Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 961
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Маска на лицето, ролки на главата и кафе в хубава чаша - така стартирам деня Heart Eyes

# 241
Това боядисване голямо приключение се оказа 😂 вчера цял ден местене на мебели, чистене, местене на багажи, опаковане... отделих няколко торби стари дрехи за рециклиране, заковах гръбчето на гардероба. Скапах се. Днес между срещите прибирам по шкафовете, вече изсъхна всичко, като нова е стаята 😍сменях спално бельо, прах пердета... Скапах се. Довечера съм на масаж, после ще си легна на уютно в новата стая, на арома лампа😌

# 242
  • Mediterraneo
Обяд навън.

# 243
Взех си нова книга,  запазих час за маникюр и сега ще си правя палачинки ❤️

# 244
Резервирахме си спа уикенд.

# 245
  • София
И аз. Simple Smile Моят е чак в началото на юни (за РД на едното дете). Резервирах и морето (началото на юли). Въобще, обичам да планирам. И обичам да имам пътешествия, които да чакам с нетърпение.
Днес напук на мрачното време съм пак с любимата жилетка в горчиченожълт цвят.

# 246
  • София
Дойде новата ни кухня. Нямам търпение мъжът ми да я сглоби и да изпия чаша кафе в нея. Simple Smile

# 247
Дойде новата ни кухня. Нямам търпение мъжът ми да я сглоби и да изпия чаша кафе в нея. Simple Smile
И аз чакам нова кухня ❤️ нямам търпение 🥰🥰🥰. Да се допълня за днес - ометох солидно количество суши ❤️.

# 248
  • София
Днес от много време насам ходих на маникюр... И после на фризьор! Ей така за мен...

# 249
Почивам си, докато малката спи. Записах час за козметик. Купих си цветя, които ще засадя по-късно.

# 250
Нова чанта Simple Smile

# 251
Пристигнахме на кратка,семейна СПА-ваканция.

# 252
Изпратих синковците на спортен лагер и няколко дни ще съм сам. Пък и ще ми ги върнат изморени и кротки.

# 253
Аз нова книга, която ми е много интересна и много трудно изпускам когато трябва да свърша малко работа. Т.е. не е лесно Simple Smile

# 254
Аз нова книга, която ми е много интересна и много трудно изпускам когато трябва да свърша малко работа. Т.е. не е лесно Simple Smile

Сподели моля коя е книгата!

Общи условия

Активация на акаунт