Нещо смешно, което децата казаха - 15 тема

• 55 400
  • 568
  •   1
Отговори
# 360
2,4 годишен господин.
Вдига тениската на баща си ,вижда корема му и казва ,, манеее,гозно"
😅

# 361
Във Варна, алея на възраждането в морската градина. Представлява цветна леха, покрай която на земята има поставени плочи с надпис на градове, свързани с историята на БГ. Върви си едно детенце, покрай цветята, вижда плочите и каза: Мамо, мамо, тук има мъртви хора и сочи плочите.

# 362
  • София/Севлиево
Моят 3-годишен вчера съвсем сериозно седи до масата ,докато ние с баща му и една приятелка пием кафе и изведнъж заяви:"Аз съм човек!"(а сутринта като дойде да се гушкаме,за да си доспи майка му ми твърдеше съвсем сериозно,че е куче и джавкаше)...Явно е имал време да размисли,а  и приятелката ни бе дошла с кучето си...

# 363
Бисери на моя почти 3 годишен младеж.
Преди да излезем му обяснявам, че първо ще отидем до Еконт и после ще играе на площадката. Стигаме в Еконт и влизаме вътре, той ме поглежда и пита: - Това ли е коня?
Друга случка: нещо му се карам и му казвам - Внимавай в картинката! А той със съвсем сериозен тон - Коя картинка?

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 10:46 от sweet_memory

# 364
Напоследък много стрес ми се насъбра и съответно съм качила килца и баща му ме бъзика с "Шишо"
Малкият да не е по-назад - мамо, ти си Шишо Мамин Grinning
Не им се обиждам, виждам се в огледалото Grinning

# 365
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Напоследък много стрес ми се насъбра и съответно съм качила килца и баща му ме бъзика с "Шишо"
Моя син ми казва, че мама е пухкава, ама била мекичка за гушкане Grinning

# 366
Бисери на моят почти 3 годишен младеж.
Преди да излезем му обяснявам, че първо ще отидем до Еконт и после ще играе на площадката. Стигаме в Еконт и влизаме вътре, той ме поглежда и пита: - Това ли е коня?
Друга случка: нещо му се карам и му казвам - Внимавай в картинката! А той със съвсем сериозен тон - Коя картинка?
Това малко като при нас-като беше малък баткото му казвам:
-Край,чашата преля!
-Коя чаша?
😀

# 367
Моята на 5 г. - Мамо, стария кантар се развали и показва постоянно 100кг... Вече можеш да се качиш и ти да се премериш 😒😒😒

# 368
едно нахално комшийче ми вика преди 2 седмици - "Ами, аз да те поканя у нас, ама ... то как ще се вместим всичките? Ти малко дебеличка ми се виждаш!"
Пък аз му викам - "Аа, ще стане - ти ще идеш навън да поиграеш, понеже двама дебели не можем наистина да се вместим. Пък - ти си бая зле, както те гледам."
И то вика - "Ами, аз предлагам да сменим темата..."

# 369
Хахах леле.. днешните деца да опасни 🤣

# 370
Синът ми на 5г. когато му се карам за нещо, ми вика: Ааааа ще извикам полиция, как може така да ми говориш? И може ли с друг тон?!

# 371
  • София
Днес 7-годишната госпожица ме запознава с майката на възлюбения си на детски рожден ден. Запознаваме се, смеем се с нея и ни се обявява:
- Добре, няма нужда да си помните имената, от тук нататък ще трябва да се обръщате една към друга със "сватя" ! Joy

# 372
Близнаците са почти на 4. Той отива до тоалетна, а сестра му го следва. Той и казва- сестра ми, няма кво да ми светиш, мога и сам да си управлявам пи*ката.

# 373
А аз си мислех, че моя синковец е устат 😂

# 374
Колежката ми се връща с новородено вкъщи.
Сядат да вечерят и 5 годишната кака си предлага столчето за хранене.
Майката: Оо, той не може още да седи в това столче!
Каката: но защо, той не е ли човек?

Общи условия

Активация на акаунт