Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 780
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 990
  • Другата България
Гатьо що крещи така?

# 991
  • На Изток от Рая
Той си мисли, че още е в игрите Гладиатор 😀. Ама Виктор не е Димо...

# 992
И миналата година ли даваха такива интрота за идния епизод, че се губи елемента на изненадана, кой ще е номиниран?

# 993
Сигурно по сценарий.
А  на Бонка можеха да дадат да направи препечени филийки.
Какви са тези лесни кюфтета. Къде къде е по-трудно да се препече хляб.

# 994
  • На Изток от Рая
И миналата година ли даваха такива интрота за идния епизод, че се губи елемента на изненадана, кой ще е номиниран?
Нова по принцип имат навика да издават номинирани, не само в това риалити

# 995
Слаба ракия е Радка, обаче Бони ми е супер дразнеща. И кюфтетата й бяха сурови.
Хич не е толкова лесно да се направи наистина добро пържено кюфте, апропо.

# 996
Гатьо няма месо, което да ми се опре:joy:
мисо, мисо Wink
От визитката й разбрах, че е спечелила "Мастър шеф", който не гледам.
Там беше много добра, просто във всяка "серия" правеше чудеса и Шеф Силвена Роу много я хвалеше
Той си е примат. В "Игри на волята" го видяхме що за стока е. Тука е уж по-шлифован, но пак си показва първобитното поведение.
Силно се надявам Симонка утре да си тръгне.
Ее, недей, Дон Жуан ще страда.

# 997
Слаба ракия е Радка, обаче Бони ми е супер дразнеща. И кюфтетата й бяха сурови.
Хич не е толкова лесно да се направи наистина добро пържено кюфте, апропо.
Радка и Бонка не са за това предаване. Скучни са и двете.
Като се сетя що кюфтета съм опекъл на скара и изпържил като дете. И бях първи на кюфтета заради задължителната дегустация, която всеки път правех. Simple Smile
А какви картофки ставаха в домашно приготвена свинска мас. При тях също без дегустация не минаваше.
Риба по същият сценарий.  И като се промени цветът на мазнината - изливам в една тенджера и слагам нова.
Имаше едни котлончета 800 Вата с открит нагревател - супер бяха за готвене. А какви препечени филии ставаха върху тях - ммммм. Simple Smile
След препичането поливане под чешмата и в чиния, олио и сол на вкус, после ядеш и ревеш. Simple Smile

# 998
  • Sunshine state
Да, Симона и мен ме дразни, но Никол с това биткаджийско и мутренско поведение също не е далеч от неприятниците и дори ме напряга повече - все е на нож, все нещо вика и мрънка, много досадна. От нея започват повечето скандали. Дано я разкарат скоро. Радка и Бонка са ми и двете неприятни. Александра ми е другата лигла-неприятница от златните. Говори като някое 5 годишно.  Тия игри с кънките не ги харесвам никак - все някой е с травма и ако помните, една година една жена се поряза на кънките и то не безобидно.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 00:26 от Pupitka

# 999
  • София
Разрових се малко за Полина, като човек който ми е по-симпатичен. И се изненадах, че е правила рундове и в други предавания. Миналата година се е пробвала в последния сезон на Masterchef, където не са я удобрили след там дебютното им ястие (или както им е формата, никога не съм го гледал).

Още по-странно е, че преди е била в орбитата на 7/8 и Славчо от Плевен, в някой от конкурсите му Laughing Беше ми много cringe да го гледам, но пък и любопитно.

https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/355-1-7-polina-alatinova. … -9wYbVaYsQVN9xd9x

А и бивш кандидат за общински съвет Пловдив от "Изправи се БГ! Ние идваме" Laughing Доста шарен живот води Полито.
РЕзко ми падна в очите с кандидатурата на "Ние идваме", а и в 7/8 не знам какво търси..всъщност явно слава. Мисля, че в ХК има максимум двама добри готвачи, които се знаят от самото начало и битката на финала, ще е между тях. Другите обикалят като сателити около тях, там са за парлама и сеир..и слава, разбира се. Доста ни спестяват от процесът на готвене и наблягат на скандалите, изсипването на сосове по главите, гонене от кухнята, после видео как изгоненият пуши цигари или чете рецептурника, друг отива да го извика, има и приветстване на гостите, както и мобилна станция ...Така човек не може да си направи изводи кой умее да готви и кой не. Примерно в МШ, доста по-подробно ги снимат, разпитват ги какво ще приготвят и няма толкова излишен пълнеж. А и журито е от 3ма, а не само един, който коли и беси.

# 1 000
  • Sunshine state
Коя беше тази Поля? Новата с къдравата коса ли? Ако е тя, още с представянето си ми падна в очите - била се обучавала при Ангелов, а той не я помни. 😂😂 Голяма натегачка.

# 1 001
  • София
Не е къдрава и нова Laughing Тази е

# 1 002
  • София
Аз не мога да повярвам, че Бонка готви по-добре от Радка...стига.. Всичко е субективно и аз видях едно сурово Бонкино кюфте, но шефът нищо не каза. Ако искат и Гордън Рамзи могат да го изкарат като пръв левак, който едно поширано яйце не може да направи...А и да я изгонят преди Гатьо и Кито с единия таратор, не ми се струва реално и сериозно. Просто е набелязана, не пее, не се лигави, не пуска смешки и айде чао..
Абсолютно е така! И аз си мислех същото, докато гледах - естествено, че ще изгонят Радка, като не е атрактивна за шоуто. Нищо, че е единственият готвач там, явно Китодар, Кобилкина и Гатьо са къде-къде по-добри от нея. А на Бонка кюфтето наистина беше сурово, много ясно се видя.
Иначе нещо не успяват да ми хванат вниманието тази година, скучно е и гледам само по навик.
Лигавщините на леда ми дойдоха в повече. Симона е чисто малоумна, как само подаде запалена горелката, няма грам акъл. Rolling Eyes
Златните бяха смешни на играта, тъкмо си показаха капацитета - добре, че накрая го свалиха това цвекло от опциите, че 100 пъти го отвориха. Гатьо си е неандерталец, той и в Игрите си беше същият.
"Свинското мИсо на тиган щИ гУ пИка." Убива ме с тоя диалект. Joy

# 1 003
  • Sunshine state
А, и тази не я харесвам. Голяма командаджийка го раздава и не пада по гръб. 😂 Още не мога да им науча имената.

# 1 004
На мен най-противна ми е лесбийката Никол с огромното си самочувствие без покритие.

Общи условия

Активация на акаунт