Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 44 234
  • 779
  •   2
Отговори
# 555
Можете ли да определите кой номер е моят цвят - по-скоро кичури, но вече доста си се сляха и си стана предимно руса. Постигнат е с блондор, но се чудя другия път, ако спомена, че искам само с боя (бели коси нямам) дали ще се получи? Четох, че с боя по-често се получавали нежелани отенъци и цветът се променял повече, но пък сигурно е по-щадящо за косата.
Скрит текст:

# 556
Според мен няма да се получи същото с боя. Поне на моят телефон това много светло, почти бяло русо. Моята лесно изсветляваща се коса не става толкова бяло руса в корена с боя.

# 557
Да, цветът при всяко миене се избистря още повече и стана по-светъл. И аз не мисля, че с боя ще го докарам същото. Остава ми явно варианта да си ходя на 4-5 месеца на кичури, както досега.

# 558
С боя абсурд да се получи, ще стане оранжево, ако нямаш проблем с блондора, си продължи с него.

# 559
Намазах се с dia light 9.13 и се получи що годе добре - нямаше изненади. Не потъмни особено основата, не изсветли по-тъмните кичури, но се получи един приятен мат, косата е жизнена и мека, има блясък.

Ето ако на някой му е интересно

Скрит текст:

# 560
Момичета, бихте ли ми препоръчали безамонячна силно изсветляваща професионална боя? От както промениха формулата на Олиосета съм в търсене на алтернативен вариант. Амонячните бои не са опция, много ме щипе при всяко боядисване, предполагам съм развила непоносимост от годините изсветляване.

# 561
Бел, аз съм доволна от Иноа. Изсветлявам се с нея от години.

# 562
Здравейте, може ли да ми кажете тази обливка подходяща ли е за руса коса, дори да не е Вела? Като съотношение и пропорции? https://www.facebook.com/share/r/PyLZpfsXN9krQrYu/

# 563
Христина, това видео е с очевидно фейк съдържание! Не бих се занимавала с подобни  експерименти!

# 564
Защо е фейк, нали смесва 2 бои и оксидант, 10 мин държи на мивката за тониране?

# 565
  • Варна
Защото за 10 мин. няма как да се промени тоя очевадно тъмен корен в това русо. Освен това е пълна олегофрения това изсипване на 2 бои на главата.

# 566
  • София
Ехе, този цвят би се получил с хубаво боядисване с бои 10ка.
Това обливане с 9ки е фейк.

# 567
Здравейте. Естественият ми цвят е 4 ка може и 5-ца. С дебела гъста коса съм. Блондинка от 15 години. 2 години поради бременност и разждне се боядисвях с олипсета 11.07 безамонячната, като в бременността се боядисвах веднъж на 3 месеца. Косата мие различни нюанси на русото- в краищата като цвят улична котка. На слепоочията имам огромни кичури бяла коса. Питах един фризьор какво ще препоръча- цялостнп бпядисвяне няколко пъти при него. Реших, че и сама мога да го направя, а и с малко бебе фризьорът ми е мисия неяъзможна чак за стоене и боядисване. И така вчера с две бои амонячни на Лакме 1220 се бпядисах. Цялата коса. Добре. Обаче тези бели кичури на слепоочията… виждат се.  Моля за съвети. Мислех си да се боядисам по- тъмно русо. Например нещо 9.23  златисто, пясъчно, та поне да боядиявя тези кичури. Харесвам си много сегашното русо. Просто не знам как да се справя с тия кичури бяла коса. Приемам вскакви съвети. Помагайте. Благодаря и весели празници!

# 568
  • Варна
Препигментация с чиста 8-ца. Разреждате само боя от тубата/без оксисант/ с вода с консистенция удобна за нанасяне с четка. Мажете белите участъци,хващате сешоара и сушите до напълно сухо. После си смесвате стандартната боя по указания и боядисвате. Не ви съветвам обаче да мажете пак цялата коса. Боядисват  само корен и тоя участък който ви тормози и това след поне 2 седмици.

# 569
Има ли значение дали се прави препигментация с амонячна или безмонячна боя?
Ако се прави на цялата дължина косата става на клечки ли след сушене?

Общи условия

Активация на акаунт