Велико Търново-тема 48

• 34 741
  • 536
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Знам, но поименно няма как да изброя приятелките.Сега ще бъдат децата във втори клас.

# 121
Моля ви, спешно, ама много спешно търся къде би могла да се настани за времето 31 август - 30 септември задочна студентка по право, 1 курс. Търсим в последния момент, тъй като вариант имаше, но в последния момент бащата се сети, че вече не желае да има дъщеря, което не е особен проблем, проблем е, че започват лекциите и няма как да се спи на гарата... Звъннах в хотел "Етър" - няма места за тогава. Лекциите ще са в Корпус 5.

# 122
  • В страната на мечтите.
Може да се обадите в общежитията където има възможност за нощувки за задочници, но струва около 15-20 лева на нощувка и ще трябва да пътува, защото първи блок и до ректората, а трети е до мола, но и от двете места има сравнително добър транспорт до центъра, ако не е проблем. Мога да Ви изпратя телефоните на домакините където се прави резервация, ако искате.

# 123
Да, моля за номерата. Ще пътува, какво да прави... изобщо нямам спомен къде е Ректоратът и къде - молът, нито кое е по-близо до Корпус 5.

# 124
  • Beyond the stars
Сещам се като за сравнително бюджетно и с добра локация Къща за гости Диел https://g.co/kgs/xod5DXt
Предполагам и за толкова дълъг престой цената подлежи на договаряне.
Пешеходно разстояние до 5ти корпус.

# 125
  • В страната на мечтите.
Да, къщите за гости са добра алтернатива, но точно около средата до края на септември ще се провежда ежегодното събитие на Самоводската Чаршия и предполагам, че вече доста от къщите около центъра са заети за тези дати и затова и не ги предложих.

# 126
Хотел Росица пробвайте, ако не сте

# 127
Къщите за гости правят преживяването ценово непосилно, в общежитието места нямало, а другите две не работели. Тя една работа като не върви...

# 128
  • Beyond the stars
Къщите за гости правят преживяването ценово непосилно, в общежитието места нямало, а другите две не работели. Тя една работа като не върви...

Проверете все пак къщите за гости дали за по-дълъг период не биха предложили друга цена.

Да съм във Вт, да съм я взела вкъщи, то пък 30 дни колко са. Bowtie

# 129
Той баща й я не ще в дома си, мамите от групата ще я прибират 😁. Поне се разсмях 😁.

# 130
  • В страната на мечтите.
Не един път съм забелязала, че в такива ситуации можеш да разчиташ повече на познати и непознати отколкото на собствените си роднини. Ако мерна нещо за нощувки за задочници по групите ще Ви пратя линк на лично.

# 131
  • Beyond the stars
Той баща й я не ще в дома си, мамите от групата ще я прибират 😁. Поне се разсмях 😁.

Това, че собствения баща не я иска, дефинира само него, не задължава нас с мнение и оценка.

И аз ако мерна нещо по групите ще ви информирам.
Погледнете и в букинг частните апартаменти, със сигурност при по-дълъг срок на наемане ще са склони на различни цени собствениците.

# 132

https://bazar.bg/obiavi/kvartiri-noshtuvki/veliko-tarnovo

# 133
Благодаря! Тези обаче ще ги проверя на място, защото става дума за момиче...
/и колкото съм луда, почнах да обмислям и вариант да пътува Шумен -Търново всеки ден/.

# 134
  • Велико Търново
Погледнете в олх обявите и в базар, не рядко имат добри предложения.

Общи условия

Активация на акаунт