Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 44 176
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
Аз мисля, че и преди съм писала за нея и затова да не се повтарям вече. От София е и работи към салоните на Стилист Капанов (за телефон може да ми пишете, че да не ѝ го слагам така).
За кичури ми взима 180лв, а сега само за корените, където сложи боя и по-малко кичури - 150лв.
Добре се справи, при положение, че наистина бях много оранжева в корена. Сега обаче мисля да я оставя да ми израства моя цвят, понеже така и така чакам бебе съвсем скоро и докато кърмя ще е трудно да отида, пък и да си почине малко от тези третирания.

# 646
А как е била преди?

# 647
Ей така, понеже сложих една дрогерийна боя върху моя корен… 😆 Изобщо да не я бях пипала, щях да си спестя стреса.
Скрит текст:

# 648
На мен ми харесва 🙈😄

# 649
Има ли момичета, които се боядисват / имат опит с боите на Матрикс?

# 650
Кое, това, което е била преди ли? Ама то беше като морков на естествена светлина… просто ужасно. 😅
Ти какво направи последно, кичури ли? Помня, от снимки тук, че беше с дълбок корен по едно време и такава дълга коса като моята.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 19:43 от Rimmona

# 651
Здравейте,остават ми две половинки и един цял оксидант от професионална боя perla,цвят 8 и 8.11,ако някой има интерес и могат да са му необходими,разбира се ги подарявам.Само за Пловдив,лично предаване.

# 652
Ами аз спрях с кичурите, защото както казах ми стопиха косата, моята е и супер тъмна и комбинацията блондор и толкова черна коса.. Сега си ходя всеки месец на боя, но в средната част имам за изчистване, там, където при кичурите са тупирали косата, та изчиства и тях.. Ще иска много време да се възстанови и като вид, и като състояние

# 653
Някой да е използвал безамонячната Иноа 10.12 ?
Хареса ми в каталога на Златна рибка, но не посмях да купя. Консултантката ме предупреди, че е малко количество и за моята коса,  до раменете, но много гъста, ще ми трябват 2 бои. И това май ме отказа. Чудя се още де, сега има някакво намаление, но пак са си 50 лв, като сложим и 2 оксиданта 9%.

# 654
Аз я използвам. 60 мл е Иноа и се използва 1:1 с окислител. Използвам я само с оригинален окислител, но сигурно става и с обикновен. На мен една боя ми стига за корените. За дължините слагам друга боя, защото не искам да ги изсветлявам, а само да тонирам.

# 655
Благодаря за отговора!
Може ли да кажете каква друга боя използвате за дължините и само 2- 3 см ли боядисвате с Иноа, за да ви стигне.

# 656
Благодаря за отговора!
Може ли да кажете каква друга боя използвате за дължините и само 2- 3 см ли боядисвате с Иноа, за да ви стигне.
Винаги само корен с Иноа, да, около 2-3 см.

Dia light 9.13 за дължини, както бях споделила по-рано
https://bg-mam.ma/p/1623240/48953745

Ето така изглеждаше без никакво тониране, само боя в корените

# 657
  • Варна
120мл. смес боя-оксидант е абсолютно достатъчна за боядисване на един корен,че и за обливка на дължините с разредена боя стига. Рибата да си ядат ушите. Така и не се научиха,че блондирана коса не се боядисва цялата.

# 658
Здравейте! Някоя от вас има ли опит с преминаването от медно русо ниво 7(доста измито вече) към тъмно русо отново 7-ца. Естествената ми коса също е 7-ца. Според вас с боя 7.11 дали би се получило?

# 659
И аз бих пробвала със 7.11 с 20- ца

Общи условия

Активация на акаунт