Тунис/Тема 3/

• 80 398
  • 757
  •   2
Отговори
# 420
Търся контакти на местен гид, който може да направи индивидуална 2-3 дневна програма/и пустиня. Местата не се покриват от предлаганите групови екскурзии. На английски. Френски не говорим

# 421
  • Beyond the Frontiers
Търся контакти на местен гид, който може да направи индивидуална 2-3 дневна програма/и пустиня. Местата не се покриват от предлаганите групови екскурзии. На английски. Френски не говорим
+21628664090 Basset Zidi
Някъде по групите го срещнах, но не знам дали може да свърши работа. Има Вайбър.

# 422
  • Варна и...духом на Босфора
Има и WhatsApp Басет.
Той си е на Джерба.
Говори руски,и последно като го изпитвах 😁 17 юли,и с българския се справя добре.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 17:21 от redemi

# 423
Момичета, сушляково яке с качулка ще ми свърши ли работа за автобуса към Сахара? Имам и шалове, които съм приготвила за тюрбан за снимки. А не може ли просто да помолим шофьора да намали климатика? Има ли достатъчно време за снимки в пустинята?

Вълчева, гледам, че са ти отговорили.
По моя опит вземи си шушляковото яке, даже и жилетка под него.
Като си на 30-35+ градуса, а в автобуса стане около 20 хич не си е работа, особено ако си зиморничева като мен. Няма нито да натежат, нито да няма къде да ги сложиш.

Скрит текст:
Май не съм писала тук, аз 2 г подред пътувах за Египет, после за Тунис, през нашата зима. За Египет всички мъже бяха с ризи и леки якета, всички умряхме от студ. Следващата година - Тунис. Аз с кожено палто. На връщане 2 жени се доближиха към мен и ми казаха: "Като Ви видяхме как сте облечена, Ви помислихме за луда, ама сега Ви разбираме защо."

# 424
Zanet😊
Изпраскай фотка с кожуха немедленно.

Ето как са облечени някои туристи
Сутринта около 5.05 на Chot el Jerid,3 юли
Ставаме 3.15.
Тръгваме 4.25 от хотела в Тозьор.

В автобусите температурата е между 23 -26 градуса.
Ако е студено,веднага дигаме градусите.
Аз така минавам и питам.

Всички мои колеги гидове правят индивидуални турове,но примерно на Дуга,Загуан,Удна,Шенини,Татуин/ града/,си иска време и подготовка.
Сега Обаче!
От 13 юли почнаха концертите в Ел Джем!
Абсолютно препоръчвам!
Знам номера на Адел,организатора
Тъй че.....давайте!❤️❤️❤️❤️

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 19:36 от redemi

# 425
С удоволствие, redemi, в мометна не мога, в стария телефон са ми.

Вие, може да вдигате температурите в буса. Ама други-не. Да не говорим, че винаги има климатерични оплаквания и една жена да каже, че й е топло, градусите падат доволно.
Аз имам много негативен опит с бус София- Солун и не само. Пример: Тай, Камбоджа и т.н.
Да не говорим, че моя приятелка започна работа в Гибралтар, едни дрехи държи в офиса, на 17 градуга, с други излиза на ен брой/30-35+/ градуса. Именно поради тази причина, а не заради повечето заплащане щеше да се връща.
Аз призовавам за повече внимание и то от собствен опит. Иначе, кой както иска.

# 426
  • Beyond the Frontiers
Аз че съм змия, змия съм, демек топлолюбиво. Ама освен да наметна летен шал за да не ме бие директно студената струя въздух, друго не съм обличала...чак якета...
Рокля, сандали и летен шал...

# 427
Добро утро от плажа на Steigenberger marhaba and talasso hotel, който още като приближиш ти ухае на камилски ла...а! Ама природа, какво да правиш😁😁😁
Я кажете тези кърпи, които ги продават за колко мога да взема 1 най-евтино, върви ли пазарлъка🤣🤣🤣
За хотела мога да кажа, че съм разочарована за 2 нощувки, очаквах повече, представям си щом този държи добро ниво другите какви ще са. За 2 нощувки успя да ни се запуши мивката, днес тоалетната (на рецепцията казаха, че е general problem и работят по отстраняването),развали се ел.бравата и не можехме да си затворим вратата, убих гигантска хлебарка в банята, климатика трака и работи яко , но максимум сваля температурата на стаята до 26.7 градуса, камериерката се опита да ме трови с нещо кисело , което е забравила в термоканата , предполагам, че е чистила котления камък, не й оставих бакшиш и си отмъщава , че ни запуши сифона на мивката и не ми остави кафе. В хотела не можеш да пиеш кафе до 10 часа, Никой бар не работи. Обаче аз съм позитивна-тя мисли за здравето ми и не иска да пия кафе на празен стомах, научих и как е хлебарка на английски 🤣🤣🤣 Тези неща мен не могат да ме бутнат !!!
Храната е добра, персонала са много мили и усмихнати! За ден и половина толкова от мен, но за мен хотела плаче за реновация, и тона от стаята супериор с морска гледка.
Да добавя, че полета та 24.07 обявен за 18 и 30 си закъсня обичайно с 2 часа, летището прязно на Терминал 2, ама няма самолети, дремем 2 часа, информ.табла не работят, нямаше обявен гейт и слушаме само високоговорител, изведнъж обявяват последно повикване за полета на гейт В 13 , най-в дъното, и сред 5 мин пак последно повикване, гейта затваря, всички хора (и възрастни) тичат към гейта, настанихме се в самолета и казват, не мърдайте сега, че самолета зарежда гориво, айде чакай вътре още половин час. Не можеше ли първо да заредят и тогава да ни юркат???

