МБАЛ Надежда - тема 24

• 65 491
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
Случайно попаднах на пост на друга дама от вчера в тема Пациентки ЦРЗ Надежда тема 92, стр.36, може да го погледнете.

Момичета, моля за отзиви за доктор Чапанова! След преглед при нея, отсече веднага миома, изкривена матка, тънка лигавица. Двама лекари в Бургас и доктор Яков във Варна (който е онкогинеколог) казаха точно обратното - матката изглежда доста добре, няма никаква миома и лигавицата беше нормална (прогестерон на 22 ден доста над горната граница). Объркана съм много в момента и почти се отказвам от Надежда... Чудя се и къде да направя ЦС, която трябваше да е при Чапанова.

# 661
Извинете, ако е спам, но ми стана забавна новината за д-р Цветков. Преместих се във Вита, уж да съм далече от Надежда, а сега и той е там Joy

# 662
Ами доволна съм засега като цяло - общо взето е много внимателен, в същото време кратък, точен и ясен. Единствения минус може би е, че не е особено активен във Вайбър и когато има нещо трябва да му звънкам - не е задължително минус, просто на мен лично писмена комуникация би ми била по-удобна. Но винаги като съм звъняла ми е вдигал и ми е отговарял на въпросите. Като цяло му имам доверие, това е най-важното Simple Smile

Надявам се си е там и няма промени без да е казал никой, т.к. аз се следя при него и след 2 седмици ми е следващата ЖК, тааа се надявам и с него да раждам след 2 месеца 😀🙏🏻🍀
Момичета, доктор Ташков вече не работи ли в болницата?

В началото на Август си беше там , мина ми на  визитация.

Какво е мнението Ви за него? Чувала съм доста добри отзиви и като отношение, и като професионалист. Рядко съм попадала на негативно мнение за него.

# 663
Извинете, ако е спам, но ми стана забавна новината за д-р Цветков. Преместих се във Вита, уж да съм далече от Надежда, а сега и той е там Joy
Фрида, моля сподели как е във Вита. Много се колебая да последвам ли Цветков там. В Надежда бяхме по фонд на ец от 4те пункции имам 3 ембриончета с Пид и сега ми остават само трансферите…

# 664
Здравейте, следя се в Надежда и съвсем скоро ми предстои раждане, може ли по-запознатите да кажат как стои въпроса с издаването на 45 дневния болничен след раждането, 15 дневния болничен за бащинство и дали след раждането се полагат безплатни прегледи за бебето и майката
(предното ми раждане беше в Токуда и там бяха включени )?

# 665
Здравейте,
Случайно попаднах на пост на друга дама от вчера в тема Пациентки ЦРЗ Надежда тема 92, стр.36, може да го погледнете.

Момичета, моля за отзиви за доктор Чапанова! След преглед при нея, отсече веднага миома, изкривена матка, тънка лигавица. Двама лекари в Бургас и доктор Яков във Варна (който е онкогинеколог) казаха точно обратното - матката изглежда доста добре, няма никаква миома и лигавицата беше нормална (прогестерон на 22 ден доста над горната граница). Объркана съм много в момента и почти се отказвам от Надежда... Чудя се и къде да направя ЦС, която трябваше да е при Чапанова.
Благодаря Ви Simple Smile Погледнах го. Знам и първия пост на тази дама, която е писала вчера. Затова и снощи я попитах в лично съобщение, но вместо да ми отговори, тя си е създала този профил и е писала точно този коментар, към който ме насочвате 😂 (три часа след като ѝ писах). Много интересно, но ми дойде малко в повече с тези тайни профили и коренно противоположни мнения.
Мерси отново!

# 666
  • Sofia
Здравейте, следя се в Надежда и съвсем скоро ми предстои раждане, може ли по-запознатите да кажат как стои въпроса с издаването на 45 дневния болничен след раждането, 15 дневния болничен за бащинство и дали след раждането се полагат безплатни прегледи за бебето и майката

Извинявам се за въпроса, но за бащинството пак ли болничен се издава?

