Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 44 195
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Да, на мен за раждането не ми е притеснено, защото е второ и знам какво да очаквам. 😆 За косата обаче от доста време не си бях позволявала да я пипам, откакто ходя на фризьор, но явно хормоните си казват думата и придобивам повече смелост за глупости… И сега си мисля как бебето ще ме види с оранжеви корени и ще си каже какво е това чудоо 🤣

# 631
Римона, споко ! Бебето ще те търси дори да приличаш на чучело 🤣🫣! Шегувам се, то още няма изградени критерии за красота 😜! Пак се шегувам 😂!
Аз бих сложила някоя изсветляваща безамонячна боя ( напр. Inoa 10/11) да изравни и да убие оранжевото ! Леко раждане!

# 632
Здравейте, аз не издържах и вместо за матиране отидох за почти нов балеаж.
Харесва ми резултата, но вече мисля в посока поддлъжка на цвета и възстановяване на щетите. Може ли да ми препоръчате подходяща серия?
ПП прикачам снимка от резултата

# 633

Имам естествен корен и боядисани дължини с 4.1 преди около 3 седмици. Дължините бяха светли (бях руса дълги години). Само с боя съм се изсветлявала. Имам permesse 8.1 и 9.1 с 9% окислител. Ще се получи ли нещо хубаво ако я намажа цялата или да си взема окислител 12%?

# 634
Gold_blond, не мисля, че стане така! Трябва първо да се махне тъмната боя.

# 635
  • София
Много хубаво кестеняво!
Изчакай към месец, да падне малко боята и след това сложи 9ка с по-силен окислител.

# 636
Благодаря момичета. Пермес правят хубави цветове, но не мога да се понасям вече тъмна. Hug Русото си е русо.

# 637
  • Марс
Цитат
Започваш да зяпаш бляскави брюнетки - колко е хубаво косата ти да е жива, да блести, да е красива и здрава! И се намацотваш тъмна, киприш се като брюнетка.

Обаче душата ти е блондинска. Гледаш си снимките от русия период, особено тези по сватби и събития, на които си прилежно изсушена и направо ти се реве. Колко съм била красива! Русото си е русо

Не се сдържах Laughing горното е от първия пост към темата, периодично го препрочитам и много се забавлявам, моите одисеи с русото съвпадат едно към едно с поста Smile

# 638
След 3 пъти с машинка слрд черна боя върху светло русата ми коса, носталгията по здравата коса на брюнетка остана само да плаши сънищата ми 😀
Не си и помислям даже за по-тъмно от 8 мица 😁😁

# 639
  • София
Аз от един месец съм с перфектна 8ца, покри корените, седи добре, обаче душата блондинска не трае!
И пак ще се почва катеренето по стълбичката - 9 10 11...
По отношение на здравето на косата - вече толкова добре знам какво правя и с какви бои и маски се цапам, че не съм имала проблеми с изгаряне, сухи краища и прочие.

# 640
Аз пък не можах да изтрая оранжевите корени, обясних на фризьорката ми и тя щеше да ме бие, че съм посегнала към дрогерийна боя, че да докарам същия цвят като дължините (постигнат с блондор) и съм със записан час за утре. Нямам търпение да махне тоя морков от главата ми. 🤣

# 641
Да се похваля с новите корени, които не са вече в цвят морков, въпреки че трудно ги оправи.
Скрит текст:

И цялата коса:

# 642
Rimmona, чудна коса! Коя е тази фризьорка? Simple Smile

# 643
Благодаря! Писах ти на ЛС.

# 644
браво, римона Simple Smile сподели коя е фризьорката тук, ако искаш, цена и т.н. всичко.

имам въпрос: кое е по-щадящо (андреа профешънъл ползвам): силно изсветляваща боя или двуетапно изсветляваща пудра и отгоре с деми-перманентна/тонер? няма да си правя кичури и т.н., а навсякъде кичури и не искам да изсветля с няколко тона...

Общи условия

Активация на акаунт