Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 12

• 44 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
По -горе публикувах статията по повод резултатите.Но ДНК също не е най...
Джени,ти как си?

# 106
По -горе публикувах статията по повод резултатите.Но ДНК също не е най...
Джени,ти как си?
Така е Sun, няма тест, който да е 100 процента точен, за огромно съжаление. Аз съм на утипро и омнибиотик в момента. Също приемам и една добавка mimosa pudica. Просто всяка година февруари месец се сдобивам с е коли и съм нащрек. Другата седмица запазих час за цистоскопия, ще включа и някой по-лек АБ. Ти как си Sun?

# 107
Успех на цистоскопията!
Къде ще я правиш?От мимозата доволна ли си?
Трябва да правя изследвания и да се ориентирам за болница.

# 108
Днес изпих 1 капка охсидал /метиленово синьо/във чаша вода. Не знам трябваше ли да го пия на гладно. Цял ден имам едно неприятно усещане както когато човек е гладен, едно ми пристъргва на стомаха,  без значение яла ли съм, не съм ли.

# 109
Бензоевата к-на в него има силен прометаболитен ефект.Метил.синьо я прави по -силна като динитрофинол-най-силното лекарство за отслабване.Оксидалът -коригира теглото.
Тук е пълната информация :
https://raypeatforum.com/community/tags/methylene-blue/?fbclid=I … nAhJRCSdgUBpooTPY

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 19:59 от sun sea

# 110
Нее кажи ми с прости думи какво значи това? Ще ми стане ли сега нещо на стомаха?

# 111
Не,разбира се .Да не говорим,че дозата е никаква.
Имаш ли хеликобактер?

# 112
Не, нямам хеликобактер. Но може да имам лек гастрит особено след като ми махнаха жлъчката.  Ти като го пи усещаше ли нещо? Много ми е трудно точно да опиша усещането. Нещо като нервност но локализиране някъде в областта на стомаха. Което ме кара да ям нещо за да го потуша, но общо взето си стои цял ден. Дали трябва да продължавам се чудя. И как е правилно да се пие – на гладно или след хранене?

# 113
Аз го пих на гладно.С гастрит съм .Не ми се е обострял от него,а от боклуци и грешки в храната .Усещах прилив на енергия ,значително бях намалила кафетата.
Не знам от къде си го купила,но от двете места в Бг -и Галя ( от оптимални хормони) и Веселин ( от ксено) са достатъчно наясно с материята и отзивчиви.Може спокойно да им се обадиш.Единственият страничен ефект при висока доза и предразположеност е хипертония .Със серотониновите инхибитори ( антидепресанти)също има някакво взаимодействие,не съм задълбавала...Провери в по-горния форум,може да засилва безпокойството...

# 114
Аз го пих на гладно.С гастрит съм .Не ми се е обострял от него,а от боклуци и грешки в храната .Усещах прилив на енергия ,значително бях намалила кафетата.
Не знам от къде си го купила,но от двете места в Бг -и Галя ( от оптимални хормони) и Веселин ( от ксено) са достатъчно наясно с материята и отзивчиви.Може спокойно да им се обадиш.Единственият страничен ефект при висока доза и предразположеност е хипертония .Със серотониновите инхибитори ( антидепресанти)също има някакво взаимодействие,не съм задълбавала...Провери в по-горния форум,може да засилва безпокойството...
Да, четох, че повишава кръвното но моето е супер ниско та реших, че ще е ок. Но аз пих и кафе освет синьото. Може и затова да е. Реших, че дозата е ниска и няма да ми стане нищо.

# 115
Още един подход към цистита :
https://nar-mag.com/cistitat-e-povik-za-obnovqvane/
И нещо от д-р Меркола за кандидата.На края на статията има и за е.коли.
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/02/07/z … cid=lead_20240207
Пандорина,ей сега пих 3 капки оксидал в 3 пръста вода.Станах с повръщане ,болки в корема и мехура ( ядох люти чушки и ядки ,и разбира се подредих).Ще видим на къде ще избие.

# 116
Говорих днес с Веселин от сайта, не беше чувал за подобни симптоми каза да пробвам след хранене или път да сложа капката в 1 л вода и да си я пия през деня. Искаше да му дам обратна връзка. Днес пих пак 1 к в чаша вода но след като бях яла. Нямам онова усещане или поне не е силно и не го забелязвам. Не знам внушавам ли си, че успявам да дишам по-дълбоко.

# 117
Много се вглеждаш,а имаме комбинация от дразнители.
Когато го започнах ,капката я слагах в 1/2 л минерална или газирана вода.И през деня я пиех.Стигаше ми до 16-17,00ч.
Днес след толкова месеци,влязох ударно.

# 118
Ами то не че се вглеждам, а беше супер неприятно да не кажа мъчително, то нямаше как да го пренебрегна просто.

# 119
И моята стерилна излезе-Ешерихия коли, чувствителна на всичко. Изписаха ми Панцеф за 10дни. Не съм го почнала още. Нямам никакво разумно обяснение как след миналия петък, котгато почти осем часа бях с болки, място не можех да си намеря, чести позиви за тоалетна, мътна урина, а от тогава вече нямам никакви признаци, квартирантката си седи в мене, но нямам болки или какъвто и да е дискомфорт. Пия само цистостоп, но аз го пиех и когато бях с жестоката криза. вече ми идва да се гръмна.

Общи условия

Активация на акаунт