Избор на телефон - 2 тема

• 43 638
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Купувала съм телефони през годините от брос, озон и скайфон. Не съм имала проблеми с телефоните. Не се е налагало сервизно гаранционно обслужване, за да дам мнение и за това.

# 691
Здравейте, търся да купя iPhone 15 Plus (или Samsung Galaxy 24 Ultra) и ми излизат изгодни оферти от сайтове, от които не съм пазарувала. Моля, ако някой е купувал от някой от тези сайтове да сподели отзив за да избера на някакъв принцип:

www.vsichkistoki.com/
www.buybest.bg
www.allgsm.eu/
www.brosbg.com
Skyfon

Или да не рискувам и да взема от Ардес или Озон?

Brosbg са редовни като Ардес и Озон, другите в горния списък просто продават без да начисляват ДДС и затова цените им са такива. Не е ясно откъде са ги внесли и за скъпи телефони по-добре да не се рискува. Един път взех евтин телефон от едните, беше си запечатан, но със зарядно, което не беше предназначено за нашия пазар.

# 692
Здравейте, търся да купя iPhone 15 Plus (или Samsung Galaxy 24 Ultra) и ми излизат изгодни оферти от сайтове, от които не съм пазарувала. Моля, ако някой е купувал от някой от тези сайтове да сподели отзив за да избера на някакъв принцип:

www.vsichkistoki.com/
www.buybest.bg
www.allgsm.eu/
www.brosbg.com
Skyfon

Или да не рискувам и да взема от Ардес или Озон?
Тука също може да погледнете, много сериозен магазин имаме купени над 10 телефона всичко е запечатано и го отварят пред теб и  работи перфектно.До ползване на гаранция не сме стигали за сега!

https://www.citytel.bg/

# 693
  • Somewhere far away
От сити тел и аз съм доволна.

# 694
Ситител са чудесни-имам доста неща от там.
Моят Айфон е от vsichkistoki и всичко е под контрол към момента.

# 695
От първите два сайта съм поръчвала. Нямам проблеми с телефоните, за сега.

# 696
  • Варна
От байбест поръчах моя. Цената беше 300 лева надолу, ами за мен това си е сериозна сума. ММ също си поръча от там. За щастие не сме имали проблеми с телефоните, работят си. Доколкото съм чела ако се случи дефектен започват проблемите с гаранцията.

# 697
Citytel  и аз ги харесвам, но за съжаление цените са доста по-високи от изброените сайтове.
Взехме от buy best, тъй като не съм сигурна колко време ще изтрае телефона в ръцете на собственика и не исках да давам излишно повече пари. Дано нямаме проблеми занапред.
Благодаря ви за отговорите.

# 698
  • Melmak
Благодаря за отговорите, изглежда не ми е чак толкова зле батерията.

# 699
специално за тези магазини (buybest, allgsm,Skyfon) има тема в един друг форум калдата - потърсете с търсачка мнения за покупка ot buybest и ще се хванете за главата. при връщане на продукт в 14 дневен срок искат да върнат само до 70 % от платената сума т.н.
#BGMлоялнапрограма

# 700
специално за тези магазини (buybest, allgsm,Skyfon) има тема в един друг форум калдата - потърсете с търсачка мнения за покупка ot buybest и ще се хванете за главата. при връщане на продукт в 14 дневен срок искат да върнат само до 70 % от платената сума т.н.
#BGMлоялнапрограма
Сигурна съм, че не им е чиста работата, за да продават на такива цени и просто всичко е "на късмет".
Дано не сме изтеглили късата клечка.

# 701
и още нещо при покупка на телефон от олх гледайте да НЕ е на лизинг. Особено Самсунг купен от Виваком. Могат да ги заключват дистанционно по сериен номер, ако не се плаща лизинга. независимо с каква карта сте или дали сте в България или чужбина. Да не остане някой после с безполезна тухла.

# 702
  • Melmak
А защо ти е да взимаш нещо на лизинг и да не го плащаш?

# 703
Моля за съвет! Сега съм със Samsung S 20, но вече е пета година и бавно отваря страниците. От месец чета по различни форуми, питам приятели и служители в магазините за техника, но се обърквам повече. Какъв телефон да избера, като се има предвид, че ще го използвам и за работен-т.е. трябва да е бърз, да отваря различни приложения. Актуалния модел на Samsung S 25 или IPhone ? Досега не съм имала  IPhone. с каква работна и оперативна памет да търся? Благодаря предварително! Бюджет ориентировъчно до 2500 лв.

# 704
А защо ти е да взимаш нещо на лизинг и да не го плащаш?
за да го продаде в олх на някой, взема парите накуп и после евентуално ги внася на вноски към оператора, нещо подобно мисля аз

Общи условия

Активация на акаунт