Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 44 230
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Клечки - млечки Grinning има ли значение? Веднага след това  боядисвате. Някой да не реши,че може да си ходи така намазан с боя -сакън !:grinning:Grinning
 Това е предварително вкарване на пигмент в белите коси,който да даде на боята основа,върху която да работи.
         Силноизсветляващите бои работят така:
 Извличат от косъма тъмния пигмент и на негово място депозират съответния цвят. При белия косъм реално няма какво да извлекат и затова не може и да се депозира цвят като хората.

А относно амонячна- безамонячна......В началото когато минах на Oway имах почти цяла боя 8-ца на Jungle Fever и се препигментирах с нея. После разбира се си взех Oway,но не съм забелязала някакъв проблем при смесването на амонячната с безамонячната система.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 09:17 от prinzesata

# 571
Здравейте момичета, боядисвам се със Syoss 13-5 която си е блондор и косата ми е бяло руса, обаче вече много взе да се накъсва и не мога да продължавам така, препоръчаха ми професионална боя с оксидант 12% (40 vol), та се чудя дали ще успея да постигна с някаква боя пак такова светло русо? Споделете вашите бои и цветове. Интересно ми е също в “непрофесионалните” бой (syoss, garnier, palette и тем подобни) какъв е процента на оксиданта?

# 572
Не съм се боядисвала с непрофесионални бои от повече от 15 години, но едва ли оксидантите им са повече от 9%. Бяло русо ми се получаваше с професионалната Колестон 12.81 мисля беше номера и 9% оксидант. Естественият ми цвят е на ниво 7.

# 573
  • Варна
Силноизсветляващия масмаркет си е баш с 12-ка оксидант.

Auroraa99 нали само корен боядисваш ежемесечно с тоя терминатор?

# 574
Оксидантът в масовите бои е 30%. Слаб идва ако искаш да постигнеш много светло русо.
Според мен от блондор към боя 12 ще има разлика (дори и да ползвате 12 оксидант). Ще е добре да потъмните леко дължините. Дано сте боядисвали само корен. Накъсани дължини само ножица ги оправя.

# 575
  • вкъщи
Девойки имам въпрос. Дълги години се боядисвам в салон, но моята фризьорка излезе в майчинство. Издирвам нова добра. Предната ми каза, ще трябвало да търся салон ,в който работят с Inoa. Намерих един,с много добра работа ( от снимки преди след), но работят с Farnavita. Има ли проблем да не боядисват с Farmavita? Там казаха мислим че няма проблем, ама нещо не ми звучат убедително. Цветът ми е тъмно рус,пепеляв със стари кичури отпред.

# 576
Цветът изглежда много добре. Аз тъмнорусо не виждам Simple Smile
Според мен, на първо време не пипайте дължини, само корени, за да видиш как ще се справят с тях.

# 577
  • вкъщи
То по принцип винаги само корен правя, но не съм сигурна сега.

# 578
Момичета, има ли някоя от вас този цвят Dark Golden Blond:

# 579
  • Orihuela Costa,Spain
Момичета, има ли някоя от вас този цвят Dark Golden Blond:   Леле,уникален цвят,трепач👏🏻

# 580
Момичета, има ли някоя от вас този цвят Dark Golden Blond:

Страхотен цвят на косата!
А това е моят:

# 581
  • София
Аз без да искам си направих такъв цвят - dark golden blond с осмица с нещо си.
Обаче аз не го харесвам и на всяко къпане слагам син балсам...

# 582
Barbarella*, би ли споделила, моля, каква е основата ти и с каква боя си?

# 583
Аз бях платинено руса. После бях медно руса. А сега това. Не знам с какво ме правят. Знам, че едното беше Babyhighlits. Не живея в България. Но, много се харесвам така.

# 584
Някой може ли да ми каже има ли разлика между купешката супра и тази която използват в салоните? Днес фризьорката ми обясни че, ако ме боядиса тя, ще сложи професионална супра която е една идея по добра от дрогерийната и ще работи с нисък процент оксидант, което ще е по щадящо за моята коса отколкото боя с прахче.

Общи условия

Активация на акаунт