Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 962
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 750
Тя и  Никол влезе с впечатляваща визитка,но поне до момента не показва нищо уау Grinning често е в издънка, но пък все някой друг е виновен, държи се точно като тьотката от Равда

# 751
Тя и  Никол влезе с впечатляваща визитка,но поне до момента не показва нищо уау Grinning често е в издънка, но пък все някой друг е виновен, държи се точно като тьотката от Равда
Когато си с лузъри не е никак готино в един отбор. Особено като почнат ред сълзи, ред сополи.
Никол е според мен малко мъжкарана, но заради камерите няма как да се справи с непохватните.
Надявам се от днес всички да започнат един вид на чисто.

# 752
Не помня къде каза,че е работила Никол,но си мисля,че и тя няма да е особено успешна,те отборите все са от лузъри. Никой успешен готвач няма да си остави добре платената и сигурна работа за 2 месеца или там колкото време снимат,за да го унижават и овикват пред цяла България

# 753
Е, не съм съгласна за Никол. Аз не я харесвам изобщо като характер, държи се много нелепо, но като готвач не виждам да има по-добър от нея при жените.

Всички, които са си зарязали работата в престижни ресторанти, за да дойдат Ангелов да се гаври с тях, са ми съмнителни.

# 754
  • София
Една от новите ми прилича на Стефи от първия Мастършеф. Сега се изявява и в "Бързо,лесно , вкусно" по БНТ
Точно тя е.

# 755
Е, не съм съгласна за Никол. Аз не я харесвам изобщо като характер, държи се много нелепо, но като готвач не виждам да има по-добър от нея при жените.

Всички, които са си зарязали работата в престижни ресторанти, за да дойдат Ангелов да се гаври с тях, са ми съмнителни.
Това не я прави особено знаеща и можеща, сравнена с Мони и мис Баба - да ,изглежда супер адекватна. Ако я сравним обаче с един Реджеп или Никола, си е също толкова нелепа като Мони. Естествено не изключвам възможността  да гледаме сценарий и нарочно да ни показват само издънки ,а после изведнъж половината да започнат наистина да готвят

# 756
Има професионално образование и най-вече професионален опит. Другите го нямат и не знаят сигурно дори какво е су вит.

# 757
  • София
Защо бащи деца правят и ги оставят?И защо не ги поглеждаха никога повече?

# 758
Новите участници ми харесаха, всичките. Изглеждат глътка свеж въздух сред иначе фрийк шоуто.

Мони Бонбони може да е куха лейка, но в същото време е добра и мила.

# 759
Новите и на мен са ми симпатични и изглеждат добри готвачи. Ще видим принцесата де, тя е въпросителна засега.

Но си държа засега повече на Чоткин, Митко, Поли, Царина и Галин.

# 760
  • Буркина Фасо
Мони Бонбони може да е куха лейка, но в същото време е добра и мила.
такива са за друг формат Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 761
Или старите са много зле, но определено новите много ми допаднаха. Симпатизирам силно на Стефи, веднага си я спомних от Мастър шеф.
Тия другите големи змии, ще има да се правят на интересни сега..
Надявам се новата четворка да ги свали малко на земята. Simple Smile

# 762
Стефи и аз си я спомних, не помня там как се е представяла, но сега ми е симпатична

# 763
Очаквам червените да спечелят.  Да видим

# 764
Принцесата Лидия, както я наричат, ми изглежда жена, която може да се справи, но паниката й изигра кофти шега. Станислав, Стефи и Сарамандов обаче бяха една идея по-уравновесени, вписаха се добре в новите отбори и вдигнаха нивото.

Малко се скандализирах, че топ предприемачката и собственик на ресторант Чимидова никога не е готвила свински стек...
По едно време ми се струваше, че Светла ще откачи до крайна степен.

Общи условия

Активация на акаунт