# 667
След като д-р Цветков напусна, а бях само веднъж при него - нямам намерение да сменям болницата, заради лекаря, с когото не съм изградила връзка. Пускала съм вече много изследвания там, като цяло условията, организацията и хората ми харесват супер много.
Насочила съм се към д-р Персенска - може ли актуални мнения за нея?
Аз съм с два аборта и искам много внимателно следене и изследвания преди новите опити за забременяване (при нас ставаше засега от 1-2 месеца опити) и, живот и здраве - още в първите месеци на бременноста и в последствие - раждане.

# 668

Извинявам се за въпроса, но за бащинството пак ли болничен се издава?

Май се води отпуск, но от болницата дават документ на бащата, който представя на работодателя

# 669
Здравейте, аз съм при др Персенска. Не обичам да ми захаросват ситуацията. Д-р Персенска е директна (не груба), казва всичко необходимо с малко думи, на въпросите ми винаги е отговаряла. Бих казала, че е леко студена, но за мен това е чудесно. На прегледа говорим по същество, без тъпи майтапи и излишно любезничене. Имам два успешни трансфера при нея, от единия детенце. Втория се надявам да се развие в успешна бременност.
За мен мерилото не е в успеха, а в подхода. Нейният е индивидуален и задълбочен. Надявам се това да ви е полезно, винаги бих я препоръчала ❤️

След като д-р Цветков напусна, а бях само веднъж при него - нямам намерение да сменям болницата, заради лекаря, с когото не съм изградила връзка. Пускала съм вече много изследвания там, като цяло условията, организацията и хората ми харесват супер много.
Насочила съм се към д-р Персенска - може ли актуални мнения за нея?
Аз съм с два аборта и искам много внимателно следене и изследвания преди новите опити за забременяване (при нас ставаше засега от 1-2 месеца опити) и, живот и здраве - още в първите месеци на бременноста и в последствие - раждане.

# 670
Карамелка, здравей! Смятам да раждам във Вита и си намерих АГ там преди няколко седмици.
Навремето Цветков ме издразни със своя скептицизъм относно моите ембриони и затова спрях да ходя в Надежда, веднага след като забренях.
Пожелавам ти и на теб където и да продължиш, скоро да забременееш! Поръчвам те обилно с моя прашец! Bell

# 671
Аз се следя при д-р Ташков, не мога да кажа една лоша дума за него. Толкова добър, мил, грижовен, постоянно ме пита как съм, моята бременност точно накрая стана проблемна- човека ме гледа толкова обстойно и се притеснява заедно с мен. А относно вайбър да наистина не обича, но щом вдига телефона не смятам, че е проблем

Надявам се си е там и няма промени без да е казал никой, т.к. аз се следя при него и след 2 седмици ми е следващата ЖК, тааа се надявам и с него да раждам след 2 месеца 😀🙏🏻🍀
Момичета, доктор Ташков вече не работи ли в болницата?

В началото на Август си беше там , мина ми на  визитация.

Какво е мнението Ви за него? Чувала съм доста добри отзиви и като отношение, и като професионалист. Рядко съм попадала на негативно мнение за него.

# 672
Здравейте!

Наистина ли има шанс да откажат секцио по желание ако няма медицински причини, а да кажем само психологически такива? Прочетох нещо подобно в предните коментари.

Някой знае ли дали Милена Стоянова прави секцио и по кой метод?

Мерси!

# 673
Наистина ли има шанс да откажат секцио по желание ако няма медицински причини, а да кажем само психологически такива? Прочетох нещо подобно в предните коментари
Не мисля, това е частна болница. Моят следящ ме пита как искам да раждам, казах секцио и той каза добре. Това беше. Бебето е главично, нямам показатели за секцио по принцип.

# 674
Дами, някоя от вас застрахована ли е към Уника с покритие за раждане?
На нас сега ще ни го включват от края на месеца, аз ще раждам ноември, живот и здраве. Чудя се каква е сумата, която покриват за раждане? И имат ли претенции  какво да бъде вписано във фактурата, т.к. например в Надежда няма опция “избор на екип”, и т.н?

Общи условия

Активация на акаунт