Избор на телефон - 2 тема

• 45 666
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Искам да ви споделя преди десетина дена тествах над 15 модела телефони на xiaomi и проблема със сензора за близост продължава да бъде актуален! Някои от моделите бяха в диапазона 800-1200 лв и продължава да не работи. Да на модела за 1500лв вече работеше перфектно, мисля че беше  редми 14про и Т серията  и нагоре ама не всеки е склонен да дава толкова пари.Забелязвам в метрото много хора говорят и им светят екраните и като се загледа човек всичко е xiaomi. Ако купувате от тази марка знайте, че може да имате проблеми!  
Кои са моделите? Как ги тества?

Влиза се в менюто и се изкарва менюто показано в снимките по долу

Скрит текст:
Скрит текст:

При закриване ако не показва 0 не работи сензора коретно или изобщо!!
Телефона е т 12 про

# 436
Искам да ви споделя преди десетина дена тествах над 15 модела телефони на xiaomi и проблема със сензора за близост продължава да бъде актуален! Някои от моделите бяха в диапазона 800-1200 лв и продължава да не работи. Да на модела за 1500лв вече работеше перфектно, мисля че беше  редми 14про и Т серията  и нагоре ама не всеки е склонен да дава толкова пари.Забелязвам в метрото много хора говорят и им светят екраните и като се загледа човек всичко е xiaomi. Ако купувате от тази марка знайте, че може да имате проблеми! 

Скрит текст:
Скрит текст:

Телефона е т 12 про
Даваш ли си сметка, че това е виртуален сензор. Очевидно няма как да стане с просто закриване с ръка. По твоята логика половината телефони на Xiaomi имат проблем, а това не е така. Просто използват различни методи.

Следващият път опитай рязко да вдигнеш телефона и тогава си сложи ръката.

# 437
Искам да ви споделя преди десетина дена тествах над 15 модела телефони на xiaomi и проблема със сензора за близост продължава да бъде актуален! Някои от моделите бяха в диапазона 800-1200 лв и продължава да не работи. Да на модела за 1500лв вече работеше перфектно, мисля че беше  редми 14про и Т серията  и нагоре ама не всеки е склонен да дава толкова пари.Забелязвам в метрото много хора говорят и им светят екраните и като се загледа човек всичко е xiaomi. Ако купувате от тази марка знайте, че може да имате проблеми! 

Скрит текст:
Скрит текст:

Телефона е т 12 про
Даваш ли си сметка, че това е виртуален сензор. Очевидно няма как да стане с просто закриване с ръка. По твоята логика половината телефони на Xiaomi имат проблем, а това не е така. Просто използват различни методи.

Следващият път опитай рязко да вдигнеш телефона и тогава си сложи ръката.
Повярвай знам че трябва да се вдигне знам какво правя! Освен това в  шопа им на xiaomi в парадайз точно това коментирахме и хората признаха че огромна част  от телефоните имат проблем  уж щели го оправят в завода знаели за това ама от тогава мина повече от половин година и проблема си остава. Аз периодично  си ходя да тествам. Виж на марката не им пука явно така или иначе хората им купуват телефоните в бюджетния клас заради по ниската цена, да не говорим че повечето не знаят за проблема!
Както и да е аз споделям мнение, а днес ще пробвам още телефони и тоя път ще записвам модел и цена после ще споделя тук, а който чете  не го карам да се съобразява всеки сам си преценява!!!

# 438
  • София
Здравейте, някакъв приличен бюджетен телефон (по-нов модел) за до 400 има ли...или май не?

Мерси!

# 439
Има:
Не ми се получи с линк.
Технополис Самсунг А16, 5G
399,99 лв

# 440
Добър вечер,имам самсунг а 55 ми се струва тежък и мисля да се метна на айфон 13 ще сгреша ли? Мнения?🙂

# 441
Заслужава ли си ъпгрейд от S22 Ultra на S24 Ultra?

# 442
Заслужава ли си ъпгрейд от S22 Ultra на S24 Ultra?
Обикновено не си заслужава да се вземе 1-2  модела по-нов от сегашния, защото разликата е твърде малка, ако старият работи..

# 443
Както обещах преди два дена направих  тестове на Xiaomi относно сензора за близост:
Магазин Технополис

Redmi note 13 5g 449лв - работи перфектно
 Redmi note 13 pro 649лв - Работи от време на време и доста отказва
13т pro 1199 лв - работи
Redmi 13  339 лв - 1 път хване 3 пъти не хване
Redmi note 12  5g 329 лв - работи
Redmi 13c 219лв - изобщо не работи
Redmi 14t pro 1549лв  - Работи добре от време на време се замисля
Redmi note 13 pro+   719лв  - Изобщо не работи ни прав ни легнал
Redmi 14t  1249лв - Работи

Магазин Xiaomi:
Redmi note 13 pro 650/450 лв  - не работи
Redmi 14 ultra 2449лв - работи
Redmi 14 1649лв - работи

Ако обърнете внимание някои модели са тествани по два пъти, на двете места и излиза различен резултат което навежда на мисълта  за супер евтини сензори сложени в телефоните без дори и да се тестват, и си е малко тото кое как ще работи.

Дано съм помогнал при избора!!

# 444
Препоръчайте евтин бутон с копчета за възрастен човек, моля.
Благодаря.

# 445
Благодаря.
Пита преди доста време, тогава избра ли си? В допълнение към цитираният от мен пост да кажа, че все още се ползва и е без забележки. Panasonic(Blue) е в промоция на 59.99лв. и с безплатна доставка до адрес в Технополис. Не мога да се сетя дали Panasonic модела имаше българско меню.

Предложете телефон като за възрастен, моля.
И аз търсих преди време и харесах този https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Mobil … 10-BLACK/p/571408 заради големите бутони, но купих този https://www.emag.bg/mobilen-telefon-maxcom-comfort-mm-426-dual-s … ack/pd/D5CXWZBBM/ за 35лв. с безплатна доставка(преди 3 години и нещо). Няма българско меню(знаех го и не е било критерий) и батерията му се наду след година и нещо(имах стара батерия от Nokia и съвпадна). Разбира се, това може да се случи на всяка марка. Харесва ми, че има стойка за зареждане и за възрастен е много по-лесно. След повече от 3 години работи без забележки и все пак Panasonic е по-добрият избор.

# 446
Купих когато питах, но от изпускане му се повреди частично дисплея и трудно се борави с него.
Благодаря

# 447
Купих когато питах, но от изпускане му се повреди частично дисплея и трудно се борави с него.
Благодаря
Коя марка и модел купи? Ще е полезно и за другите, които търсят.

# 448
Благодаря.

Има специални телефони за възрастни хора и преди време бях купила за майка ми,но не помня марка и модел.Просто изписах телефон за възрастни хора и от показаните резултати избрах.

# 449
Благодаря
Коя марка и модел купи? Ще е полезно и за другите, които търсят.

MobiWire M300 това беше телефона, а сега взех  Hammer Rock LTE

Общи условия

Активация на акаунт