МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 513
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, моля за отзиви за доктор Чапанова! След преглед при нея, отсече веднага миома, изкривена матка, тънка лигавица. Двама лекари в Бургас и доктор Яков във Варна (който е онкогинеколог) казаха точно обратното - матката изглежда доста добре, няма никаква миома и лигавицата беше нормална (прогестерон на 22 ден доста над горната граница). Объркана съм много в момента и почти се отказвам от Надежда... Чудя се и къде да направя ЦС, която трябваше да е при Чапанова.

# 646
Здравейте, момичета ! Трябва да се запиша на ЖК -  от регистратурата, казаха че между тях трябва да си избера  Димова,Белкин,Ненов, Михайлович и Манастирски. Бременна съм с близнаци. При кого да се запиша?

За Михайлович има доста позитивни мнения като цяло - спокоен, уверен, отговаря на съобщенията си доста бързо. Димова е доста груба, вика, кряска, доста стресиращо е подобно поведение.
Зависи също вие с какъв подход бихте се чувствали добре.

# 647
  • София
Момичета, моля за отзиви за доктор Чапанова! След преглед при нея, отсече веднага миома, изкривена матка, тънка лигавица. Двама лекари в Бургас и доктор Яков във Варна (който е онкогинеколог) казаха точно обратното - матката изглежда доста добре, няма никаква миома и лигавицата беше нормална (прогестерон на 22 ден доста над горната граница). Объркана съм много в момента и почти се отказвам от Надежда... Чудя се и къде да направя ЦС, която трябваше да е при Чапанова.
лигавицата расте от естрадиола, така че високия прогестерон не е определящ за размера и.
направи снимката, там ще се види какво има.
защо реши да се отказваш след като тя е на различно мнение от някои си други?
ами ако е права?

# 648
Аз се следя при доктор Михайлович, много съм доволна изключително спокоен и готин, помага и отговаря веднага. Не знам с близнаци как е, аз съм с едничко. За Ненов съм чувала също добри отзиви.

# 649
лигавицата расте от естрадиола, така че високия прогестерон не е определящ за размера и.
направи снимката, там ще се види какво има.
защо реши да се отказваш след като тя е на различно мнение от някои си други?
ами ако е права?
И естрадиолът беше идеален. Само пролактинът беше висок и тя нищо не изписа! Ами защото видях нейния апарат, видях и на другите. Защото Яков е доста добър лекар и при него съм ходила с първата си бременност и му вярвам на 100%. И защото не може трима лекари да не видят една миома... Още повече почти 3 см. Единият се смя, че цялата ми матка е 4 см, кой точно и как е видял 3 см миома. Затова питам някой има ли лични впечатления от нея.

# 650
Аз съм пациент на д-р Чапанова, бременна съм вече в 7-ми месец. За мен тя е страхотен човек и лекар и не я заменям за никой друг.

# 651
Лежала съм много пъти за задържане, имам впечатления от всичките, като ме е следила д-р Димова, бих избрала нея 100 пъти, не само измежду изброените ❤️
Тя е директна, понякога по-рязка, казва всичко както е. Не ми допадат захаросани приказки, определено тя е моят човек.
За компетентност и опит изобщо няма да говоря, безупречна е.

Здравейте, момичета ! Трябва да се запиша на ЖК -  от регистратурата, казаха че между тях трябва да си избера  Димова,Белкин,Ненов, Михайлович и Манастирски. Бременна съм с близнаци. При кого да се запиша?

# 652
Димова е добър специалист, но наистина е рязка. Ако сте човек, който иска да го успокояват, изберете друг лекар. Аз съм подобна на нея и не ме дразнеше. Секциото на близнаците, тя ми го направи и съм доволна, бързо се възстанових, ходих при лекар от Шейново за проверка няколко месеца след като родих и той каза, че отдавна не е виждал толкова професионално направено секцио. Но пак казвам, няма да ви успокои ако сте изплашена или нещо подобно. Ще ви кажа конкретна  ситуация, влиза др Димова и  съседката ми  по легло малко преди секциото и каза, че много я е страх, др Димова и каза " абе Ани, я не се лигави, ще те хвана и ще те джитна през прозореца" започна да се смее и излезе. И аз се засмях, но на момичето не ѝ беше смешно. Всичко зависи от това какъв човек сте, дали ще я приемете с нейната джаста праста уста.

# 653
  • Благоевград
Момичета, доктор Ташков вече не работи ли в болницата?

# 654

В началото на Август си беше там , мина ми на  визитация.

# 655
Надявам се си е там и няма промени без да е казал никой, т.к. аз се следя при него и след 2 седмици ми е следващата ЖК, тааа се надявам и с него да раждам след 2 месеца 😀🙏🏻🍀

# 656
  • Благоевград
Надявам се си е там и няма промени без да е казал никой, т.к. аз се следя при него и след 2 седмици ми е следващата ЖК, тааа се надявам и с него да раждам след 2 месеца 😀🙏🏻🍀

Какво е мнението Ви за него? Чувала съм доста добри отзиви и като отношение, и като професионалист. Рядко съм попадала на негативно мнение за него.

# 657
[/quote
Работи миналият месец имаше отпуск ако за тогава не сте го засякли.

# 658
Някой наскоро питаше какво се случва с д-р Цветков. Преместил се е в болница Вита. Аз лично бях негова пациентка преди да забременея и благодарение на него вече съм в 24гс. Прилагам снимка от фб профила му.

# 659
Работи разбира се, защо да не работи там ? Вчера си записах час за октомври.

Общи условия

Активация на акаунт