Избор на телефон - 2 тема

• 45 608
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте! Искам да взема на сина ми iphone - има нужда от нов телефон, досега е бил само със Samsung. Кой бихте препоръчали - iphone 15 или iphone 14, в чистите им версии? Четох, че 15-ката отговаря на 14 Pro. Използва го за гледане на видеа и игри. Достатъчна ли ще е 128 за памет?

# 526
  • Мадрид / София
Здравейте! Искам да взема на сина ми iphone - има нужда от нов телефон, досега е бил само със Samsung. Кой бихте препоръчали - iphone 15 или iphone 14, в чистите им версии? Четох, че 15-ката отговаря на 14 Pro. Използва го за гледане на видеа и игри. Достатъчна ли ще е 128 за памет?
И двата модела са добри. Ако имаш възможност да му вземеш с повече памет ще е по-добре. Младите обичат да си държат снимки, приложения и от сорта. 128 гб също става ако не си пада много по съхранение на снимки.

# 527
  • София
Angela61, благодаря за мнението Flowers Hibiscus Не обича да се снима младежът, съответно и не съхранява снимки. До вчера мислех да взема 14-ката, но днес вече съм за iphone 15, чистият вариант

# 528
Angela61, благодаря за мнението Flowers Hibiscus Не обича да се снима младежът, съответно и не съхранява снимки. До вчера мислех да взема 14-ката, но днес вече съм за iphone 15, чистият вариант

Ползвам чиста 15-ка 1.3г. Бях търгнала за 14-ка чиста.Но взех 15.Тя е с параметри на 14-про. Доволна съм от телефона Simple Smile

# 529
  • София
Black Candy, направих същия избор. Нямаше 256 gb, взех 128, надявам се, че ще му е достатъчно. Със сигурност ще се зарадва детето. Надявам се всичко с телефона да е ОК.
Весели празници на всички Flowers Hibiscus

# 530
Моят въпрос не е за телефон, а за APPLE WATCH. Искам да си взема, но не разбирам нищо 😅
С 13 pro съм. Според вас кой е подходящ? Разбира се среден клас, не онези по 1800 лв ( за часовник 🧐)

# 531
  • Мадрид / София
Моя опит с часовниците на Apple е много ограничен. Имам един мисля, че е 3. Не беше нов модел, но си вървеше съвсем добре. Не съм го ползвала от много време, че ми даваше алергия метала, а и работата ми е такава, че ми пречи. Та съвета ми е да разгледаш разликите в различните модели и да си решиш кой е най-подходящ.

# 532
Аз съм със SE 2 генерация. Доволна съм, за каквото ми трябва ми върши работа - следя си крачки, пулса при тренировки, отчитам си вида тренировка. Доста по-удобен ми е от самсунг часовника, който имах. Беше доста тежък. Взех си го за 300лв от Олх, не беше ползван, батерията беше на 100%

# 533
  • Somewhere far away
Става, евтин е ама си е по-добре с гъвкаво стъклен протектор. Мое мнение.
Е кое му е евтиното? 30 лв, което за мен никак не е евтино за един протектор.

# 534
Deathcrush, гел протекторите струват 1-2 лв. в китайските сайтове - Тему, Алиекспрес. Хората масово си ги поръчват оттам, не е сложно. З0 лв. е направо пладнешки обир за такова нещо.

# 535
През хидрогел протектора цветовете на дисплея на телефона, колкото и добри характеристики да има, изглеждат някак бледи и помътнели. На допир също не е приятен, така че каквито и плюсове да има според някои консултанти в магазините за техника, не го предпочитам. Залагам си на стъкления протектор, който не променя яркостта и наситеността на цветовете на дисплея.

# 536
  • Somewhere far away
Deathcrush, гел протекторите струват 1-2 лв. в китайските сайтове - Тему, Алиекспрес. Хората масово си ги поръчват оттам, не е сложно. З0 лв. е направо пладнешки обир за такова нещо.
толкова ми взеха. не съм си го слагала сама. мацката в магазина го сложи в един уред накрая, запичане или нещо такова го нарече. явно заради това струва повече. но да и за мен е обир, тук не мога да не се съглася.

# 537
толкова ми взеха. не съм си го слагала сама. мацката в магазина го сложи в един уред накрая, запичане или нещо такова го нарече. явно заради това струва повече. но да и за мен е обир, тук не мога да не се съглася.

# 538
Само с отбележа, че дори първият ми смартфон HTC Touch HD нямаше протектор.

# 539
  • here and now
Някой запознат може ли да ми каже съществени недостатъци на Samsung Galaxy A05s?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт