Нещо смешно, което децата казаха - 15 тема

• 55 368
  • 568
  •   1
Отговори
# 390
Believe, не знам защо се подсетих, наскоро бяхме на един рожден ден и аниматорът казва н децата:
- хайде, деца, викайте "Цвети, Цвети..!", и те започват да викат "Цвети", ама някак вяло. И той им казва пак:
- Викайте силно!
При което се чува от всички деца:
- "Силно! Силно!" Joy

# 391
Казвам му да си измие ръцете, след като беше пипал кучето на съседката, а той: "Защо, да не би да има вълшебни въшчици?"
За тези въшчици става въпрос в едно от детските, които гледа. Но там героят, налазен от тях е едно коте. Simple Smile

# 392
Татти и Мисифу Simple Smile

# 393
Вадя мусаката от фурната,но се опарих и така изохках 🫣.Малкият (3 год.) говори на тавата:
-Ей,ти няма да опарваш мама,карам се на тебе!
😆

# 394
И ние скоро на един рожден ден, всички дребосъци са около 4-5 годишни философи, вадят пинятата и аниматорките казват:
- Сега застанете един зад друг, ще бием пинятата, за да паднат бонбонките и да си хапватее!!
При което едно от момиченцата се разрева и аниматорката я пита:
- Какво става миличка защо плачеш?!
- Ами защото мама не ми дава да се бия, само лошите деца се бият, а на мен ми се ядат бонбонииии!!!!

# 395
"Мамо, хайде да ходим на морето при мумиите!"

Познайте къде всъщност иска да ходим. Laughing

# 396
На нощното ми шкафче е книгата "Прокълнатите кралици". Малката е 2 клас и иска да й разкажа нещо от нея. Аз започвам възможно най-увлекателно с историята на императрица Сиси, колко е била млада и красива, как императорът избрал нея, вместо сестра й, която била много по-подготвена за кралица, как й връчил букетчето на бала ..постарах се!

Реакцията на детето: "Аз никога нямаше да взема на кака ми годеника. Първо той ще е много стар. Второ, на 16 години къде се е разбързала да се жени. Първо трябва да е пълнолетна, да пътува, да си поживее. Поне до 20 да е изчакала. Не е била много добре май, тази Сиси!"

# 397
"Мамо, хайде да ходим на морето при мумиите!"

Познайте къде всъщност иска да ходим. Laughing
Египет..... по пясъка си мисля че ще е там 🤣. Уникално казано 😀.

# 398
  • София
6-годишен в предучилищна група в училище е. Приготвям и кутии с храна. Отварям вечерта кутията - сандвичът стои. Води се следния диалог:
- Маме, защо не си изял сандвича?
- Не ми хареса.
- Ама ти не си го опитал дори!
- Да, ама го облизах!

Joy

# 399
  • Банско
6 годишен в подготвителна група:
-Госпожата ми говори само докато спя.

# 400
Здравейте, случайно ми попадна темата, но много ме разсмя.
Ей такива неща му оправят деня на човек! Simple Smile Heart

Да се включа и аз с бисерите на една 3 годишна хала-многознайка:

Снощи ми разказват с баща си как щели да кръстят определени играчки, в зависимост от пола:
ММ -  А., ако куклата бебе е момиче, как каза, че ще я кръстим, Изабела ли?
А. - Не тате, на мен не ми харесва да се казва "Дебела"...

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 08:50 от gemmahazeld

# 401
Сина ми като беше в първи клас един ден заспал на чина си, госпожата казала на другите да не го закачат, да си поспи, вечерта като го взимах госпожата ми разказа всичко, а после питам него:
- Ама как така заспа, не ти ли беше шумно, неудобно да спиш седнал...?!
- Нее, супер си ми беше, само се притеснявам да не съм пръцкал на сън, защото тати като спи пръцка, аз го чувам и почвам да се смея, дано не са ми се смяли и на мен така...
P.S. тогава спеше с баща си, а аз със сестра му понеже правихме ремонт. Дълго след това като ги отделихме в детската стая съм го виждала да спи все едно баща му гледам - по гръб с ръце нагоре.

# 402
Казвам на моето дете на 3г и половина, че ще го изям и той ми вика аз не съм торта

# 403
  • София
Пътувам в колата с двамата (на 6 и 8 години). Малкият:

- Мамо, хайде да си разказваме шегички.
- Ами сега не ми се разказват.
Големият: - Мамо, трябва повече да се шегуваш със себе си...

Joy Joy Joy

Посмяхме се всички. Явно съм имала нужда от шегички Joy

# 404
При нас в колата се разказват сънища, кой какво е сънувал снощи или предната вечер, и ако някой от двамата е сънувал "по-як" сън, другия гледа да го надцака с нещо, след 20 разказани съня, и хиляда пъти повторено "Моят беше по-як в сряда дето го сънувах" се почват въпросите към нас какво сме сънували, аз съответно си измислям някакви неща, но баща им е толкова беден от към фантазия, че отговаря с една, най-много две думи. Последно като пътувахме беше:
- Тате, какво сънува снощи? (дребната 6г философка)
- Коли.
- Какви коли, големи ли, ти ли ги караше, мама беше ли там?
- Не!
- За кое не, тате, за мама ли, или за кой ги караше?
- За всичко!
- Ами, тате, и аз сънувам коли понякога, ама не съм те виждала там....

Общи условия

Активация на акаунт