ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2024

• 42 173
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Супер, Dream, браво за хубавите резултати! 🍀 С какъв ехограф те гледаха?

Моят следващ преглед също се пада 9+3. Това се води 10та сесмица, нали?

The black dog, Ти ли беше с многото кучета и дългите разходки? Някой писа, че ходи по 10-12 км на ден и ми е любопитно дали успява да продължи?

blondyberry, днес съм 9 с. и 3 дни. Със сигурност ще се види ембриончето и сърчицето в 8 седмица, но ще е рано за оформено човече.

Аз съм с многото кучета и дългите разходки. Да продължавам в същия дух, но се задъхвам, ако има баири и си почивам, докато те душат. Но като цяло нямам избор и те имат нужда от внимание.
Нещо се разсополивих, което изобщо не ми е приятно.
И аз имам вашите притеснения, при все факта, че нямам партньор и нещата ще се случват по съвсем различен начин, но гледам да не го мисля и си казвам, че ще се оправя.

# 541
Добро утро и от мен!
Вашите партньори идват ли на АГ прегледите? Имам преглед в събота и се надяваме да чуем сърдечен ритъм (7+5 ще съм тогава) и приятелят ми много иска да дойде. Казах му, че още не е кой знае колко интересно, но не искам да му спирам ентусиазма. А и днес ще звънна да питам в МЦ дали дават, де.

Аз съм имала един преглед досега за установяване на бременност. Мъжа ми влезе с мен, много беше вълнуващо да чуем сърцето заедно и да го видим, въпреки че беше само една точица. Ако има желание да влиза с теб, давайте смело.

# 542
Колко кучета имаш sway?

Аз ходя сама на преглед, защото ме гледат с вагинален.

# 543
Много е вълнуващо таткото да бъде подкрепа по време на прегледите.
Партньорът ми е мед.лице и дори запомня повече от казаното от АГ Grinning
Чувствам се по-добре, когато идва с мен.

При мен се видя ембрион с пулс в 6+5 г.с.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 09:45 от ans9898

# 544
И моят човек идва след първия преглед. Даже той беше този, който пръв забеляза пулса Simple Smile преди това му разказах какво представляват прегледите - все още съм с вагинален ехограф, той беше подготвен и ок, лекарят ми също е напълно ок ММ да присъства. На мен ми е много по-споделено така. Той много се вълнува Simple Smile

# 545
В 1-ви ден на 7 г.с отидох на преглед. Таткото влезе с мен и заедно чухме за първи път сърчицето. Вълнуващо е.
С първата бременност беше чак в 12 г.с. с мен на прегледа. Така се случи.

# 546
При мен сърчице се видя в 6+4 г.с., мъжът ми беше с мен в кабинета, много се развълнува миличкият. Даже АГ-то ми каза изрично да го взема с мен, за да може да го чуе и види. Но честно казано, не мисля да го водя с мен на прегледи, че си е на работа, а все едни куци часове ми ги дават.

Ванила имам аз един бр. куче Smile , но сега ММ изцяло я е поел, не ми дава да я разхождам, че и краката ми забрани да и мия, той вече си ги мие. Честно казано не ми тежат разходките, даже ми липсва. Това, което в момента много ме дразни, че не мога да правя качествено е да пазарувам, нали избягвам да вдигам тежко, а си обичам да отида на пазар за едно нещо и да се прибера с 5 торби. Мислех да си купя количка, като на бабите, дето е на колеца, ама нали има стълби навсякъде и пак няма да е лесно да я вдигам.

# 547
Moonlit, много мило, че си се мислила, за мен тази група също е много ценна и невероятна подкрепа, място където споделям всичко без притеснение. Heart Нищо чудно да родим в един ден, предния път преносих 5 дни Simple Smile

ВаНиЛа, прегледът ми беше вагинален. Самият ехограф на АГто ми е много добър, според него е от класа на тези с които правят фетална морфология и предполагам затова толкова рано се видя детайлно бебчето. Дали е 9та или 10та седмица е относително, зависи от приложението което ползваш. Аз затова си казвам седмицата и дните от нея (9+4).

mommy22, и аз имах тъпа болка в кръста в 6-7 седмица и постепенно отшумя. В 8 г.с. често имах тъпа болка ниско в левия яйчник, но знам, че е нормално.

Аз взех таткото на първия преглед, защото бях ужасена дали всичко е наред. Забременях много скоро след аборта и имах всякакви ужасни сценарии в главата. Имахме доста комична ситуация на първия преглед. В момента в който се визуализира плодното сакче и видяхме малкото грахче с пулс, аз избухнах в сълзи от радост. Но няколко секунди след това АГто каза, че май има две ембриончета и аз и таткото се опулихме. Винаги съм си се представяла с две дечица и мисълта за три ме смрази, спрях да плача и само гледах реакцията на таткото...той беше в по-голям шок от мен Grinning Но след като АГто разгледа хубаво, каза, че е едно ембрионче, заблудил се е от пъпната връв. За феталните морфологии със сигурност ще го взимам с мен, но за следващите прегледи при АГто едва ли, защото винаги са в работно време.

# 548
mammy22, в 7г.с.3 дни. Бях на преглед и видя две сакчета, но само в едното ембрион с пулсации. Другото го вижда празно и се съмнява за хематом. Та за това питам.

# 549
На прегледа, когато видяхме пулса ММ беше и много се зарадва. Сега в четвъртък съм на БХС и пак ще дойде с мен. Много се вълнувам от сега и само за това мисля 🥹

# 550
Колко кучета имаш sway?

Аз ходя сама на преглед, защото ме гледат с вагинален.

Три кучета - два френски булдога и едно Кане корсо. Разходките много ви помагат да ми оветря главата и да отпусна психически след работа.

# 551
Здравейте сладурки,
Малко се поизгубих, но...
Чета всичко което пишете, но нямах време да пиша, а и честно казано няма нищо интересно за споделяне

Подготвям следващата тема, и ако искате да сложим на първа страница
имената си,
град/квартал
предполагаем термин
и някаква друга информация ако искате

Иначе при мен наистина нищо интересно не се случва, даже имам чувство , че живота е спрял
Никъде не ходя, нищо не правя....чат пат ходя на работа само, но и там е голяма мъка да избутам целия ден
Другата седмица на 19,03 съм на БХС , да видим какво е положението , че нещо ми е леко притеснено

# 552
Asy,аз съм на 19-ти на преглед,да чуем сърчица-ще ти стискам палци всичко на БХС да е наред при теб!

# 553
blondyberry, ти в коя седмица си?

# 554
Някой използва ли Гавискон? Дали ще работи?

Общи условия

Активация на акаунт