Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 41

• 45 906
  • 497
  •   1
Отговори
# 420
ДУ на Ести за мен е ужасен ФДТ - прекалено плътен и покривен. Всъщност аз нищо на Ести не харесвам и отдавна съм спряла дори да тествам неща на марката, за покупка да не говорим.
За мен козметиката на Ести е стара и демодирана. Има толкова нови продукти, нови марки, съвременни технологии. Дори големи имена се пречупиха и създадоха по-съвременна козметика, по-интересна дори и като визия.  Ама Естито-не.

# 421
Е, Estee не е само DW за да бъдем честни!

# 422
На мен DW също ми идва сухичък, странното е, че при мен не е толкова покривен колкото почти всички се кълнат в него (ползвам го с “неговата” база + стабилна хидратация). На Tarte-Face Tape, KVD-Good apple ( и двата варианта) и на Too Faced-Born this way (отново 2-та вида) са къде-къде по-покривни. Но едно е вярно за DW-не мърда през целия ден. Blush

# 423
Винаги гледам да имам по едно шише DW за да мога да "ашладисам" къде къде по-нови и красиви ФДТ, когато имам нужда да са не само красиви, а и много по-трайни на моята смесено-мазна кожа. Както и снощи направих - 30С, 90% влажност, когато не валеше, а валеше 70% от времето.

Ето този ми е любопитен, ще трябва да взема да го опитам като застудее:

A на азиатския пазар го има и като къшън!

Koето ми напомня, че имам мостри на форумния любимец Шисейдо и на Герлан Теракота и държа да опитам втория докато е още горещо.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 18:09 от Agent Provocateur

# 424
  • София
Поръчах Герлен Теракота, въпреки че ФДТ на Герлен мисля не са моето и съм изключително любопитна дали ще си паснем все пак с него. Другата седмица се прибирам от почивка и ще ме чака при куриера Simple Smile

# 425
Имам на Герлен-Parure gold, подарен от роднина, много покривен, не стои тежко и също е много издържлив (оксидира минимално). И аз имам винаги един зареден DW.

# 426
ДУ е страхотен фдт, не случайно почти всички гримьори го имат в куфарите си. Играта с него е да се смесва. Иначе изсъхва много бързо, може да стане на петна и почна да дърпа влагата от кожата. Но ако искам дълготраен грим, който не мърда ни в жега, ни във влага той ми е фаворит. Тези дни го разносвам с true match, преди го смесвах с Миша. Чудно става.

# 427
Скъпият на ЕЛ при мен застава чудно.❤

# 428
  • Варна
Аз с каквото и да положа DW върху кожата си това няма мърдане по 12 часа.,
Много ми е любим❤️
Нищо не ми запушва

# 429
И аз нямам оплаквания от DW, но напоследък за грим, който трябва да не мърда, съм доволна и повече ползвам този  Clarins
https://douglas.bg/clarins-everlasting-foundation-conf-55938
Днес ми пристигнаха
https://www.notino.bg/maybelline/instant-age-rewind-perfector-4- … n-vid/p-16152718/
https://www.notino.bg/maybelline/superstay-vitamin-c-skin-tint-s … zhata/p-16233335/
Май съм се надценила и ще са ми добре и двата сега, докато съм с тен. Поръчах си предходните номера, ще смесвам. Утре на светло ще ги пробвам, че вече си почистих лицето, но мацнах от SuperStay и ми се видя, че е добре за сега, а съм доста потъмняла и в лицето, въпреки, че слагах слънцезащита, но за 17 дни под слънцето нямаше как да се опазя напълно.

# 430
Фреш, не ползвам база под него. Ползвам обаче повече стъпки грижа и по-озаряваща слънцезащита. Понякога и олио за лице. Базата е там, за да ми даде нещо към продукта над нея. Защо да не го направя чрез грижа или защита?
ДУ е чудесен продукт, който ползвам по същия начин или смесвам- сам по себе си не стои добре на моята много суха кожа. Изключително много зависи и как го нанасям. DW не е един единствен продукт. Light вариантът беше манна за суха кожа, но е спрян за огромно мое съжаление.
За Глоу ефект бих погледнала Armani nude, YSL NU, Mac face and body (класика, чудесна такава, но само и единствено нанесен с ръце) и подобието от rare beauty, Vichy Mineralblend,  Laura Mercier, Urban Decay Hydromaniac. И доста, доста други- качила съм доста назад из темите, със снимки- нарочно.
Пффф Агент, баш в твоя цвят го имах и го пратих на някой от форума. Ако се познае моля да пише кой беше цветът.

# 431
Дано да се познае и да се обади! Ти винаги ме уцелваш, око имаш безгрешно! Или ако си го поръчвала онлайн рисийта може и да пази номера...

За глоу също така тествах неотдавна новия на Фенти и ми се видя много читав (аз харесвам и приключих 1 пълноразмер и 1 травъл от матовия) ето този:

Soft'lit Naturally Luminous Longwear Foundation

Get luminous without looking greasy. A benefit-packed, hydrating foundation that’s longwear and delivers a naturally radiant finish with a second-skin feel—in 50 shades for all skin types.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 15:03 от Agent Provocateur

# 432
Много е читав и много хубаво Глоу отвътре имитира за сухарки като мен. Още един глас за Фенти.
Не беше онлайн, уви, от магазин го цапнах.
Мисля, че го продадох покрай кампанията за Павел или го подарих, не помня, но ти е летния цвят. Ти малко по-различен подтон вадиш лятото.
Ако ще пробваш Шисейдо, дарлинг, гледай да си у вас или на къси задачки. Стои мокро, не е твоят джам.

# 433
Привет отново! Видях, че има мнение и за новия хидратиращ на Фенти. Как е откъм покритие? Също е важно дали оксидира и колко е траен. Имам лош спомен от матовия му брат, единственият ФДТ, който усещах като маска на лицето си+огромна оксидация. Иначе към базите за лице на Фенти нямам никакв забележки, разбират се супер с нормална към комбо кожа. Heart

# 434
Излезе ми реклама на нов (за мен) продукт на Миша, та ако някой е запознат и има отзиви ще съм благодарна

Общи условия

Активация на акаунт