са с Даниел. Вероятно си ходят на градина.
Ама къде сравнявате пътуванията на Атанаска и Даниел с тези на Емилия.
Освен това Емели на 90% пътува с майка си, независимо в България или чужбина.
Напълно излишно беше това изкаване.

# 554
Кое изказване? Моят въпрос кой гледа Емели?   
   Пак ли трябва да се напомня,че няма нужда някой да дава наклон на друг на постовете?
  Пътуват повече Даниел и Наска, могат,нека пътуват.Емилия може би повече работи, затова не може да пътува толкова. Или каквато и да е там причината. Онези двамата имат Сийка,която гледа детето, понякога и двете деца.
   Защо и в пътуванията им трябва да има знак за равенство? Как така Емилия пътува почмти винаги с майка си? Това не е вярно. Нали тук се твърдеше,че не разчита на нея за детето,защото тя има свое семейство,други деца, млада е , работи. Сега пък, пътувала на 90 процента с майка си.
 Аз останах с впечатление,че Емилия е по работа в Турция.Да не би да е взела майка си при нея на работа?!

Общи условия

Активация на акаунт