Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правата на бременните жени в България по отношение на болничния отпуск и уволнението?
Какви са препоръчителните дози витамин D по време на бременност?
Какво е Пролутекс и Утрогестан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правата на бременните жени в България по отношение на болничния отпуск и уволнението?
-
Какви са препоръчителните дози витамин D по време на бременност?
-
Какво е Пролутекс и Утрогестан?
-
Какви са правата на бременната жена в България по отношение на уведомяването на работодателя за нейната бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на ранна бременност и как да се справим с тях?
преди това му разказах какво представляват прегледите - все още съм с вагинален ехограф, той беше подготвен и ок, лекарят ми също е напълно ок ММ да присъства. На мен ми е много по-споделено така. Той много се вълнува
, но сега ММ изцяло я е поел, не ми дава да я разхождам, че и краката ми забрани да и мия, той вече си ги мие. Честно казано не ми тежат разходките, даже ми липсва. Това, което в момента много ме дразни, че не мога да правя качествено е да пазарувам, нали избягвам да вдигам тежко, а си обичам да отида на пазар за едно нещо и да се прибера с 5 торби. Мислех да си купя количка, като на бабите, дето е на колеца, ама нали има стълби навсякъде и пак няма да е лесно да я вдигам.
Нищо чудно да родим в един ден, предния път преносих 5 дни