Велико Търново-тема 48

• 36 304
  • 549
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
Здравейте, момичета! Следващата седмица очаквам посещение от новите ми шефове с които ще се виждам за първи път. Първоначално срещата ни трябваше да бъде в офиса, но сега ми се обадиха да намеря място тихо и с хубава храна. Идеята е да останем няколко часа там и да го съчетаем с обяд. Прехвърлих наум заведенията по центъра, но не ми пасват много на изискванията за тихо и спокойно място. Ще съм благодарна за някакви идеи.
За мен единственият избор би бил Щастливеца. Вкусно, приятно като атмосфера и тихо.
Друга опция за която се сещам са ресторантите на някои от хотелите в града - но от първо лице не мога да препоръчам никой конкретно.

# 346
  • Велико Търново
Здравейте, момичета! Следващата седмица очаквам посещение от новите ми шефове с които ще се виждам за първи път. Първоначално срещата ни трябваше да бъде в офиса, но сега ми се обадиха да намеря място тихо и с хубава храна. Идеята е да останем няколко часа там и да го съчетаем с обяд. Прехвърлих наум заведенията по центъра, но не ми пасват много на изискванията за тихо и спокойно място. Ще съм благодарна за някакви идеи.

Raya Garden на Света гора например

# 347
Здравейте, да попитам има ли Джъмбо във Велико Търново?

# 348
  • При децата ми
Здравейте, да попитам има ли Джъмбо във Велико Търново?

Не. Няма.
#БГЛоялнапрограма

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 14:12 от Hrispa76

# 349
Мога да Ви препоръчам ресторант Bella Vista в Интерхотела, до Стамболовия мост. С чудесна гледка към Конниците и Художествената галерия. Имат обособени сепарета, където да разговаряте спокойно.

# 350
  • Велико Търново
"Бейската къща" е много подходяща.Дъщеря ми беше преводач на едни китайци и шефа ѝ беше организирал много хубава закуска там.

# 351
  • Пловдив
Нямаше ли ресторант в началото на стария град в сграда, проектирана от Кольо Фичето? Страхотно красива атмосфера, спокойно и на нас ни хареса и храната?
Май беше Хан Хаджи Николи или нещо подобно.

# 352
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
За бизнес срещата и на мен ми се струва, че Бейската къща би била подходящо място.

# 353
  • София/Севлиево
Момичета,препоръчайте ми място откъдето може да се види хубаво "Звук и светлина"на 22 март без да се буташ в тъпканицата(за мен най-хубаво бе отпред на входа на Царевец,но тогава бях 20+,сега на 40+ не бих си го причинила,а и няма аз да ходя,а кумовете ми, които никога не са го гледали).

# 354
Гледали сме го няколко пъти от Самоводската чаршия, но нямам спомен дали се чуваше звук Simple Smile И там има много хора, но поне не съм имала усещането за задушаваща тълпа, каквато е на площада.

# 355
На него ден всички гледки ще са пълни с хора,  или от терасата на ресторанта на хотел Янтра или ако застанете малко по рано на улицата след хотела по пътя за Русе ето тук https://maps.app.goo.gl/jcJMra5kvCmJRNZw7
ще виждате идеално, мога да дам още една локация, ако тази не ви устройства малко по от високо.

# 356
Някой в Търново занимава ли се с претапициране на столове ?

# 357
Здравейте,
Някой знае ли къде във Велико Търново мога да си направя запис на детски сърдечни тонове, без да ме насочва лекар от града.

# 358
  • В.Търново
https://www.facebook.com/profile.php?id=100014024101031
Ако искате пробвайте да питате тук. Не го познавам човека, но ни излизат много общи приятели. за това си мисля, че е от Търново.

# 359
  • Велико Търново

Да, гарантирам за тях.Намират се на улица Козлодуй, претапицираха ми бели кожени столове и станаха като нови/имам и снимки/, облякоха ми матраци на легла в стар апартамент, оправиха ми дивана и трапезната маса.Уникални са. Георги 0878661989.Може да му се обадите и да кажете, че имате номера от Силвия от Асклепий.
Другият е правил част от старите уреди във фитнеса, но не го познавам лично.

Общи условия

Активация на акаунт