Избор на телефон - 2 тема

• 45 691
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Искам да поръчам телефон за мъжът ми, среден клас, ще се използва за разговори и социални мрежи. До сега беше със Самсунг М21, но ходи на ремонт още в гаранция, на дисплея излезе черно петно, което се увеличава и сега искам да сменя марката. Колебая се между тези 2 модела на Мotorola. Можете ли да ме посъветвате кой е по-добър като издържливост на батерия, качество на снимки и има ли голяма разлика между тях.
https://www.ozone.bg/product/smartfon-motorola-moto-g54-5g-6-5-1 … gb-midnight-blue/
https://www.ozone.bg/product/smartfon-motorola-g84-5g-6-5-12gb-2 … marshmallow-blue/

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 16:46 от XS

# 496
  • в 1001-та нощ
Вторият категорично 🙌

# 497
Вторият категорично 🙌
Благодаря много!

# 498
  • 🌊
Търся мнения за Iphone SE 2022, 128гб, втора ръка за 360лв. Искам да пробвай айфон с цел тестване на приложения, същевременно не ли се дават много пари. Казват, че щял да получава ъпдейти до 2028, но ме притеснява да не блокира от 3 приложения

# 499
То си е за притеснение. Iphone е това, не Samsung или Xiaomi SmileySmileySmiley

# 500
Чебурашка, аз имах SE и за мен беше доста слабо изпълнение. Това е първият и последен IPhone, който съм притежавала.
После с 300 се върнах към Samsung.
Но за тази цел, за която го търсиш е добро решение донякъде.
Ще видиш на какъв принцип работи IOS и ще прецениш дали ти допада.
За мен лично Android е в пъти по user-friendly, лесен и непретензиозен за използване. Сякаш телефонът се съобразява с теб, а не ти с него.
Но това си е моето усещане, което е много индивидуално.

Тази година си счупих Samsung S22-ката и докато проверяваха дали подлежи на ремонт пак бях залитната да пробвам Iphone. После се сетих какво беше с SE и ми мина меракът за няколко седмици. Joy

# 501
SE ми е служебния. Случайно попадна в мен, въпреки, че ми бяха поръчали нов Самсунг, реших да пробвам. Трета година го ползвам.изпитвам смесени чувства 😁
Става за разговори и мек, супер бързо му пада батерията...приложенията са си положения .. нищо особено.
Андроидът ми е в пъти по-лесен

# 502
Търся мнения за Iphone SE 2022, 128гб, втора ръка за 360лв. Искам да пробвай айфон с цел тестване на приложения, същевременно не ли се дават много пари. Казват, че щял да получава ъпдейти до 2028, но ме притеснява да не блокира от 3 приложения
Аз съм с SE 3 Generation ако това е 2022 (моделът е А2783) 128 GB
Относно цената не мога да коментирам. Като запознаване с Iphone мисля, че е добро начало. Откакто съм с Iphone не бих се върнала към друга марка категорично. Имам опит и с други модели на Iphone, този конкретно не е нищо особено, но ми върши перфектна работа. Никога не ми е забивал. От любопитство погледнах: имам 55 приложения, 6160 снимки … ползвам ежедневно мейл, чат, няколко банкирания, пиша в момента от него, видеоразговори, сири и навигация редовно. Пазарувам онлайн, изобщо не се сещам за какво може да ми трябват повече неща. Не знам нищо за ъпдейтите до 2028, не ме притеснява, вероятно ще го сменя до тогава.
Сега прочетох горните коментари. Има определено момент на напасване и отначало е действително малко трудно. За мен лично IOS е много по-лесен, по-удобен и много по-надежден. Не се връщам към Android повече.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 21:47 от Di Soleil

# 503
  • 🌊
Rocket, точно. Айфона аз винаги съм го свързала с дървено персонализиране и ограничения, смотана батерия, изобщо хейтър отвсякъде до степен, че приятелите ми силно се учудиха, че изобщо се замислям.
Има едни технологични слухове за андроид и искам да изпробвам side-loading на приложения като моднат Спотифай, Ютуб и подобни. Чисто от технологично любопитство ме човърка и затова искам да е нещо, което да може да издържа на доста ръчкане и нагласяне, както и да има по-добра софтуерна поддръжка.

# 504
  • Варна
Търся мнения за Iphone SE 2022, 128гб, втора ръка за 360лв.
Аз съм с такъв от 2 години, моят е с 64 ГБ. Все така светкавично бърз е, както като го купих. Аз лично съм мноооого доволна от него. Като се сетя андроидът какъв охлюв беше още към края на първата година... Синът ми е с 2020-та втора употреба, също е бърз. И аз не мисля, че бих се върнала към андроид повече.

# 505
Кои смартфони правят хубави видеа?
Синът ми си взе S ULTRA24 + Прави невероятни снимки и видеа. Е, може би той разбира повече на камерата! Аз съм с 23+, но май не се справям толкова добре Simple Smile

# 506
Здравейте,
Някой ползва ли One plus? Добри параметри имат, пише, че е китайския Iphone. За тийнейджър искам да го взема, около 1000лв идва цената. Дали са сполучливи?

# 507
В момента съм с такъв. Модел 2019. Синът го търкаля 3 години, аз го доизносвам.
Може да се мокри, удароустойчив. На мен ми е тамън.

# 508
Искам да поръчам телефон за мъжът ми, среден клас, ще се използва за разговори и социални мрежи. До сега беше със Самсунг М21, но ходи на ремонт още в гаранция, на дисплея излезе черно петно, което се увеличава и сега искам да сменя марката. Колебая се между тези 2 модела на Мotorola. Можете ли да ме посъветвате кой е по-добър като издържливост на батерия, качество на снимки и има ли голяма разлика между тях.
https://www.ozone.bg/product/smartfon-motorola-moto-g54-5g-6-5-1 … gb-midnight-blue/
https://www.ozone.bg/product/smartfon-motorola-g84-5g-6-5-12gb-2 … marshmallow-blue/

според мен избягвай моторола . След като ги продадоха на Леново , това стана лоу-кост марка, с много оплаквания и проблеми .

@ Чебурашка за експерименти почти всякакъв андроид телефон ще ти свърши работа. За същата цел аз ползвам едно китайче от Тему, незнайна марка, редми 6а , и един куча марка таблет. Само трябва да root-неш и си готов за експерименти.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 16:37 от LionKing

# 509
  • На изток от Ада
Аз съм с Моторола не е лоша. Върши работа. Евтин модел

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 17:02 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт