Любители на котки - Тема 192

• 33 529
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
Като видях сладура Блеко, да покажа и нашето кравайче. Голяма акробатка е като се ближе, но си е чистница. Много време отделя за това.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 19:21 от MianaNia

# 196
И само да вметна, покривалото за диван вече е с дупки, та в най - скоро време ще търся нещо сериозно да издържа на ноктенцата на Линка. 🙈

Като го намериш това сериозното, кажи и на нас да си купим Grinning
Има едни тефлонизирани дамаски, ако някой е пробвал, да каже издържат ли на котешки ноктаци.

# 197
Нашият диван е с някаква материя като много къс велур/набук, ама си е плат де. Никакви щети не остават от котките и някак не ги блазни да си точат ноктите. Иначе преди съм взимала от алиекпрес и от емаг поквирала, не от най-евтините, и не спасиха предишните дивани, но поне прикриваха щетите.
Иначе погледнах характеристиките и на моите на храната. Добре ли е според вас ? Ако трябва ще менкам с някаква

Purizon Adult Sterilised Grain-Free Chicken & Fish

Ingredients
Ingredients 30% deboned fresh chicken, 28% dried chicken meat, potatoes, 5% chicken fat, 2% powdered egg, 1.5% fresh deboned herring, 1.5% dried herring, 1% fish oil (100% herring oil), 1% hydrolysed animal protein, pea fibre, dried carrots, dried alfalfa, inulin, fructo-oligosaccharides, mannan oligosaccharides, dried pomegranate, dried apple, dried spinach, 0.3% psyllium, dried black currants, dried orange, dried blueberries, sodium, sodium chloride, dried yeast, 0.2% turmeric root, 0.12% glucosamine, 0.09% chondroitin sulphate, marigold extract, aloe vera extract, green tea extract, rosemary extract

# 198
  • София
Напазарувах от Нечовешкия..., много съм доволна, прилична сума дадох, но и доста спестих.
На мен всичко ми се видя по-скъпо в Нечовешкия магазин. Пример- консерва от 400 гр. Нуево в Емаг е 3,19 лв, а в Стефанов - 5 лв. Дори с 20% отстъпка, пак не може да се доближи като цена. Поръчах от Емаг. От няколко дни се чудех, защото преди я ядяха с кеф. Дано и сега е така! Взех им 3 разновидности. Използвах и ваучер от 10 лв, който ми бяха изпратили за поръчка над 50 лв. Намерих и начин да направя доставката безплатна. Simple Smile Много ме дразнеше, че искат 7 лв. Joy И някаква суха храна сравних. Цената беше по-добра в Зооплюс. Бентонитът също не беше изгоден.

Отборът по синхронно зяпане, синхронно миене и синхронно спане тренира усилено:
Подсети ме за стара снимка на Мацо и Мъро:

# 199
Така е, Таня, наистина някои цени са им много високи, но за тези консерви Life cat natural, си струва, те са си вносители и не ги намирам другаде изгодно. Oasy, също, има ги в ДМ, на същата цена като в Нечовешкия, но им е много беден асортимента в ДМ , а там има голямо разнообразие, и сега с намалението е по - добре от ДМ, а също и паучовете Petkul, основно това купувам от тях. Имам и карта за 5%отстъпка на всяка покупка и цената ми падна с 25%. Иначе пясъка, аксесоари, играчки си  взимам от другаде. 😉
В началото я изпробвах с почти всичко, което е на пазара, но се спряхме на тези, които хапва и не остава в купичката, а кака е щура на тема хранене и само чете, анализира кое какво има и полезно ли е за Линка, като ги хареса, взимам. 😁🙈
Vanne, като го открия покривалото 😄 ще споделя, ама сигурно ще трябва да е с метални нишки 😄, за сега най - издръжливи са родопските одеала останали ми от баба, колкото и да не ги харесвам 😉

# 200
Аз съм показвала в темата възглавничките ни  за столове, ушити от специален плат, който не подлежи на унищожаване от котки:)  Не помня кой точно беше, но ето пример:https://dejarosa.com/damaska-letto.html
Да, излиза скъпо, но моите не са мръднали, а постоянно някой агент спи по столовете.

# 201
  • Варна
Нашия Теодор пък изобщо не иска да яде пауча на РК. За сметка на това, сухата им храна си му е по вкуса и нея си яде, вземам му тази за британчета, все още за под годинка.
Пауч - само на Шеба, пилешки вариации със сос. Това е менюто.
Ето я душицата любопитна.

# 202
Фиона и Чубака имат същите вкусови предпочитания като Теодор. Супите на Шеба също много им се услаждат.

# 203
За съжаление маркирането на Блеки не се оказа инцидентно 😕 Явно е започнал да маркира. Вечерно време ни събужда с ужасно мяукане...
Период ли е, като при женските или няма да престане, докато не го кастрираме?
Малък е още, на 8 месеца е .

# 204
Неделно мързелуване и у нас - Сина с кака му.

# 205
Като видях сладура Блеко, да покажа и нашето кравайче. Голяма акробатка е като се ближе, но си е чистница. Много време отделя за това.

Човече имам същата котка.

Това пък е Алиса. Много обича да спи милата и да стои на прозореца да гледа. Не мога да спя без нея. Когато огладнее идва мяука ми и ме закарва при храната демек да и дам. Като иска да излиза мяука да и отворя, а като се прибира скача на бравата и влиза. Пък ако никой не я отрази усеща в коя стая съм и ми съдира комарника докато не я пусна.

# 206
На Блеки му е време за кастрация май Simple Smile Не е малък, навреме си го преживява Simple Smile

Някой питаше за grain free за малки котенца - има, да, всяка марка си прави и серия за малки котенца.

# 207
Неделно...сънливо

А аз цял ден не съм седнала - готвене, пране, сушилни, гладене + контрол на домашните.
Ама децата утре са онлайн от в къщи и да има какво да ядат.

# 208
Lusia,  Vanne, в старите теми една потребителка беше хвалила плата  канадски флоК или флоГ.  Има го изписан и в двата варианта в интернет. Издържал на всичко. Ако не се лъжа никът и беше Доня Дафина Черешова. Ако бъркам, да ме прощава. Отдавна не е писала.

# 209
Бяхте писали по-назад за кишки за котета - за какво ги слагате? Има ли такива против бълхи? Ще ходя днес да купувам нещо, защото мъжа ми пак е видял Sad

Общи условия

Активация на акаунт