Любители на котки - Тема 192

• 33 528
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
Ох, пак плакна очи с тези котове, чуждите все са ми най-сладки Heart
Това в Нечовешкия е само на място в магазините, нали?

# 181
Мързелива неделя у дома 🐈‍⬛😍

# 182
Минка какво хубаво личице има и тя😊 и тез пленителни очи 😍.Цурето и тя е симпатяга с таз муцунка.

Мазнини в сегашната бебешка пак са много 20 %, но от нея не получи разтройство. Обаче изпитвам леки притеснения да му взема пак на IAMS с толкова голям %.В храната на големите пак са 20 %, а тази за кастрирани е с 11 %. Нямат проблем с високия процент на тази марка.

Подаръка пауч от РК май беше със сос и моите му се нахвърлиха затова искам сос. Те май предпочитат сос, защото понякога им сипвам и малко вода в порцията и много им допада. Почва едно сърбане с мляскане много са смешни. Това не е всеки път естествено,  но в повечето им допада.
А и като съм взимала консерви и паучове от супера и моите правеха така. Падне ли се такава с желе, облизват само него и зарязват тези късчета.Дм-ските май бяха със сос и ги харесваха, но в един момент и тях спряха. Скоро не съм им взимала от физически магазини нищо освен лакомства.

Ако ми отслабне мъника съвсем ще се загуби 🤭🤭. Въпреки по-дългият му косъм, който трябва да му създава обем и дебелина  е слабушко.Повече от 2.500 не му давам, а сигурно е на 5-6-7 месеца вече.

# 183

Днес тая ненормалница ме къпа. Направо умрях от студ. После ме сресва.. И сега съм чиста и пухкава. Легнах на нея, че да не може да мърда. А да я видим.

# 184
Отборът по синхронно зяпане, синхронно миене и синхронно спане тренира усилено:

# 185
Отборът по синхронно зяпане, синхронно миене и синхронно спане тренира усилено:

Мале прекрасни са. Искам при тях. 🤭

# 186
Много обичам рижави животни и като ги гледам вашите чак и аз искам да си взема един Рижко.
Алиса ти всеки ден ли я къпеш тази малка сладурана. Вън ли е, кво прави, че толкова много се цапа ?

# 187
  • София
Имам питане от приятелката на дъщеря ми за тази храна - 300 г Smilla Adult Sterilised за кастирани котки, с птиче месо. Имало я с точки и иска да я вземе. Суха храна на Смила не съм взимала и не знам добра ли е.

# 188
Скрит текст:

Днес тая ненормалница ме къпа. Направо умрях от студ. После ме сресва.. И сега съм чиста и пухкава. Легнах на нея, че да не може да мърда. А да я видим.
Не, сигурно е легнала да се топли.

# 189
Morkovelka99, точно днес и дадох 2-я пауч от РК. Нещо им слагат пристрастяващо в тях. Направо е откачила. Давам го на малки порции, обаче цял ден откача. Мяука, лежи до чинията, едвам изчистих шкафовете. Като ги отворя и се навира там и си мисли, че има ядене. Направо се проклех, ама реших да и го дам този днес, че съм си вкъщи цял ден, а нали се оказа, че тяхната храна и действа разхлабващо. Много обича да яде и сухата, но съм я преустановила и си яде от старата. Повече няма да и взема такава. Тези без зърно храни дали са подходящи за малки котета на 4-5 месеца?

# 190
Напълниха ми се очите пак с котешка красота Heart Eyes
Това котката е много дзен животно. Трябва да се поучим от нея Simple Smile

Аз съм доволна от Smilla. Преди Taste of the wild моите ги хранех с Smilla. Даже сега имам един резервен пакет от тази за кастрираните - лилав пакет Smilla Beef Special needs Sterilised. Кучката го разкъса и си хапна, та е облепен с тиксо и скрит в гардероба.

Мисля че би могла да замени успешно храната на DM.

# 191
  • София
Блеко спи с отворени очи и оплетени крака 😃

# 192
Козината и е дълга и се цапа като яде и се дразня като е мръсна. Излиза на вън до тоалетна и пак се прибира. Затопли се при мен и заспа. Не се мие много. Свикна с мен. Където отида е с мен. Магазина е на 30 крачки от нас и като отида ако е на вън идва с мен, после се връщаме заедно. Излиза си де.

# 193
И моите повече харесаха пауча на РК отколкото сухата, аз на всички дадох по-малко да си опитат.
Смила в лилавите пакети и аз им бях купила, но не я одобриха. Тяхната беше с говеждо и със зор я изядоха. Хубавото беше, че бях взема малък пакет. Лилавите пакети май ги водят най-добрата им серия. Аз тогава се чудих варианта без зърно ли да взема или кастрирани. Взех кастрирани, но и бебешката не им допадна. Изядоха я със зор.

Нали не е полезно за тях да се къпят често? И моите много се цапат, но не смея често да ги къпя и затова те попитах. И мен ме дразнят, но трябва да стоят само вътре, че да са чистички. Моите обаче не искат само вътре и си търсят излизането.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 19:03 от Morkovelka99

# 194
Оле колко красоти сте постнали, направо не си събирам усмивката, всички ми харесват и им се радвам много. ❤️😻
Напазарувах от Нечовешкия..., много съм доволна, прилична сума дадох, но и доста спестих. Този път бях с кака, пък то нали чете етикети като щуро, ама нека все така да ми се грижи за Линош, моето сърце прелива. ❤️😻Линка разгледа покупките, хапна и сега спинка блаженно в кака - обожавам ги!

И само да вметна, покривалото за диван вече е с дупки, та в най - скоро време ще търся нещо сериозно да издържа на ноктенцата на Линка. 🙈

Общи условия

Активация на акаунт