Избор на телефон - 2 тема

• 45 631
  • 754
  •   3
Отговори
# 465
А за Самсунг А16 с памет 256 нещо да кажете? Доста е намален в ЕМАГ.

# 466
А за Самсунг А16 с памет 256 нещо да кажете? Доста е намален в ЕМАГ.
Той е нов гледах го ,да ви кажа честно харесва ми и на мен.Но не съм чувала мнение  още за него,иначе ревюта има в ютуб.🙂Вземете го хубав е и лек.Повечето за тежки.

# 467
Благодаря за бързия отговор. Аз много не разбирам, но ми изглежда добре.Надявам се и снимки да прави горе долу добри.Подозрително евтин ми е.Всъщност 26 % му е отстъпката.Ще помисля малко.Вчера съм изпуснала А 55 доста намален.Днес вече няма отстъпка.Ще помисля.

# 468
Благодаря за бързия отговор. Аз много не разбирам, но ми изглежда добре.Надявам се и снимки да прави горе долу добри.Подозрително евтин ми е.Всъщност 26 % му е отстъпката.Ще помисля малко.Вчера съм изпуснала А 55 доста намален.Днес вече няма отстъпка.Ще помисля.
55е по хубав но на мен ми идва много тежък.Аз гледах на живо а16 няколко пъти и ми харесва в Самсунг беше на цена от 400 лв и нещо май ако го гледате в емаг сигурно е намален или вижте в озон бг.

# 469
400 лв е със 128 памет.Аз гледах с 256 в Емаг 440 лв.Намален е от 600.Мисля него да взема.

# 470
400 лв е със 128 памет.Аз гледах с 256 в Емаг 440 лв.Намален е от 600.Мисля него да взема.
Да ,точно така този който е с повече памет🙂направо поръчвайте .

# 471
  • Пловдив
Ако тези телефони се продават и в Емаг, можете да потърсите ревюта. Все пак са някакъв ориентир.

# 472
Здравейте!
Има ли шанс от някаква настройка да се зададе коя от трите камери да сканира QR код в определени приложения или в браузъра?
Samsung A55 е  телефона  -нормално сканира с първата ( най-горната камера), обаче в приложение сканира с втората, а тя не винаги фокусира добре и повечето пъти не успява да хване кода.

# 473
Здравейте!
Има ли шанс от някаква настройка да се зададе коя от трите камери да сканира QR код в определени приложения или в браузъра?
Samsung A55 е  телефона  -нормално сканира с първата ( най-горната камера), обаче в приложение сканира с втората, а тя не винаги фокусира добре и повечето пъти не успява да хване кода.
Не.

# 474
  • Popovo
Здравейте !
Дъщеря ми иска за Коледа - iPhone 15 Pro 256GB .Та така открих темата.
Моля помогнете от къде да го купя.
Намерих го тук, цената му е по-ниска, но сайта абсолютно нищо не ми говори.
https://buybest.bg/apple-iphone-15-pro-256gb
Мога ли да се доверя на този сайт, как мислите ?

# 475
Здравейте !

Сайта е ок, аз от тук взех обикновена 15ка през септември, всичко е наред.

# 476
  • Popovo
Благодаря за включването mama.iv.

# 477
  • Пловдив
Вижте във flip.bg, ако вече не им е свършил черния петък.

# 478
  • В небето
Здравейте !

Аз също си пазарувам от тях. Не съм имал проблеми. Цените са добри. Имате 1 година гаранция директно към Apple.
П.С. Във flip.bg цената на посочения от Вас модел е по-добра, но състояние "като нов" не означава "нов". Мисля че 100 лв. намаление не си заслужава разликата между нов телефон и втора употреба.
Поздрави.

# 479
  • в сърцата на децата <3
buybest е откровено китайски сайт. Аз (подчертавам, че е мое мнение) не бих дала тази сума на такъв сайт. Наясно съм, че всичко се сглобява там, притежавам доста "жълта" (т.е. без марка) техника, която работи перфектно. Но нещо, което са кръстили с някоя марка от този сайт - не.

П.п. понеже бях искала съвет за телефон с възможно най-добра камера, накрая се спрях на S24 Ultra. Вече втори месец го ползвам, снимките са отлични. Явно, обаче, всички камери с AI имат проблем със зеления цвят - както и на Моторолата, така и на Самсунга, когато снимам продукт на зелен фон (ярко тревисто зелено) - променят цвета значително спрямо реалния. Все пак успявам за го "прилъжа" да хване цвета както трябва, но за разлика от останалите цветове - трябва си пиниз. Цялостно машинката е отлична за парите си. Минус (мисля общ на всички такива) е фактът, че не мога да сложа допълнителен протектор на екрана. Ще се моля на всички богове да не му видя сметката докато работя 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт