Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 44 203
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Във Враца е, 120 лв. ми взе, като ме и подстрига.
Може ли да кажете коя е?

# 616
Благодаря ви. А някой доволен от някоя боя с цвят 9.3. Нещо такова искам

# 617
Тази коса не ми изглежда на ниво 9, по-скоро 8, даже 7.

# 618
За мен 8 мица, нещо топло, към натурално (поне на моя телефон така се вижда). Отдолу ми тъмнее, не знам дали е сянка.

# 619
Здравейте, какъв период трябва да е минал от първото изветляване до 2ро ?

# 620

ехааа
човек да си направи една екскурзия до враца си струва Simple SmileSimple Smile
верно - коя е, браво на нея!

# 621
Сънувах, че си боядисвам косата черна и после много съжалявах, защото изобщо не се харесах. 😆
Събудих се и се зарадвах, че съм си с руси кичури, обаче корените сякаш този път фризьорката ми ги остави повече да се виждат, така че направо започнаха да ме дразнят. След няколко дни си взех една боя на Лореал Екселънс Pure blonde се води, уж в ИГ гледах как добре става като цвят на една жена с подобен корен на моя, ноо се оказа голяма лъжа (поне за мен).
Та, така се оказах с оранжеви корени, въпреки че май дори те ме дразнят по-малко от моите кестеняви, въпреки това искам да ги махна. 😀Така съня ми стана почти реалност и вчера поръчах тонера на Лакме - перла, като се надявам някак да им повлияе. Какво мислите вие, дали ще стане?

П.П. Вече съм в 9ти месец и изобщо не ми се занимава да вися пак при фризьорката, но пък явно хормоните са ми откачили, че се чудя с какво да си съсипя косата… 😅

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 13:27 от Rimmona

# 622

ехааа
човек да си направи една екскурзия до враца си струва Simple SmileSimple Smile
верно - коя е, браво на нея!
Заповядайте, направете си разходка! 🙂
Ако решите ще дам координати на лично.

Rimmona, за боята не мога да помогна, но пожелавам леко раждане. 🤗

# 623
Към бременната - освен леко раждане, 12 оксидант и 12 боя ще оправи корена, ако все още не Ви свърта и не сте родила 😀
Иначе аз оранжев корен не виждам. Ама собственият поглед е най-важен.
Между другото, това с черната коса и аз го сънувам редовно като някакъв ужас, после като се събудя и ми олеква 😅😅

# 624
Благодаря ви! Ох, направо съм в драма, че така се прекарах да го пипам изобщо този корен, ама като има да става… 🤣
А с този перлен тонер на Лакме съвсем ли нищо няма да стане?

# 625
Римона, цветът е много добре. Прелива, интересно е, на мен ми допада. Зарежи сега тази коса и мисли за по-приятни неща.

# 626
  • София
Тонера на Лакме, докарва много красив цвят, до първото измиване, абсолютно безсмислен продукт на моята коса.
Спомних си как ми направиха ярко жълти кичури точно преди раждане, нямах търпение да се прибера и оправя мазалото на фризьорката 🙈

Леко раждане, много си е добре косата 👌🏼

# 627
Ехо, бременната дама - оставете косата на мира, корена е чудесен, мислете сега за другото, много по-важното.... и леко и безпроблемно да мине всичко!

# 628
От снимката не се вижда добре, но са доста оранжеви особено на дневна светлина… ще изтърпя докато израсне явно… 😅

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 13:27 от Rimmona

# 629
Ако трябва да съм честна предпочитах за косата си да мисля отколкото за предстоящото докато бях бременна 🤣
Оранжевеят, но е приятно. Като израстне естествен корен ще стане като дълбок корен.

Общи условия

Активация на акаунт