Избор на телефон - 2 тема

• 43 724
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Банско
Най-доволна може да се каже, че съм от Xiaomi.  Винаги цените им са много добри и получавате много добро качество телефон + камера.  Сега ползвам  Xiaomi Redmi Note 13 Pro и камерата му е много добра + телефона не забива и върви много гладко. Цената е беше с намаление 370 лв. Аз съм от тези, които вече не дават повече от 400 лв за телефон.

# 661
Най-доволна може да се каже, че съм от Xiaomi.  Винаги цените им са много добри и получавате много добро качество телефон + камера.  Сега ползвам  Xiaomi Redmi Note 13 Pro и камерата му е много добра + телефона не забива и върви много гладко. Цената е беше с намаление 370 лв. Аз съм от тези, които вече не дават повече от 400 лв за телефон.
А пръстовият отпечатък ОК ли е, защото де що са на дисплея не хваща добре и са едни мъки...  Simple Smile

# 662
  • София
Аз си взех миналата година Samsung A55 и съм много разочарована от селфи камерата. Както и на моделите около него. Косата ми излиза бозава, безцветна, изобщо много орязва червеното, независимо от настройките на екрана. Първо че чаках (както и мнооого хора в реддит) 2 месеца ъпдейта за vibrance slider-а и второ, че след промяната няма особена разлика.
Телефонът е много бърз, задната камера е чук, но заради предната едвам го ползвам и ми е по- скоро резервен. Не ми носи удоволствие. И обмислям да взема някой от по- старите модели, които не окепазяват така с амбициите си за "естественост".
Не мога да сложа филтър, защото това ще е само "моята реалност" и на всяко друго устройство ще съм като клоун. Много съм разочарована от Самсунг и обмислям дали пък покупката ми да не е друга марка. От години само тях ползвам и според мен едно от най- големите им предимства беше изпипаността на камерата от фотографска гледна точка.

# 663
  • Mediterraneo
Най-доволна може да се каже, че съм от Xiaomi.  Винаги цените им са много добри и получавате много добро качество телефон + камера.  Сега ползвам  Xiaomi Redmi Note 13 Pro и камерата му е много добра + телефона не забива и върви много гладко. Цената е беше с намаление 370 лв. Аз съм от тези, които вече не дават повече от 400 лв за телефон.

Аз съм със същия, както и малката дъщеря и ММ, наложи се да купим 3 телефона в последните 2 месеца Simple Smile Нито за секунда не сме се съмнявали в избора си.

# 664
Браузърът на Xiaomi е ужасен, изобщо не можах да му свикна.

# 665
И аз като цяло съм доволна от Xiaomi. ММ пък от години ползва само Sony.

# 666
А защо трябва да ползваш техния браузър, особено щом не ти харесва?
На нито един телефон не съм ползвала този с който си идва по подразбиране, независимо от марката. Инсталирам си Опера и си карам с нея, защото това предпочитам. Гугъл Хром ще имат със сигурност също. Техният ми е все тая има ли го или го няма, аз хич не го и отварям, дори не знам как изглежда на Xiaomi въпросният браузър, а бая години подмятах едно Редми. Сега съм със Самсунг но и техния не го знам що за браузър е Grinning

# 667
  • Mediterraneo
Винаги ползвам Хром, даже не знам какъв е браузърът нa Xiaomi.

# 668
Според мен иска да каже операционна система.

# 669
И Хром не ми допада, точно за браузър говоря, но това е мое виждане.

# 670
  • Варна
Някой във форума беше препоръчал браузъра Bravе. Блокира всякакви реклами и изскачащи прозорци. Само него използвам, откакто го открих.

# 671
Има браузъри за всеки, това пък е последното което ще ми е критерий за избор на телефон... Нали после ще си инсталирам каквото ми върши работа на мен. Е, вече ако някой си държи изрично на браузъра на примерно Самсунг, а има Шайоми, не знам това може ли да стане...  вероятно не. Но във сякакъв друг случай е все тая какво са му сложили от производителя.
Което мога го забранявам от "фабричните" приложения, понеже обикновено не ползвам тях. Независимо на кой телефон, съответно и каква марка е бил.

# 672
Браузърът в един смартфон не може да е недостатък при условие, че можеш да си инсталираш всякакъв.

Аз съм с Xiaomi, но ползвам Firefox, защото могат да се инсталират разширения(другите браузъри за смартфон нямат такава функционалност).

# 673
  • София
Вчера разцъквах в магазина почти всички телефони и се двоумя дали да се откажа от Самсунг. Нито един не ми хареса като селфи камера. Цветовете не са това, което бяха. Прави косата ми и лицето ми гаден цвят и най- много ми хареса снимката с едно Xiaomi среден клас, включително детайлите, но не знам дали като дългогодишен ползвател на Самсунг ще свикна с Xiaomi. А и като бързина самсунгът е фурия, но просто не мога да преживея селфи камерата. Цъкнах се даже с S-ките и според мен също изкривяват реалността. Консултантът ми потвърди, че гледат да заимсват от айфон, които аз не харесвам за фотография въпреки всеобщия хайп.

Как мислите, някой ползвал ли е дълги години Самсунг и после преминал на Xiaomi? Kakви са ви впечатленията.

# 674
  • волно калдъръмче
Няма да ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт