МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 598
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А защо точно с метро?
С автобус 60 мисля че се стигаше без никакви смени до централна гара.

# 556
Здравейте! Предваретелно се извинявам, ако въпросът ми не е за тук 😊 Предстои ми първи преглед в болница Надежда. Как да стигна от там обратно до централна гара с метро (или поне до НДК)?
Здравейте, Директно до МБАЛ Надежда може да стигнете ако хванете автобус 11 от Лъвов мост.

# 557
Здравейте! Предваретелно се извинявам, ако въпросът ми не е за тук 😊 Предстои ми първи преглед в болница Надежда. Как да стигна от там обратно до централна гара с метро (или поне до НДК)?
Здравейте, Директно до МБАЛ Надежда може да стигнете ако хванете автобус 11 от Лъвов мост.

Здравейте, да можете! От спирката до болницата ще вървите около 3-4 мин.

# 558
От и до централна гара има автобуси, метро, трамваи за навсякъде в София и за извън София 🙂😉

Ако искате директен транспорт без прикачване, ползвайте автобус 60.

# 559
Много благодаря! 🫶

# 560
Здравейте, насочих се към раждане в болница Надежда,но имам няколко въпроса
 Ще бъда благодарна ако някоя мама може да отговори!
В 27 г.с. съм и се следя при друг лекар. Искам да се преместя в Надежда, тъй като ще раждам там. Кой лекар бихте ми препоръчали?
2. Могат ли да ми издадат болничен 45 дни преди раждането, ако не съм следяла цялата бременност там?
3. Какви прегледи се правят след 34 г.с. ако звънна направо тогава да кажа,че ще раждам там?
Благодаря предварително!

Здравей. Аз започнах да се следя там някъде около началото на 30 г.с. ако не се лъжа. Имам разширен пакет, който ти включва всички нужни прегледи и изследвания в последния триместър. Ходя на ЖК при д-р Илиана Христова и мога да кажа, че съм доволна, но съм сигурна, че има още добри лекари, които майките от темата могат също да препоръчат. Болничен могат да ти издадат без проблем, независимо, че не си се следила там преди това. Ще попълниш една бланка и после като е готов си го взимаш от информация, имаше и опция с куриер мисля. На мен откакто се следя там, освен ЖК, са ми взимали два пъти кръв и урина за изследвания, включени в пакета, ходя на тонове след 34 г.с. веднъж в седмицата и ми взимаха веднъж вагинален секрет.

# 561
Аз препоръчвам др Патрикова, тя освен консултация, прави и фетални и др Павлова, тя е завеждащ родилно отделение, но при нея е много трудно да се намери час! И двете са страхотни и добри лекари! Трябва да звъннете на регистратурата и да питате при кои лекари  има място за консултация и тогава да го мислите.

Здравейте, насочих се към раждане в болница Надежда,но имам няколко въпроса
 Ще бъда благодарна ако някоя мама може да отговори!
В 27 г.с. съм и се следя при друг лекар. Искам да се преместя в Надежда, тъй като ще раждам там. Кой лекар бихте ми препоръчали?
2. Могат ли да ми издадат болничен 45 дни преди раждането, ако не съм следяла цялата бременност там?
3. Какви прегледи се правят след 34 г.с. ако звънна направо тогава да кажа,че ще раждам там?
Благодаря предварително!

Здравей. Аз започнах да се следя там някъде около началото на 30 г.с. ако не се лъжа. Имам разширен пакет, който ти включва всички нужни прегледи и изследвания в последния триместър. Ходя на ЖК при д-р Илиана Христова и мога да кажа, че съм доволна, но съм сигурна, че има още добри лекари, които майките от темата могат също да препоръчат. Болничен могат да ти издадат без проблем, независимо, че не си се следила там преди това. Ще попълниш една бланка и после като е готов си го взимаш от информация, имаше и опция с куриер мисля. На мен откакто се следя там, освен ЖК, са ми взимали два пъти кръв и урина за изследвания, включени в пакета, ходя на тонове след 34 г.с. веднъж в седмицата и ми взимаха веднъж вагинален секрет.

# 562
Някой правил ли е кюретаж след missed  и може ли да ми препоръчате лекар?

# 563
Имам въпрос за раждалите естествено. Бях настроена за секцио, но нещата вървят към нормално раждане. Знам че там няма избор на екип, но ние ли си избираме акушерката? Задължително ли е да я избирам? Доплаща ли се за нея?

# 564
  • София
Имам въпрос за раждалите естествено. Бях настроена за секцио, но нещата вървят към нормално раждане. Знам че там няма избор на екип, но ние ли си избираме акушерката? Задължително ли е да я избирам? Доплаща ли се за нея?

Не е задължително да избираш акушерка, но можеш да го направиш. Изборът се доплаща, аз през март за естествено раждане с избор на акушерка платих 3550лв.

# 565

Не е задължително да избираш акушерка, но можеш да го направиш. Изборът се доплаща, аз през март за естествено раждане с избор на акушерка платих 3550лв.
Всяка една акушерка ли може да се избира ?

# 566
Относно градския транспорт в София - свалете си приложението Moovit. Много е удобно.

# 567
Мисля че да, имала съм допир до Надежда Стаменова, за мен е много успокояващ човек, разбиращ от работата си , вдъхва доверие и спокойствие, аз лично бих я избрала. На следващия ден дойде да пита как съм и как са децата, показва загриженост. Не съм раждала с нея, др Димова ми правеше една процедура, която много болеше и Надежда Стаменова, дойде, успокои ме ѝ я довърши.

Всяка една акушерка ли може да се избира ?

# 568
Аз мисля да си запиша час за консултация при Надежда Стаменова и евентуално да си платя за раждане с нея, надявам се да ми се получи, защото доста мои приятелки я хвалят и ми се иска поне тя да присъства на раждането.

# 569
Някой правил ли е кюретаж след missed  и може ли да ми препоръчате лекар?
Съжалявам за загубата Ви!
На мен са ми правили два пъти- др. Стаменов, но съм негова пациентка. Процедурата  се прави с кратка венозна упойка, като тази при пункция. Не е страшно...15, 20 мин...После се събуждате и след два часа се прибирате. Психически е по- трудно възтановяването от колкото физически.

Общи условия

Активация на акаунт