МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 515
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря на всички момичета за положителните отзиви ❤ вдъхнахте ми малко кураж понеже и без това съм достатъчно притеснена, аз лежах преди седмица три дена в патологията за кортикостероидова терапия и ще извадим бебето съвсем скоро. Искрено се надявам да не се налага да лежи в кувьоз, защото е малко, а да успее да се адаптира добре.
Относно приятелката с отзива попитах я, но нищо конкретно не ми отговори, каза, че консултантката по кърмене миришела много силно на цигари и се навирала в нейното и лицето на бебето и че когато поискала обезболяващо не искали да и дадат.

# 631
Amore31 Искрено ти пожелавам всичко да мине възможно най-леко за теб и бебчето. Да се адаптира лесно и много скоро да се гушкате! 💕

# 632
Здравейте , виждам че повечето публикации са свързани с раждане и бебчета , може би питането ми не е за тук , но все пак ще опитам .
Ще ми правят Lletz следващата седмица в
Надежда и ми казаха ,че ще има една вечер престой  в болницата . Някой правил ли е тази процедура там и как преминаха нещата. Ще бъде при Д-р Еленчев , ако това е от значение.
Благодаря .

# 633
Аз бях при друг лекар, супер, супер лека манипулация, не съм оставала в болницата за престой, никакви болки.
Няколко дни след това прокървих, което било нормално. Постепенно кървенето спря (за около 10тина дни)
Здравейте , виждам че повечето публикации са свързани с раждане и бебчета , може би питането ми не е за тук , но все пак ще опитам .
Ще ми правят Lletz следващата седмица в
Надежда и ми казаха ,че ще има една вечер престой  в болницата . Някой правил ли е тази процедура там и как преминаха нещата. Ще бъде при Д-р Еленчев , ако това е от значение.
Благодаря .

# 634
Някой знае ли защо Д-р. Цветков е напуснал Надежда и къде отива?
Тъкмо му станахме пациенти, след 2 аборта ни беше голямата надежда – чакахме 2 месеца за час, бяхме на първи преглед, назначи ни изследвания, трябваше скоро да го виждаме и… Доста тъпо ни стана.
Кой друг лекар от екипа ще препоръчате?

# 635
Др Персенска е прекрасна! При нас се случиха нещата с нейна помощ, имаме близнаци. Накрая като се разделяхме ми стана мъчно, че няма да я виждам, колкото и смешно да звучи, бях се привързала. Сега като ходя в болницата винаги минавам да я видя и тя много  се радва на децата.
Др Цветков е от моя град и взима повечето хора, които са от Видин, имам три приятелки при него, 5,6, 7 години вече не се получават нещата с тях, но не искат да го сменят. 

Някой знае ли защо Д-р. Цветков е напуснал Надежда и къде отива?
Тъкмо му станахме пациенти, след 2 аборта ни беше голямата надежда – чакахме 2 месеца за час, бяхме на първи преглед, назначи ни изследвания, трябваше скоро да го виждаме и… Доста тъпо ни стана.
Кой друг лекар от екипа ще препоръчате?

# 636
Здравейте, и аз имам въпрос, тъй като вече съм в 6-ти месец и не съм от София искам да отида при някой лекар еднократно просто на преглед, да видя дали ще ми допадне и дали би се съгласил да ме изражда с оглед на здравословни проблеми, които имам, не бих искала това да се случва чак в 36-та седмица, защото не знам дали ще избутам дотогава.
В такъв случай мога ли просто да запиша час онлайн през сайта, виждам, че за повечето има свободни часове в мола, или задължително щом съм бременна това се води женска консултация и трябва да звъня на кол центъра?
Благодаря!

# 637
Ако ще ви следят и ще плащате пакет тогава мисля се води ЖК. Аз лично бях при репродуктивен специалист и се лутах при кого да запиша ЖК и просто от приложението си запазих час при АГ, която бях избрала. Тя нямаше часове за ЖК пуснати към регистратурата и тя си ме записа в графика си. На регистратура не съм сигурна дали ще са отзивчиви ако се обадите. Някой път много разпитват и тн. Аз например като запазих час бременна при моята АГ “не ми беше мястото там”, но докторката реши, че няма проблем да ме поеме.
Пробвайте онлайн да запишете час, но имайте предвид, че ако е планирано секцио мисля може да се избере АГ, ако е в смяната му, но за нормално раждане - който е на смяна.

Здравейте, и аз имам въпрос, тъй като вече съм в 6-ти месец и не съм от София искам да отида при някой лекар еднократно просто на преглед, да видя дали ще ми допадне и дали би се съгласил да ме изражда с оглед на здравословни проблеми, които имам, не бих искала това да се случва чак в 36-та седмица, защото не знам дали ще избутам дотогава.
В такъв случай мога ли просто да запиша час онлайн през сайта, виждам, че за повечето има свободни часове в мола, или задължително щом съм бременна това се води женска консултация и трябва да звъня на кол центъра?
Благодаря!

# 638
За нормално раждане няма избор на АГ и на екип, екипът на смяна те изражда. Можеш да си платиш само за акушерка.

# 639
За нормално раждане няма избор на АГ и на екип, екипът на смяна те изражда. Можеш да си платиш само за акушерка.

Благодаря, интересува ме за планово секцио.

# 640
Не съм сигурна със секциото как стоят нещата, може би е  най-добре да си попитате в болницата

# 641
Не би трябвало да се води ЖК, ако еднократно си отидете на преглед при гинеколог, въпреки че сте бременна. Много са подробни (и бих казала досадни) от кол центъра.

# 642
За планово секцио може да си избереш лекар, както са писали по горе, избираш датата на секциото, когато твоята лекарка е на смяна.
Аз не съм чакала до 36гс, защото бях рискова бременност и в 34 гс,  направихме уговорка за дата на планово секцио и ме питаха, в на кой смяната искам да съм.

Благодаря, интересува ме за планово секцио.

# 643
Здравейте, момичета ! Трябва да се запиша на ЖК -  от регистратурата, казаха че между тях трябва да си избера  Димова,Белкин,Ненов, Михайлович и Манастирски. Бременна съм с близнаци. При кого да се запиша?

# 644
Здравейте, момичета ! Трябва да се запиша на ЖК -  от регистратурата, казаха че между тях трябва да си избера  Димова,Белкин,Ненов, Михайлович и Манастирски. Бременна съм с близнаци. При кого да се запиша?
Аз бих избрала Димова , имам лични впечатления от всички и също съм имала бременност с близнаци.
Ако те интересува повече пиши на лично.
Само да кажа от Ненов съм била разплаквана, а не съм лигла по природа.

Общи условия

Активация на акаунт