Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 44 210
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
На мен също ми харесва цвета на косата Ви, опитайте се да тонирате с някой от шампоаните сама в къщи, така и така сте ги купила, а след известно отидете и обяснете какво точно искате на фризьора.

# 601
Честно казано и на мен ми жълтее цвета. Моята коса е с подобни оттенъци и въобще не ми харесва.
За мен цветът на Rimmona е топ! Точно така искам да изглежда и моята коса, в събота съм на фризьор, да видим какво ще постигнем.

# 602
Бръм, забележи вляво. не знам защо не ми публикува целия отговор

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 19:24 от Christina-89777

# 603
За мен цветът на Rimmona е топ! Точно така искам да изглежда и моята коса, в събота съм на фризьор, да видим какво ще постигнем.
Благодаря! Стискам палци за резултата при теб и после се похвали тук! 😊

# 604
Хахха, няма да показвам моята ....горният пласт ми се накъсва постоянно и няма оправия. Фризьорката отказа да го подстиже, че много ще се скъси. Никъде не е накъсана, само там стърчат. И леко около лицето, където косата е много финна.

# 605
Ами да, те са си най-уязвими точно тези части от косата..

# 606
Точно така се държи чупливата коса. На мен не ми изглежда накъсана, а не добре изправена чуплива коса.

# 607
Моята е права, но изглежда точно така. Накъсана от блондора. Ето още един пример от нета в средната част накъсана, отдолу изтъняла

# 608
Благодаря! Стискам палци за резултата при теб и после се похвали тук! 😊
Решихме да сложим малко по-тъмен цвят, за да уеднаквим цвета, тъй като бях доста шарена. Получи се доста приятен тъмно-рус цвят, харесва ми.
При някое от следващите боядисвания ще
ми направи някой-друг кичур за освежаване.

# 609
И аз в момента съм шарена. Кой цвят сложихте и как беше цветът преди? Станало е разкошно иначе, много ми харесва 🥰

# 610
Не знам кой цвят е, фризьорката каза, че 4 цвята боя е смесила. Нямам снимка от преди, но цветът беше остатъци от кичури, отпред побеляло, израснали корени...

# 611
коя е фризьорката и в софия ли, че да знаем! и цена.
много ми харесва и на мен Simple Smile

# 612
Във Враца е, 120 лв. ми взе, като ме и подстрига.

# 613
Здравейте,искам да потъмня русото си до 9.3. Сега съм с 12.0 иии къде хваща, къде не, понеже имам и бели кичури и тн. Какъв оксидант да взема за 9.3 като я слагам на цялата коса- 6% ли? Много Ви благодаря предварително.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт