Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 418
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 095
Какви красавици имаше миналата година, Джия, Айлин... не мога да повярвам какъв състав са спретнали. От сега ме е срам за утре.
Страшна красавица беше Джия 🫠
За мен най-красиви от трите сезона си остават Микаела и донякъде Айлин. Потресена съм от това, което виждам. Миналата година имаше разнообразие: Лия, Боряна, Меган, Вики.. пак имаше хубави момичета, а сега в най-добрия случай - симпатични.

# 1 096
Втората партида умишлено са подбрани за съспенс. Явно такава е режисурата. Вероятно на кресливата с червената рокля са й платили добре, за да играе провокатор.

# 1 097
  • България
За мен Екатерина (полуазиатката) е наистина красива и много мила, но не е силно изразен характер и не знам как ще се оправи в кокошарника. Видях, че на промото ще плаче.

# 1 098
За мен Екатерина (полуазиатката) е наистина красива и много мила, но не е силно изразен характер и не знам как ще се оправи в кокошарника. Видях, че на промото ще плаче.
И аз така мислех, но я видях без грим…

И нещо в говора ме дразни.

# 1 099
Нищо общо с Инстаграм. Иначе е симпатична.

# 1 100
Екатерина просто изчезна като дойдоха другите. Явно и липсва присъствие.

# 1 101
Май няма Елени тази година.
Няма да ви казвам кое е протежето на Елена, че ще се разочаровате 🤣 следват се в инстаграм 🌹

# 1 102
Габриела нали каза, че се отказала от плуването заради алергия към хлора във водата? Преди малко в спортната емисия ни показаха олимпийската надежда по плуване Габриела Георгиева. Доколкото разбрах утре, в сутрешния блок, ще има репортаж за нея и ще ни покажат кой ще се грижи за трите кучета /сигурно тези, за които Памела спомена Grinning/

# 1 103
Миналата година беше много добър каст , повечето си бяха красиви и доста разнородни. Пак по някой друг клонинг, но само за цвят , а сега си преобладават. Ергенът ми е зеленичък някак си, не знам лак ще оцелее сред тези отракани ‘каки’. Дори и в Дубай не е ходил , горкият Simple Smile

# 1 104
Не че има лошо в това ,но на ромка ми прилича.
и според мен не е една, и още ми се стори, че има

# 1 105
Няма да ви казвам кое е протежето на Елена, че ще се разочаровате 🤣 следват се в инстаграм 🌹
Нани?

# 1 106
  • София
Габриела нали каза, че се отказала от плуването заради алергия към хлора във водата? Преди малко в спортната емисия ни показаха олимпийската надежда по плуване Габриела Георгиева. Доколкото разбрах утре, в сутрешния блок, ще има репортаж за нея и ще ни покажат кой ще се грижи за трите кучета /сигурно тези, за които Памела спомена Grinning/

Друга е нашата Габриела.

# 1 107
  • София /Абсурдистан
Ама предупреждавайте моля преди да плашите, вече е нощ Simple Smile

# 1 108
  • София
Ходих на гледам каста от миналата година, че съм ги позабравила.
Освен Айлин не знам кои други визирате дето да са били особено красиви.

Кажи, кажи

# 1 109
На мен на визия за сега най ми хареса момичето от Дупница. Прилича ми на Мила Куйнс. И Васка. Но като държание не-веднага го налапа. Шарли или както там беше ми е същатата "каменна" мадама като Мони. Ергено ми е 1:1 с Евгени като изказ и мимики. Тази с короната по говор много ми прилича на някоя от предните, но още не мога да се сетя на коя. А тази циркаджийката за утре ми напомня на българското барби😂 Като гледам ще бие Венетка по простотия.

Общи условия

Активация на акаунт