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 12:19 от CarryIna

# 428
Добро утро от плажа на Steigenberger marhaba and talasso hotel, който още като приближиш ти ухае на камилски ла...а! Ама природа, какво да правиш😁😁😁
Я кажете тези кърпи, които ги продават за колко мога да взема 1 най-евтино, върви ли пазарлъка🤣🤣🤣
За хотела мога да кажа, че съм разочарована за 2 нощувки, очаквах повече, представям си щом този държи добро ниво другите какви ще са. За 2 нощувки успя да ни се запуши мивката, днес тоалетната (на рецепцията казаха, че е general problem и работят по отстраняването),развали се ел.бравата и не можехме да си затворим вратата, убих гигантска хлебарка в банята, климатика трака и работи яко , но максимум сваля температурата на стаята до 26.7 градуса, камериерката се опита да ме трови с нещо кисело , което е забравила в термоканата , предполагам, че е чистила котления камък, не й оставих бакшиш и си отмъщава , че ни запуши сифона на мивката и не ми остави кафе. В хотела не можеш да пиеш кафе до 10 часа, Никой бар не работи. Обаче аз съм позитивна-тя мисли за здравето ми и не иска да пия кафе на празен стомах, научих и как е хлебарка на английски 🤣🤣🤣 Тези неща мен не могат да ме бутнат !!!
Храната е добра, персонала са много мили и усмихнати! За ден и половина толкова от мен, но за мен хотела плаче за реновация, и тона от стаята супериор с морска гледка.
Да добавя, че полета та 24.07 обявен за 18 и 30 си закъсня обичайно с 2 часа, летището прязно на Терминал 2, ама няма самолети, дремем 2 часа, информ.табла не работят, нямаше обявен гейт и слушаме само високоговорител, изведнъж обявяват последно повикване за полета на гейт В 13 , най-в дъното, и сред 5 мин пак последно повикване, гейта затваря, всички хора (и възрастни) тичат към гейта, настанихме се в самолета и казват, не мърдайте сега, че самолета зарежда гориво, айде чакай вътре още половин час. Не можеше ли първо да заредят и тогава да ни юркат???

Кърпите- на 12-13 лири.
Хубаво е човек да знае езици, 😄
Туй в Сус ли е,в Хамамет ли е хотела.

Ето от 16 юли,Сахара.
Кой с шал,кой с шапка,язе- ийч😄

# 429
Redemi, в Хамамет  е хотела.
Как да разбирам цената за кърпите в лири, или имаш предвид тунизийски динари?
Довечера мислим да хванем такси и да се разходим -дайте идеи в Ясмин Хамамет какво може да видим, че сега не помня вече.  И има ли магазини да вземем някаква козметика на фиксирани цени, че ми е писнало от пазарене.Къде да кажем на шофьора да ни остави? Изобщо всякакви идеи относно една разходка там са добре дошли. Благодаря ви!

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 16:58 от CarryIna

# 430
Здравейте,има ли някой,който се е върнал от хотела Сентидо Белвю парк в Сус или е бил там миналата година,за да сподели своите впечатления за хотела .

# 431
Ох
Динари бе.
Щото от Лондон се връщам,😄.
Големите ,обаче от 20 лири - Емен,Емен
Приготви си 13 динара и кажи толкоз имам.

В Ясмин- магазина срещу Айфелтаур на кръговото - Макси маркет- там на два етажа има всичко с фиксирани цени.
И Joy's също.
Козметиката в Маркета е на първия етаж в дъното вдясно.
Яжте сладолед на Марината,преди да навлезете вътре в Gelateria Pinocchio
Разходете се из Марината,
Le Cap - хубави пици,
Nova Storia- но той е по - навътре, добра италианска кухня

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 18:51 от redemi

# 432
Ох
Динари бе.
Щото от Лондон се връщам,😄.
Големите ,обаче от 20 лири - Емен,Емен
Приготви си 13 динара и кажи толкоз имам.

В Ясмин- магазина срещу Айфелтаур на кръговото - Макси маркет- там на два етажа има всичко с фиксирани цени.
И Joy's също.
Козметиката в Маркета е на първия етаж в дъното вдясно.
Яжте сладолед на Марината,преди да навлезете вътре в Gelateria Pinocchio
Разходете се из Марината,
Le Cap - хубави пици,
Nova Storia- но той е по - навътре, добра италианска кухня

Благодаря много!

# 433
Кърпи купих по 5 долара от плажа.

# 434
Може ли инфо за Houda golf beach до Монастир?С дете на 6г ще сме и какво може да видим наоколо

Общи условия

Активация на акаунт