Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 156
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • В страната на мечтите.
Колите са с варненски номера

Как успя да ги видиш? Open Mouth

# 601
защо да е Атанас? това изглежда човек, нещастен в натоварващата го работа.

Атанас ходи с кеф, пие си от сутринта, обижда наред, спи си в офиса като се напие. не мисля, че някой изисква нещо от него или разчита за нещо на него.

# 602
  • В страната на мечтите.
Той може и да ходи с кеф, ама ако е на някакви вещества пак не се знае от къде може да го избие. Дано все пак да не е той и да не е върнал към лошите навици.

# 603
  • София
Той спирал ли ги е въобще лошите навици?
Налива се с алкохол постоянно и пуши цигара от цигара. Това за човек , който иска да се измъкне от зависимостите не е най- добрия път.
Дано да не е той във видеото, аз не мога да преценя. Звучи като него, но с тези истерични крясъци, фалцет, ехо… може да е всеки.

# 604
Не е само Атанас пияница в България .

# 605
  • В страната на мечтите.
Той спирал ли ги е въобще лошите навици?
Налива се с алкохол постоянно и пуши цигара от цигара. Това за човек , който иска да се измъкне от зависимостите не е най- добрия път.
Дано да не е той във видеото, аз не мога да преценя. Звучи като него, но с тези истерични крясъци, фалцет, ехо… може да е всеки.

Така е, ама ако пак ги съчетава с дрога ще е още по-зле. Дано поне от това да се е отказал наистина, а другото малко по-малко.

# 606
Code Fashion си раздават наградите тази вечер. Странно, че Атанаска  Даниел не са там. За най добро реалити е отличена Златната ябълка. Георги и Атанас получиха статуетката.

# 607
Има ли линк някъде? Или да търся Code Fashion,  тази безумна тв, не знам на кой канал беше.. .над 250-и Grinning

# 608
Не знам за самата телевизия, аз само в инстаграм я следя

# 609
Атанаска и Даниел се покриха доста след негативните коментари и запалената кола.
Струва ми се, че “няма лоша реклама” не важи за тяхната.

# 610
Атанаска и Даниел се покриха доста след негативните коментари и запалената кола.
Струва ми се, че “няма лоша реклама” не важи за тяхната.

Тамън днес качиха сторита заедно

# 611
Code Fashion си раздават наградите тази вечер. Странно, че Атанаска  Даниел не са там. За най добро реалити е отличена Златната ябълка. Георги и Атанас получиха статуетката.
Кои са били другите в тази категория? За мен не са никак най-добри, нооо....
В моята глава са си купили наградата

# 612
Code Fashion си раздават наградите тази вечер. Странно, че Атанаска  Даниел не са там. За най добро реалити е отличена Златната ябълка. Георги и Атанас получиха статуетката.
Кои са били другите в тази категория? За мен не са никак най-добри, нооо....
В моята глава са си купили наградата
https://codefashionawards.bg/wp-content/uploads/2024/02/09-CFA-2 … B%D0%BA%D0%B0.jpg
Спечелили са някаква специална награда. Не намерих откъде се гласува за тях. В сайта е имало гласуване само за основните награди, но не и за специалните.

# 613
Еми по-добре беше направено от къщата на инфлуенсърите и мис плюс сайз.

# 614
E, и те си имат своя чар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт