Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 171
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
И като е по-умна и по-хубава тази Милена, Атанаска да се обеси ли?!
    Иначе в "почивка по женски" и аз влагам друг смисъл, но аз не съм инфлуенсър и едва ли някой ,освен моите приятели се вълнува от моите пътувания.
   Тези мацки имат най-вероятно договори,които да изпълнят, дрешки,които да рекламират.А що да не се изфукат с по едно Живанши?!
Къде прочете, че съм написала такова нещо? Написах, че не е Кралицата от Монако, а едно обикновено тунинговано още на 25 момиче с финансови възможности над средните  и без ясен професионален профил в момента.

# 556
    Иначе в "почивка по женски" и аз влагам друг смисъл, но аз не съм инфлуенсър и едва ли някой ,освен моите приятели се вълнува от моите пътувания.
   Тези мацки имат най-вероятно договори,които да изпълнят, дрешки,които да рекламират.А що да не се изфукат с по едно Живанши?!
Къде прочете, че съм написала такова нещо? Написах, че не е Кралицата от Монако, а едно обикновено тунинговано още на 25 момиче с финансови възможности над средните  и без ясен професионален профил в момента.

Допълвам, че и това което е постигнала е, защото е жената до Даниел, а не че е чак такава важна красавица.
Цялата компания са без ясен професионален профил, сега която не иска да работи като нормалните хора става инфлуенсър. И колкото по-празни са им главите толкова по-високо хвърчат.

# 557
  • В страната на мечтите.
Абе то тая Наска си е за завиждане направо. По почивки с приятелки, скъпи магазини и хотели постоянно и всичко това с чужди пари. Дай Боже всеки му да може да си позволи всичко това без да работи и само да си веем перчемите по цял ден по света и у нас.

# 558
  • София
Според мен изкарва доста добри пари от Инстаграм.
Иначе ако харчи парите на Даниел и пази своите- ами няма лошо👍🏻

# 559

Допълвам, че и това което е постигнала е, защото е жената до Даниел, а не че е чак такава важна красавица.
Цялата компания са без ясен професионален профил, сега която не иска да работи като нормалните хора става инфлуенсър. И колкото по-празни са им главите толкова по-високо хвърчат.

Жената си има професия.

# 560
Те си изкарват пари , с нормална работа едва ли биха били с големи финанси .

# 561

Жената си има професия.
Която в момента не упражнява.

# 562
Пак се почна.Sweat Smile и да не упражнява в момента това не изключва фактът,че е работила и си има професия.

# 563
  • София
На кое му казвате нормална работа?

По мои наблюдения, който не иска да работи става държавен служител Grinning

# 564
Преди седмица бях при козметичката си. Тя е медицински козметик от доста години, аз ходя от 4 при нея. Взема ми 80лв за почистване, не работи в голяма клиника като Белисимо.
Тази година вече е била в Рим,  в Дубай и скоро заминава за Тенерифе, 6500 за 5 дни.
Казвам го, защото очевидно като медицински козметик има добри доходи. Това са три дестинации за 3 месеца. Няма богат съпруг.
Та с тази си професия Атанаска също можеше да го постигне, но там се изисква много работа и непрестанно учене на техники.
За кралицата е по-лесно да е празноглава (моето лично мнение за нея, не ангажирам никого с него).

# 565
Тъй като доста често тук се омаловажава професията на медицински козметик, или дори на козметик, хубаво е ,че го пишете това.
   На Монаковица сигурно й харесва повече да не се съобразява с клиенти и графици. И не че я харесвам, но защо не , ако може да си го позволи. Или мъжът й го подсигурява.

# 566
Пак се почна.Sweat Smile и да не упражнява в момента това не изключва фактът,че е работила и си има професия.
Добре, бивша козметичка щом настояваш.

# 567

Работила е колко? Тя е на 25, била е по майчинство и е учила до преди 3 години. Laughing
То хора с професия по документи има много, дето седят и нищо не правят. И да си мед.козметик е страхотна професия за който я практикува. С нейните възможности можеше да си отвори салон и да печели доста добре според мен. Има фризьори и гримьори, които са доста известни и с не по-малки възможности от така нареченият елит в БГ. Тя не си развива професията очевидно. Това какво е завършила и дали е професионалист в областта си са две различни неща и вече все повече се убеждавам, че ако не сте Наска то поне сте от компанията и с тези дълбоки размисли....

Etoile, държавните служители също ходят на работа- там какво вършат е друга тема. Нормална работа е да извършва някаква дейност извън сторитата за ИГ. Има офис, но не стои в него. Не ходи и на работа в Белисимо. Просто нещо да работи.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 13:04 от Lotus32

# 568
Има голяма разлика между нивото на медицински козметици в София. Специално в Белисимо има 5 момичета на тази позиция, със сигурност има конкуренция вътре в клиниката, най-добрите и отдадените са постоянно заети.Отделно обучения,  инвестиране в нови и нови умения. Най-добрите получават и най-добро заплащане, с пълни графици са, взимат и повече пари за същата процедура.

Атанаска е козметик със съвсем малко опит. Върна се на работа след раждането на Дани, но за кратко и не беше на пълен работен ден. Плюс бе главно гримьор, Айда й беше правила ваучери за грим курсове, явно се е била насочила натам. Надали е имала достатъчно клиенти, за да се оправдае висенето в кабинета. Нормално е да се пренасочи към инфлуенсърството, където на този етап ще изкарва повече пари.

# 569
Има голяма разлика между нивото на медицински козметици в София. Специално в Белисимо има 5 момичета на тази позиция, със сигурност има конкуренция вътре в клиниката, най-добрите и отдадените са постоянно заети.Отделно обучения,  инвестиране в нови и нови умения. Най-добрите получават и най-добро заплащане, с пълни графици са, взимат и повече пари за същата процедура.

Атанаска е козметик със съвсем малко опит. Върна се на работа след раждането на Дани, но за кратко и не беше на пълен работен ден. Плюс бе главно гримьор, Айда й беше правила ваучери за грим курсове, явно се е била насочила натам. Надали е имала достатъчно клиенти, за да се оправдае висенето в кабинета. Нормално е да се пренасочи към инфлуенсърството, където на този етап ще изкарва повече пари.

И тук се връщаме на основното, което написах по-нагоре, че е успешна в това, защото стана известна като жената на Даниел Бачорски, а не защото е супер интересна с нещо....И понеже това е лесен начин за изкарване на МНОГО пари. За мен това не е сериозно просто.

Общи условия

Активация на акаунт